Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: ---> w miare ogar serv, easy, niewiele epików.

Dodatkowe Info ---> najlepiej zeby serv był easy, podobny do Xenoxa bez bs'a wbudowanego

Nagroda za pomoc ---> like

LinaresMt2.

xxx

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer EASY/Medium , 1k+ graczy online, ładnie wyglądające bronie i zbroje,
Dodatkowe Info:Chcę żeby był to serwer ogarnięty, 1k graczy to chyba minimum , Przyjemny exp , drop i ceny w sklepach, Oprócz invorii, virtualmt2, pandora
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: +1000 graczy online/ stabilność/ w miarę "nowy" aby był
Dodatkowe Info: medium/hard ewentualnie medium/ najlepiej coś w stylu tiverii/ lub diamond.
Nagroda za pomoc: 4 like

d4jlQo.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer EASY/Medium , 1k+ graczy online, ładnie wyglądające bronie i zbroje,

Dodatkowe Info:Chcę żeby był to serwer ogarnięty, 1k graczy to chyba minimum , Przyjemny exp , drop i ceny w sklepach

Nagroda za pomoc: like

invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: +1000 graczy online/ stabilność/ w miarę "nowy" aby był

Dodatkowe Info: medium/hard ewentualnie medium/ najlepiej coś w stylu tiverii/ lub diamond.

Ascarial.pl / Astilia 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium/4fun musi być minimum 1k graczy +

Dodatkowe Info: Balans postaći to podstawa + 0 bugów z biologa czy innych takich ciekawe + ładne sety EQ ;)

Nagroda za pomoc: 20 lików jeśli serwer mi się spodoba

I NIE CHCE WYDAWAĆ NA IS BEZ TEGO MAM BYĆ KIMŚ :)

Edit. Grałem na PandoraMt2 Glador s1 s2 Elitemt2 Asine.pl Ethana.eu Ravia.eu Balmora.pl DiamondMt2 DragonMt2 iMetin Spotline AvalonMt2 Xenox i Extream więc te serwery wykluczamy ;)

Dreikon,Invoria, Silves

Zależy mi najbardziej na: ---> dużej ilości graczy, minimum 1k+

Dodatkowe Info ---> odpadają stare serwery typu Virtual, Pandora, Elite

Nagroda za pomoc ---> 20 lików jeśli serwer mi się spodoba

Invoria,Silves hm.. Dreikon ale tam ludzi max 600 . bodajże . n

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Zagraniczny serv Shiro2, gorąco polecam, sam aktualnie gram z ekipką. :)

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard i w miare dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: grałem na balmorze i ravii
Nagroda za pomoc: 10 like

Opublikowano

Kiedyś Tiveria nie wiem jak teraz z nią, Ascarial, Shiro2 zagraniczny do 2k osób online, czasami nawet więcej.

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Hard lub Hard/Medium(nie samo Medium)

ludzi online 600+

zaufany, aktywna administracja

Dodatkowe Info: Ma być nowy do 2 tygodni lub ma wyjść w przeciągu 3 dni
Nagroda za pomoc: Like & 5*

CR.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  serverze easy/4fun/pvp

Dodatkowe Info:zeby byl podobny do Divine World S2

Nagroda za pomoc:like ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium / Easy
Dodatkowe Info: Chce serwer, który nie upadnie po 2 Miesiącach, zależy mi na konkratnej administracji którzy nie mają wszystkiego w Dupce.
Nagroda za pomoc: Lajk

76561197963563681.png

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Serwer podobny do pandory tylko żeby miał nowości typu nowe mapy , zbroje itp. Żeby się nim interesowali i byly eventy.Exp podobny jak na pandorze(nie za łatwy).Najlepiej bez 6/7 bonu , ale może być. Jak największa ilość osób conajmniej 750+.

Grałem na : Ethanie, WebMetin, Dreikon, Invoria, Netharia, Essenia, Xenox, iMetin. Elitemt2,Pandoramt2,Diamondmt2 ( z czego do gustu przypadł mi diamond , co na złość jest off i pandora ,ale dla mnie troche za stary i dużo takich "koxów" oraz nikt się nim nie interesuje nic.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: BLA BLA BLA BLA BLA BLA

Nagroda za pomoc: LAJK

Dreikon

Dodatkowe Info: Chce serwer, który nie upadnie po 2 Miesiącach, zależy mi na konkratnej administracji którzy nie mają wszystkiego w Dupce.

Invoria

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

www.ascarial.pl 1.8k + graczy online (Aktualnie)

gb6bzOv.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy , żeby grało sopro osób
Dodatkowe Info:Dobry drop ulepek lub żeby można je było tanio kupić , Max lv nie w 1 dzien . Exp bez buffa.  Biolog w miare łatwy do zrobienia lub brak jego.
Nagroda za pomoc:Like      

Opublikowano

Dreikon.pl jak najbardziej! 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy , żeby grało sopro osób

Dodatkowe Info:Dobry drop ulepek lub żeby można je było tanio kupić , Max lv nie w 1 dzien . Exp bez buffa.  Biolog w miare łatwy do zrobienia lub brak jego.

Nagroda za pomoc:Like      

Invoria, Dreikon.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na graniu Buffem / duzej ilosc osoób
Dodatkowe Info
Nagroda za pomoc: Like :>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/easy gdzie ninija jest doceniony. Chciałbym zagrać daggerem.
Dodatkowe Info: Jeśli chodzi o gre to chciałbym aby dagger radzil sobie na pvp jak i na pvm, na serwerze musi być sporo osób.
Nagroda za pomoc: 10x like.

Jedyny warunek dostania nagrody to w 2-3 zdaniach opisać dlaczego akurat ten serwer polecasz.

x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na graniu Buffem / duzej ilosc osoób

Dodatkowe Info

Nagroda za pomoc: Like :>

Dreikon

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/easy gdzie ninija jest doceniony. Chciałbym zagrać daggerem.

Dodatkowe Info: Jeśli chodzi o gre to chciałbym aby dagger radzil sobie na pvp jak i na pvm.

Jedyny warunek dostania nagrody to w 2-3 zdaniach opisać dlaczego akurat ten serwer polecasz.

Invoria- ninja jedna z dwóch najlepszych profesji- dobra do pvp, a pvm nie sprawia problemu ze względu na wiele dopalaczy. Ogarnięta administracja, która interesuje się serwerem, robi eventy.

Opublikowano

Dodatkowe Info: Jeśli chodzi o gre to chciałbym aby dagger radzil sobie na pvp jak i na pvm, na serwerze musi być sporo osób.

Invoria. Dagger radzi sobie tam dość dobrze w pvm a pvp - kosa. Serwer easy/medium - łatwo wbić wysoki lv - ciężej jest na 210+. Na serwie 1k+ graczy, ostatnio nawet w wakacje dochodzi do 1,5k. Polecam serw (sam na nim gram) ogarnięta administracja, dużo nowych rzeczy jest dodawanych (np. dungeony na mały lv żeby można było się wybić). I to chyba wszystko - liczę na LIKE  B)

Opublikowano

invoria/virtual gdyż są to stabilne i grywalne serwery. jest dużo setów eq oraz dopasowane bony, dzięki czemu postacie są równe i każdą z nich można wykoksić :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...