Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera typy easy/4fun w którym w miarę szybko wbije max. poziom oraz eq robi się szybko, łatwo i przyjemnie :D

Serwer ma być w stabilny (zeby nie lagowalo i zeby dzialal minimum 20/24). Miło byłoby gdyby posiadał jakieś ciekawe dungi  :D

Za pomoc odwdzięczę się :P

xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:dużej ilości graczy,dużo itemków
Dodatkowe Info:serwer easy/medium, grałem już na imetin,xenox,elitemt2,pandora.
Nagroda za pomoc:zapewne lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:dużej ilości graczy,dużo itemkówDodatkowe Info:serwer easy/medium, grałem już na imetin,xenox,elitemt2,pandora.Nagroda za pomoc:zapewne lajk

Virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

virtualmt2.pl

up. szybszy lx 

Opublikowano

Invoria ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

virtual / invoria / mortyliusz

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy pod pvp ,mało epików,mało ulepszaczy latwy drop ulepszaczy ,liczba graczy  500+

Dodatkowe Info: Najlepiej jak diamond,nie pod is,bez bez jakis kd+9, pvp nie takie kto pierwszy zacznie ten wygra

Nagroda za pomoc:like i +5 na profilu B)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy,mało epików,mało ulepszaczy,liczba graczy 500+

Dodatkowe Info: najlepiej jak elitemt2 podczas pierwszej edyci

Nagroda za pomoc:like

Virtual

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer easy/easy medium, hiszpański lub angielski (na siłe niemiecki) , 800+osób online

Dodatkowe Info: proszę o kilka propozycji

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer easy/easy medium, hiszpański lub angielski (na siłe niemiecki) , 800+osób online

Dodatkowe Info: proszę o kilka propozycji

Metin2.co.nz/shiro2.net

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrej zabawie, i łatwością zdobywania wszystkiego łącznie z bonami :)
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa PRIV będzie lepszym rozwiązaniem, jako że troche już mam doświadczenia, z metinem
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu oraz z pewnością pozdrowienie w filmiku ponieważ zamieżam zacząć nagrywać serie :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrej zabawie, i łatwością zdobywania wszystkiego łącznie z bonami :)

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa PRIV będzie lepszym rozwiązaniem, jako że troche już mam doświadczenia, z metinem

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu oraz z pewnością pozdrowienie w filmiku ponieważ zamieżam zacząć nagrywać serie :)

Virtual będzie dobry, ewentualnie Dreikon. Jak zależy ci na graczach śmiało bierz pierwszą opcję ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim wbiciu dużego lvl oraz na tym, aby nie trzeba było wydawać ani grosza na IS aby coś osiągnąć w grze, wszystko do zdobycia w grze tak w skrócie. Chodzi mi o priva b. easy/ 4Fun. Coś podobnego do niedawno upadłego Silves.pl. 
Dodatkowe Info:Serwer Prywatny, Polski. Wystarczająco duża ilość ludzi, aby było z kim handlować itp. Nie pogardziłbym też dużym wyborem ekwipunku, oraz średnio ciężkim dostępem do ulepek.
Nagroda za pomoc: Satysfakcja pomocy potrzebującym :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim wbiciu dużego lvl oraz na tym, aby nie trzeba było wydawać ani grosza na IS aby coś osiągnąć w grze, wszystko do zdobycia w grze tak w skrócie. Chodzi mi o priva b. easy/ 4Fun. Coś podobnego do niedawno upadłego Silves.pl. 

Dodatkowe Info:Serwer Prywatny, Polski. Wystarczająco duża ilość ludzi, aby było z kim handlować itp. Nie pogardziłbym też dużym wyborem ekwipunku, oraz średnio ciężkim dostępem do ulepek.

invoria

graphic.png

Opublikowano

Xenox

giphy.gif ­

Opublikowano

virtual/invoria

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium ew. easy
Dodatkowe Info: najlepiej cos pdoobnego do WebMetin ale z szybszym expem :)
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:    4FUN/easy

Dodatkowe Info:Serwer ma miec duzo graczy nie ma byc podobny w 100% do Xenoxa np.Agrentus... Zeby mozna bylo grac bez IS i byly w miare ogarniete ity u handlarzy
gralem na :4funmt2 gralem ale nudny,metinek,Silves itp

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium ew. easy

Dodatkowe Info: najlepiej cos pdoobnego do WebMetin ale z szybszym expem :)

Nagroda za pomoc: lajk

Metinek.eu

Zależy mi najbardziej na: 4FUN/easy

Dodatkowe Info:Serwer ma miec duzo graczy nie ma byc podobny w 100% do Xenoxa np.Agrentus... Zeby mozna bylo grac bez IS i byly w miare ogarniete ity u handlarzy

gralem na :4funmt2 gralem ale nudny,metinek,Silves itp

Nagroda za pomoc:Like

Virtual

Dreikon

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do shenlongmt2.
Dodatkowe Info: Hard/Medium Brak gówien typu pety, brak 255 leveli max 105 lub 99. Osoby online 1000+
Nagroda za pomoc: 10 Like

;-) ;-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy pod pvp ,mało epików,mało ulepszaczy latwy drop ulepszaczy ,liczba graczy  500+

Dodatkowe Info: Najlepiej jak diamond,nie pod is,bez bez jakis kd+9, pvp nie takie kto pierwszy zacznie ten wygra

Nagroda za pomoc:like i +5 na profilu B) poraz 2 to pisze -,-

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wojnach gildii, w miare ogarniętym expie nie za szybki nie za wolny, drop dobry, eq dopasowane !
Dodatkowe Info: Zależy mi na serwerze podobnym do Ethana.eu mają być liczne wojny. Grałem już na Elite, Xenox, Dreikon, Invoria, WebMetin, Pandora, Ethana(za malo ludzi),Pandora, Mortyriusz, Metinek, Virtual
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Budowniczy
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: możliwie szybkim zarobku, zdobycie najlepszego EQ bez wydawania realnej kasy

Dodatkowe info: Chciałbym zacząć od nowa na jakimś globalu tylko nie wiem czy SG czy jeden z Gameforge

Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: możliwie szybkim zarobku, zdobycie najlepszego EQ bez wydawania realnej kasy

Dodatkowe info: Chciałbym zacząć od nowa na jakimś globalu tylko nie wiem czy SG czy jeden z Gameforge

Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu

Jeżeli łatwy global to tylko SG ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...