Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:  serwerze 4fun/easy.Aby max lvl wbijało się w dwa dni i eq wmiare łatwo do zdobycia.

Dodatkowe Info: Max bony.Bs może być. Wmiare zbalansowane klasy.

Nagroda za pomoc: +

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serwerze 4fun/easy.Aby max lvl wbijało się w dwa dni i eq wmiare łatwo do zdobycia.

xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie podszedł mi ten xenox. Dodam też że grałem już na : elitemt2,dreikon,webmetin,invoria , verdun , argentus.

Czekam na dalsze propozycje 

PS.Aby można było coś osiągnąć bez is'a 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   
4FUN/easy
Dodatkowe Info:Niech nie bedzie to Silves Argentus czy tam Xenox, extreme, Invoria
Skille maja byc odrazu na P przy wybraniu skilli :) duzo broni powyzej 65+ lvl u handlarzy i zeby to byl najlepiej pod pvp :) i zeby mozna bylo grac bez kupywania SM ...
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Medium / EasyDodatkowe Info: Chce serwer, który nie upadnie po 2 Miesiącach, zależy mi na konkratnej administracji którzy nie mają wszystkiego w Dupce.Nagroda za pomoc: Lajk

virtualMT2

Srij9JT.png

Opublikowano

ProMT2. Przy okazji polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1188928-promt2-5-sposobow-na-zarobek/

http://www.mpcforum.pl/topic/1208975-promt2-ekwipunek-wojenny/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
HARD
Dodatkowe Info: Nie chce za dużo nowosci i nie potzrebnych dupereli. IS, ktory nie ułatwia gry o 200%. Chce poprostu czystego harda, takiego jak Ravia.eu czy Mortis
Nagroda za pomoc:Like

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   HARD

Dodatkowe Info: Nie chce za dużo nowosci i nie potzrebnych dupereli. IS, ktory nie ułatwia gry o 200%. Chce poprostu czystego harda, takiego jak Ravia.eu czy Mortis

Nagroda za pomoc:Like

Ascarial/Astilia. 

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nowym serwerze(max 2 tyg, może być też jakiś co dopiero startuje w najbliższym tygodniu ) medium/hard, max najlepiej około 150 żeby nie było szaleństw jak na WebMetin, online 700+ 
Dodatkowe Info:Szukam serwera na którym jeśli coś osiągne będe miał satysfakcję ;) 
Nagroda za pomoc:Lajki :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium, gdzie działa mod od kamera.

Nagroda: like

Pandora

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby serw nie wiał pustkami, skille na P bez czytania dziesiatek ku i kd  :unsure: 
Dodatkowe Info: fajnie jakby bez IS'a moznaby wygrac choc 1 PvP  ^_^ 
Nagroda za pomoc:Lajki  :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby serw nie wiał pustkami, skille na P bez czytania dziesiatek ku i kd  :unsure: 

Dodatkowe Info: fajnie jakby bez IS'a moznaby wygrac choc 1 PvP  ^_^ 

Nagroda za pomoc:Lajki  :)

marinermt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Serwer podobny do pandory tylko żeby miał nowości typu nowe mapy , zbroje itp. Żeby się nim interesowali i byly eventy.Exp podobny jak na pandorze(nie za łatwy).Najlepiej bez 6/7 bonu , ale może być. Jak największa ilość osób conajmniej 750+.

Grałem na : Ethanie, WebMetin, Dreikon, Invoria, Netharia, Essenia, Xenox, iMetin. Elitemt2,Pandoramt2,Diamondmt2 ( z czego do gustu przypadł mi diamond , co na złość jest off i pandora ,ale dla mnie troche za stary i dużo takich "koxów" oraz nikt się nim nie interesuje nic.
Opublikowano

LinaresMt2

xxx

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Serwer podobny do pandory tylko żeby miał nowości typu nowe mapy , zbroje itp. Żeby się nim interesowali i byly eventy.Exp podobny jak na pandorze(nie za łatwy).Najlepiej bez 6/7 bonu , ale może być. Jak największa ilość osób conajmniej 750+.

Grałem na : Ethanie, WebMetin, Dreikon, Invoria, Netharia, Essenia, Xenox, iMetin. Elitemt2,Pandoramt2,Diamondmt2 ( z czego do gustu przypadł mi diamond , co na złość jest off i pandora ,ale dla mnie troche za stary i dużo takich "koxów" oraz nikt się nim nie interesuje nic.

moze virtual? :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym expie, ciekawych dungeonach, niewielkim wpływie is'a na grę i żeby serwer nie miał kilku lat, najlepiej 2013/2014 i oczywiscie przyzwoita ilość graczy.

