Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Zależy mi bardziej na: Nawet sporej ilości graczy i żeby to był serwer easy/medium

Dodatkowe Info: Grałem na Invoria.pl PandoraMT2

Nagroda za pomoc: lajk +5*

Tirexmt2.pl

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi bardziej na: Nawet sporej ilości graczy i żeby to był serwer easy/medium

Helium2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

VirtualMT2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Serwerze Easy
Dodatkowe Info:Prosiłbym o serwer z Yangbugiem. Najlepiej nie Eterial, bo tam yangbug jest bardzo słaby.
Nagroda za pomoc:Limit lajków

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwerze EasyDodatkowe Info:Prosiłbym o serwer z Yangbugiem. Najlepiej nie Eterial, bo tam yangbug jest bardzo słaby.Nagroda za pomoc:Limit lajków

xenoxmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer obojetnie jakiego typu.

Dodatkowe Info: Serwer z bugiem na ktorym mozna zarobic lub osiagnac szybciej lvl, SMy dostac (bug z kuponami czasami jest). Najlepiej piszcie na PW z opisem buga.

Nagroda za pomoc: Like czy cos tam ;)

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer obojetnie jakiego typu.

Dodatkowe Info: Serwer z bugiem na ktorym mozna zarobic lub osiagnac szybciej lvl, SMy dostac (bug z kuponami czasami jest). Najlepiej piszcie na PW z opisem buga.

Nagroda za pomoc: Like czy cos tam ;)

Nie m buga, ale polecam Ascarial. ;)

Opublikowano

Zależy mi bardziej na: poszukuje serwera o sporej ilości osób ( żeby można było dużo wojen gildii robić). Serwer typu starych Chińskich serwerów co był max 1 epik ( ewentualnie 2). Serwer z Max Lv. 150 (lepiej niższe). I żeby to nie był hard. bardziej easy/medium

Dodatkowe Info:  w stylu takich serwerów jak LSyt2, GSyt2 ZZyt2 a z Polskich typu początku Pandory gdy jeszcze był max lv 127 lub pierwszego PROMT2 gdy był max 127/150. 

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Jakiś serwer 4fun  poszukuje istnieje jeszcze coś?? czy wymarło...

4funmt2

Zależy mi bardziej na: poszukuje serwera o sporej ilości osób ( żeby można było dużo wojen gildii robić). Serwer typu starych Chińskich serwerów co był max 1 epik ( ewentualnie 2). Serwer z Max Lv. 150 (lepiej niższe). I żeby to nie był hard. bardziej easy/medium

Dodatkowe Info:  w stylu takich serwerów jak LSyt2, GSyt2 ZZyt2 a z Polskich typu początku Pandory gdy jeszcze był max lv 127 lub pierwszego PROMT2 gdy był max 127/150. 

csyt2, helium2, invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze nastawionym na wojny gildi, role play game, moze byc to hard/medium/easy.
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze nastawionym na wojny gildi, role play game, moze byc to hard/medium/easy.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Lajk?

Helium2/PandoraMT2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium żeby graczy było 500+ w miarę dobrym expem i żeby nie było za trudno z eq
Dodatkowe Info: Grałem na Invoria.pl PandoraMT2 Helium2 ;p proszę pomóżcie
Nagroda za pomoc: +5*

Opublikowano

Zależy mi bardziej na: medium, nowe bronie, skille P

Dodatkowe InfoMax 99/110

Nie ma medium (chyba) z takim progiem lvl, natomiast polecam Ci Helium2/Ethana.eu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium żeby graczy było 500+ w miarę dobrym expem i żeby nie było za trudno z eq

Dodatkowe Info: Grałem na Invoria.pl PandoraMT2 Helium2 ;p proszę pomóżcie

Nagroda za pomoc: +5*

Ascarial.pl,Virtualmt2

Opublikowano

Witam was...  :D

Szukam jakiegoś fajnego serwa. Tylko nie typu 4fun i exp'em podobnym do Promt2 że w 2-3h masz 250.

Tylko takiego że w np tydzień wbijesz 250lvl i żeby nie było duże epików  :D

Odpadają:

Glador

Argentus

Linares

Eloth

Z góry dziękuję  :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Start z max lvl albo szybko się go dobija max 3-4 godziny brak 6/7 bonu online 250+ 
Dodatkowe Info: Niezbyt dużo ulepszaczy i eq(zbroje miecze kolce itd...) aby nie było dużo bonusów np 1% 3% 5% 10% 15% tylko max albo 2 możliwości xD
Nagroda za pomoc: lajk :)

VQBXp5.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: możliwie jak największej ilości graczy

Dodatkowe Info: chcę na nowo poczuć klimat metina z dawnych lat :), dobrze by było, gdyby serwer posiadał licznik graczy na stronie, serwer nie musi być polski

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Jak na razie polecono mi XenoXa, Pandorę i Virtuala. Na stronie XenoXa nie ma licznika, więc nie mam porównania do Pandory i Virtuala, a z tych dwóch więcej gra na Pandorze (2400). Znajdzie się coś +3000?

Jeśli popierasz to, co przed chwilą przeczytałeś, bądź taki miły i daj plusika :>

Opublikowano

Witam was...  :D

Szukam jakiegoś fajnego serwa. Tylko nie typu 4fun i exp'em podobnym do Promt2 że w 2-3h masz 250.

Tylko takiego że w np tydzień wbijesz 250lvl i żeby nie było duże epików  :D

Odpadają:

Glador

Argentus

Linares

Eloth

Z góry dziękuję  :D

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy pod pvp (bony wchodza max/12-15%+) (brak 6/7) (drop sztabek/ duzo kasy) (malo epikow / malo ulepszaczy[latwe do zdobycia]) max lvl 115-150
Dodatkowe Info: brak eq 54/55/61/65/70/75 u npc all do dropa (szkaty ripa u npc za powyzej 1kkk) (online graczy w godzinach 17-21 200-400) (malo nowych map nie to cona xenox 1000nowych map^^) 
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dosc lajtowym expieniu, nie lubie za duzo nowosci ;p, zeby nie bylo przesadzone
Dodatkowe Info:Serwer medium, cos jak balmora lub avalon ;)
Nagroda za pomoc:a ja wiem, pisz pw co chcesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...