Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: medium/hard, lub medium

Dodatkowe Info: 500+ graczy, wojny gildii, dobry system ulepszeń.

Nagroda za pomoc: Lajki

Astilia, Balmora.

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze, który będzie długo stał, exp easy/medium

Dodatkowe Info: PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Invoria

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze, który będzie długo stał, exp easy/medium

Dodatkowe Info: PRIVNagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

VirualMT2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: kd+5 Max , Exp sredni ani nie za duzy ani za mały, max 5k hp bony najlepiej bez 6/7 mało gadzetów , żeby item shop grał mała role
Dodatkowe Info:Nie virtual,pandora,elite,dragon
Nagroda za pomoc:5 Lajk w profilu ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: kd+5 Max , Exp sredni ani nie za duzy ani za mały, max 5k hp bony najlepiej bez 6/7 mało gadzetów , żeby item shop grał mała role

Dodatkowe Info:Nie virtual,pandora,elite,dragon

Nagroda za pomoc:5 Lajk w profilu ;)

Invoria, Dreikon.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:kd+5 max easy/medium bez 6/7 malo epików dość dużo ludzi
Dodatkowe Info:Nie virtual,invoria,dreikon,pandora itc.
Nagroda za pomoc:5lajk profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:kd+5 max easy/medium bez 6/7 malo epików dość dużo ludzi

Dodatkowe Info:Nie virtual,invoria,dreikon,pandora itc.

Nagroda za pomoc:5lajk profil

webmetin

Opublikowano

W miare nowy serwer(maksymalnie 3 miesiące bytu) Easy/PvP no ewentualnie medium. Średnio 300 graczy online no i w zasadzie to tyle. Prosze konkretne propozycje :)

Opublikowano

W miare nowy serwer(maksymalnie 3 miesiące bytu) Easy/PvP no ewentualnie medium. Średnio 300 graczy online no i w zasadzie to tyle. Prosze konkretne propozycje :)

Jutro startuje exoria - sprawdz prezentacje
Opublikowano

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

astilia / balmora / ravia

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: exp: medium, dość niski maksymalny lvl, duza ilosc graczy, brak 6/7bonu  

Nagroda za pomoc:  lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, szybko max lvl i ulepszacze, 6/7 w shopie 

Dodatkowe Info: Serwer prywatny

Nagroda za pomoc: 5x LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, coś w stylu XenoxaMt2 (on sam upadł, administracja do dupy, traktują forum lepiej niż grę) 
Dodatkowe info:   Najlepiej żeby był max lvl 250. Myślałem też o Ravi, wiem że tam jest 99 max, ale wydaje się ciekawe, opłaca się?
Nagroda za pomoc: Like 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: exp: medium, dość niski maksymalny lvl, duza ilosc graczy, brak 6/7bonu  

Nagroda za pomoc:  lajk

Ascarial

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, szybko max lvl i ulepszacze, 6/7 w shopie 

Xenox

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Medium, z max levelem do 99/105 i mala iloscia ulepszaczy, setów broni/zbroji.
Dodatkowe Info: Zeby w miare szybko mozna wbic max lvl
Nagroda za pomoc: LAJKI!

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Medium, z max levelem do 99/105 i mala iloscia ulepszaczy, setów broni/zbroji.

Również Ascarial

giphy.gif ­

Opublikowano

Szukam serwera prywatnego wylacznie pod pvp lub exp taki, że max lvl wbije się w godzinę. Musi być polski. Najlepiej jakby nie było 6/7 bonu coś w stylu NewLongju jak toś pamięta. Serwer bez zbędnych bajerów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard - w marę nowy ( z rok max ) + ceny w is rozsądne.
Dodatkowe Info: Serwer stabilny z dużą ilością graczy, gdzieś gdzie wszystkie klasy są zbalansowane.
Nagroda za pomoc: Likei

x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, coś w stylu XenoxaMt2 (on sam upadł, administracja do dupy, traktują forum lepiej niż grę)

Dodatkowe info: Najlepiej żeby był max lvl 250. Myślałem też o Ravi, wiem że tam jest 99 max, ale wydaje się ciekawe, opłaca się?

Nagroda za pomoc: Like

iMetin

Invoria

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, z max levelem do 99/105 i mala iloscia ulepszaczy, setów broni/zbroji.

Ascarial to syf. Okradna cie i nic z tym nie zrobia. Nie wiem czemu tam tyle ludzi gra.

Polecam reville. Serwer nowy, narazie malo graczy przez nieudany start, ale jest juz wszystko dobrze. Sporo nowosci typu skrzynki z ulepszaczami etc. Zobacz prezke. Wszystkie wykryte bugi naprawiane sa w nocy i to nie przez cala noc tylko np 2h.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard - w marę nowy ( z rok max ) + ceny w is rozsądne.

Dodatkowe Info: Serwer stabilny z dużą ilością graczy, gdzieś gdzie wszystkie klasy są zbalansowane.

Nagroda za pomoc: Likei

Co to za roznica czy server stoi rok czy wiecej, wazne zeby byl dobry, obczaj Ravia.eu, troche pogralem i polecam. (Sory ze bez polskich znakow ale prawy alt mi nie dziala -.-)

Opublikowano

Ascarial

Opublikowano

Szukam serwera prywatnego wylacznie pod pvp lub exp taki, że max lvl wbije się w godzinę. Musi być polski. Najlepiej jakby nie było 6/7 bonu coś w stylu NewLongju jak toś pamięta. Serwer bez zbędnych bajerów

ProMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...