Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości graczy conajmniej 750+, Max lv 200-250 i żeby go się nie wbijało za szybko(żeby się troche pomęczyć) , kilka nowych map do expa, 4-5 setów eq, Najlepiej bez 6/7 bonów na klasy , ale mogą być w ostateczności. 

Dodatkowe info : mogą być serwery angielskie lub co dopiero wychodzą(linki do nich).

Nagroda : Like and 5* w profilu.

Nie podawać : Invori , dreikon ,virtual , xenox,pandora

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy pod pvp ,mało epików,mało ulepszaczy latwy drop ulepszaczy ,liczba graczy  500+

Dodatkowe Info: Najlepiej jak diamond,nie pod is,bez bez jakis kd+9, nie typu xenox,pandora(dużo botów),invoria

Nagroda za pomoc:like i +5 na profilu B) poraz 3 to pisze -,-

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy pod pvp ,mało epików,mało ulepszaczy latwy drop ulepszaczy ,liczba graczy  500+

Dodatkowe Info: Najlepiej jak diamond,nie pod is,bez bez jakis kd+9, nie typu xenox,pandora(dużo botów),invoria

Nagroda za pomoc:like i +5 na profilu B) poraz 3 to pisze -,-

Essenia.pl

Serwer bardzo podobny do Diamonda, myślę że przypadnie Ci do gustu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym expie, ciekawych dungeonach [niekoniecznie], ilosc graczy +700

Dodatkowe Info: ogólnie szukam servera łatwego (zmianki w sklepach) i w ogóle zebym nie musiala sie męczyc nad expem i eq tydzien

Grałem na: Pandora; Diamond; Elite; Dragon; Virtual; Avalon; Ascarial; Glador, Invoria, 

Nagroda za pomoc: like :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duza ilosc graczy, mala ilosc roznych dodatkow tzn jakies zombie i inne tego typu gowna, moga byc ale bez przesadyzmu, exp to jakis medium ;)

Dodatkowe Info: ostatni raz gralem na Csyt2 ( jakies 2-3 lata temu), nie oczekuje cudow, chcialbym tylko na wakacje sobie troche przypomniec jak w to sie gra ;)

Nagroda za pomoc: Co tam chcecie.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duza ilosc graczy, mala ilosc roznych dodatkow tzn jakies zombie i inne tego typu gowna, moga byc ale bez przesadyzmu, exp to jakis medium ;)

Dodatkowe Info: ostatni raz gralem na Csyt2 ( jakies 2-3 lata temu), nie oczekuje cudow, chcialbym tylko na wakacje sobie troche przypomniec jak w to sie gra ;)

Nagroda za pomoc: Co tam chcecie.

Elitemt2

Invoria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: maksymalne bonusy, duzo dungeonów solo, 500+ ludzi

Dodatkowe Info: easy, zmianki w miare tanie i łatw yexp

Grałem na: Pandora; Diamond; Elite; Dragon; Virtual; Avalon; Ascarial; Glador, Invoria, WebMetin, 

Nagroda za pomoc: like 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: by server był stary, dużo graczy, by perf bony miał troche lepszy gracz niz przeciętny.

Dodatkowe Info: Myślałem nad virtualem albo pandora

Nagroda za pomoc: ++++++ i co tam chcecie :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy
Dodatkowe Info: nie invoria, nie dreikon, do zabawy , stabilny , 500+ os
Nagroda za pomoc: max like , jeśli serwer mi się spodoba

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

ProMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: by server był stary, dużo graczy, by perf bony miał troche lepszy gracz niz przeciętny.

Virtual lepszy (:

Virtual

Pandora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ravii. :D Da rade sie tam jeszcze wybić?

Dodatkowe Info: Istnieje teraz jakiś zarobek tam? Legalny bądź nie.