Dodatkowe Info:

Grałem na: Pandora; Diamond; Elite; Dragon; Virtual; Avalon; Ascarial; Glador; Ethlon(coś takiego); Longju

Nagroda za pomoc: like oczywiście! :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym expie, ciekawych dungeonach, niewielkim wpływie is'a na grę i żeby serwer nie miał kilku lat, najlepiej 2013/2014 i oczywiscie przyzwoita ilość graczy.

Dodatkowe Info:

Grałem na: Pandora; Diamond; Elite; Dragon; Virtual; Avalon; Ascarial; Glador; Ethlon(coś takiego); Longju

Nagroda za pomoc: like oczywiście! :)

invoria.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium bez syfu ogarnięty system ulepszeń, wiele wojen gidli serwer oparty pod Gidli wiele wojen tereny gildii itp.
Dodatkowe Info: Na serwerz ma być wile woje ludzi ok 1k+ bez zbednego syfu w itemkach
Nagroda za pomoc: Lajki!

Opublikowano

-dużej ilości ludzi 700+ to norma

-serwera na którym nie trzeba robić dodatkowego wp/bodego dla dropa

-nie trzeba robić dodatkowo buffa

-obojętnie czy medium, easy, hard czy jakaś mieszanka (byle to nie był typowy hard do 99/105 bez epików lub z jednym epikiem ani też 4fun/easy)

-serwer mało zależny od is

-jak najłodszy serwer (bez kosmicznych cen, na które całe dnie będę musiał robić)

Dodatkowe Info: chcę zagrać szamanem leczenie lub surą bm. Odpadają te wszystkie wasze Virtuale, dreikony, Invoria, Pandora, Ravia, Balmora, Xenox. Myślałem o iMetin ale nie wiem czy tam jest aż tylu graczy i czy nie jest zbyt trudno się wybić

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:-dużej ilości ludzi 700+ to norma-serwera na którym nie trzeba robić dodatkowego wp/bodego dla dropa-nie trzeba robić dodatkowo buffa-obojętnie czy medium, easy, hard czy jakaś mieszanka (byle to nie był typowy hard do 99/105 bez epików lub z jednym epikiem ani też 4fun/easy)-serwer mało zależny od is-jak najłodszy serwer (bez kosmicznych cen, na które całe dnie będę musiał robić)Dodatkowe Info: chcę zagrać szamanem leczenie lub surą bm. Odpadają te wszystkie wasze Virtuale, dreikony, Invoria, Pandora, Ravia, Balmora, Xenox. Myślałem o iMetin ale nie wiem czy tam jest aż tylu graczy i czy nie jest zbyt trudno się wybićNagroda za pomoc: like

ethana.eu

edit; Sam nie wiesz czego chcesz,najpierw piszesz o jak najmlodszym serwerze a pozniej gdybasz nad imetinem.

Srij9JT.png

Opublikowano

ethana.eu

edit; Sam nie wiesz czego chcesz,najpierw piszesz o jak najmlodszym serwerze a pozniej gdybasz nad imetinem.

Gdybyś miał trochę oleju w głowie to byś wiedizał, że liczę na młody serwer, bo zależy mi an niskich cenach i dużej dostępności itemków lecz myśle nad iMetin, bo wyczytałem, że dodali możliwość dropnięcia na niskim lvlu kostiumów dzięki czemu można się szybko wybić.

+gdzie ty dzieciaku an ethanie.eu amsz tylu gracz? Ja mam napisane, że jest 350 online, a nie 700...

Czekam na inne odpowiedzi ale tym razem nie od kogoś kto nabija posty i pisze głupoty, bo tu nie mógł wepchnąć swojego Virtualmt2.

Opublikowano

-dużej ilości ludzi 700+ to norma

-serwera na którym nie trzeba robić dodatkowego wp/bodego dla dropa

-nie trzeba robić dodatkowo buffa

-obojętnie czy medium, easy, hard czy jakaś mieszanka (byle to nie był typowy hard do 99/105 bez epików lub z jednym epikiem ani też 4fun/easy)

-serwer mało zależny od is

-jak najłodszy serwer (bez kosmicznych cen, na które całe dnie będę musiał robić)

Dodatkowe Info: chcę zagrać szamanem leczenie lub surą bm. Odpadają te wszystkie wasze Virtuale, dreikony, Invoria, Pandora, Ravia, Balmora, Xenox. Myślałem o iMetin ale nie wiem czy tam jest aż tylu graczy i czy nie jest zbyt trudno się wybić

Nagroda za pomoc: like

invoria

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...