Nagroda za pomoc: ++++++ i co tam chcecie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, Ogarnietej Administracji, Serwer Hard/Medium zblizony do HARD.
Dodatkowe Info: Poszukuje serwera, ktory jeszcze nie wystartowal, chce zaczac od nowa. Max. 2 dni do startu :) 
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy/4fun, w którym max lv wbije szybko (2-3dni) oraz równie szybko zrobie EQ

Dodatkowe Info: Najlepiej jak linaresmt2 z tym, że łatwiejszy dostęp do ulepszaczy(szybszy) - nie podawać Xenoxmt2

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na tym żeby to był serwer PVP, najlepiej maksymalny level na start.
Dodatkowe Info: Mam mało czasu także, chcę sobie trochę pobić, wojny/pvp ;)
Nagroda za pomoc: Lajki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Virtual będzie dobry, ewentualnie Dreikon. Jak zależy ci na graczach śmiało bierz pierwszą opcję ;)

Od kiedy na virtualu jest latwo? Na tym starym wraku ciężej jest się wybić niż na Hardach...

@moderator: czy jeśli będę zgłaszać odpowiedzi uzytkownikow, które wgl nie zgadzają sie z wymaganiami graczy tylko reklamuja serwery na których grają to oni dostaną warny?

Opublikowano

Elitemt2

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym expie, ciekawych dungeonach [niekoniecznie], ilosc graczy +700

Dodatkowe Info: ogólnie szukam servera łatwego (zmianki w sklepach) i w ogóle zebym nie musiala sie męczyc nad expem i eq tydzien

Grałem na: Pandora; Diamond; Elite; Dragon; Virtual; Avalon; Ascarial; Glador, Invoria, 

Nagroda za pomoc: like :D

Promt2

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Milej atmosferze, Ogarnietej Administracji, Serwer Hard/Medium zblizony do HARD.

Dodatkowe Info: Poszukuje serwera, ktory jeszcze nie wystartowal, chce zaczac od nowa. Max. 2 dni do startu :) 

z max. 2 dni do startu nie ma, lecz polecam Ci ten serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/1239483-zapowiedz-cradosmt2pl-odkryj-wspanialy-swiat-magii/

Opublikowano

Takiego serwera nie ma, lecz niedługo startuje Thoria ;_)

Od kiedy na virtualu jest latwo? Na tym starym wraku ciężej jest się wybić niż na Hardach...

@moderator: czy jeśli będę zgłaszać odpowiedzi uzytkownikow, które wgl nie zgadzają sie z wymaganiami graczy tylko reklamuja serwery na których grają to oni dostaną warny?

Ziomek, nie wiem czego ty w takim razie oczekujesz. Na privie easy ci jest ciężko? Ja problemów z wybiciem się nie miałem...

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Bardzo dużej ilości graczy conajmniej 750+, Max lv 200-250 i żeby go się nie wbijało za szybko(żeby się troche pomęczyć) , kilka nowych map do expa, 4-5 setów eq, Najlepiej bez 6/7 bonów na klasy , ale mogą być w ostateczności. 

Dodatkowe info : mogą być serwery angielskie lub co dopiero wychodzą(linki do nich).

Nagroda : Like and 5* w profilu.

Nie podawać : Invori , dreikon ,virtual , xenox,pandora
Opublikowano

Ziomek, nie wiem czego ty w takim razie oczekujesz. Na privie easy ci jest ciężko? Ja problemów z wybiciem się nie miałem...

To teraz spróbuj bez isu i eq tego, które teraz masz...

Opublikowano

To teraz spróbuj bez isu i eq tego, które teraz masz...

To jest forum a nie przychodnia lekarzy specjalistów, proponuję z takimi problemami zagrać na jakimś kiepskim hamachi na którym podbudujesz swoje morale i przezwyciężysz mannie niższości która nie pozwala ci osiągnąć niezbędnego minimum nawet używając hacków w grze na normalnych serwerach

Ciężki przypadek, współczuję.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: typowy 4fun/pvp ewentualnie easy/pvp
Dodatkowe Info: Graczy moze byc nawet mniej niz 200, mala przewaga graczy z IS, szybki exp, latwe do zrobienia eq czyli typowe oderwanie sie od medium/hard
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Dodatkowe Info: Graczy moze byc nawet mniej niz 200, mala przewaga graczy z IS, szybki exp, latwe do zrobienia eq czyli typowe oderwanie sie od medium/hard

Silves, ProMt2, 4FunMt2

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

promt2, xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...