Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer medium / hard max lv 99/105 DUZO GRACZY
Dodatkowe Info: serwer z mała ilością epików ( może być bez ), dropi duzo ulepszaczy, is nie daje przewagi. MORTIS odpada.
Nagroda za pomoc"lajk"

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info: serwer z mała ilością epików ( może być bez ), dropi duzo ulepszaczy, is nie daje przewagi. MORTIS odpada.

Nagroda za pomoc:  "lajk"

Globale, Ravia, Concordia

je0o.png

Opublikowano

Wymagania: Bardzo szybki exp ale nie przesadnie (taki żebym w około tydzień wbił max lvl grając po 5-6 godzin dziennie), dużo ludzi (minimum 700+ średnio online) oraz dużo nowościNie podawać: Virtualmt2 (tam łatwo nie jest o eq i exp też zbyt szybki nie jest) , Invorvia (wbiłem, pograłem i też nie jest zbyt łatwo), Pandoramt2, Dreikonmt2 (tam kiedyś grałem, nie pamiętam co i jak ale raczej nie jest tak jak bym chciał), Divineworld i Glador

ethana.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Nagroda za pomoc"lajk"

Ascarial bardzo polecam.

Dużo graczy, dużo eventów, jest co robić ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Lvl troszkę większy, bo max 150, ale polecam Helium2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

www.pandemonia.pl 

bardzo przyjemny serwer :p duzo misji z rzeczami z is-u i sm zapraszam

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Szukam serwera podobnego do cavalosmt2 (padł) , aby max lvl szło bardzo prosto a ulepszacze dropiło najlepiej ze szkat , które lecą z mabów podczas expienia .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze 4fun/pvp

Dodatkowe Info: skille, epiki u NPC 6/7 bon

Nagroda za pomoc: like?

4funmt2 , hammertmt2 , nextmt2

Zależy mi najbardziej na: pvp

Dodatkowe Info: najbardziej zalezy mi na tym , aby all ulepszacze bylo latwo zrobic ale na ulepszenie np.zbr było 5%

Nagroda za pomoc: like?

4funmt2 , hammertmt2 , nextmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanim eq, ku. Mili ludzie, i abym nie musiał wydawać nic na SM,
Dodatkowe Info: Chciałbym wrócić do gry na Globalu, więc szukam jakiegoś baaaardzo taniego serwera, by jakoś rozwinąć szkrzydła.
Nagroda za pomoc: Lajk =)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, raczej bardziej PVP.

Dodatkowe Info: Chciał bym aby to był typ easy nastawiony na PvP. Coś jak dawniej Xenox/Gondor. Byle by nie było jakiś niewiadomych kd +9 wartych 500 zł (śmiechłem). Najlepiej 100% wbicie kd, ulepszenie te sprawy.

Nagroda za pomoc: Limit.

Eruris , tymczasowo off 

Opublikowano

Witam, mam pytanie do graczy serwera Ravia.eu

Mam kilka pytań odnośnie serwera, jakby ktos znalazł chwilkę proszę o kontakt GG 49635092

Dodam, że na PL Negros mam ninje 75lv 4xP i eq 5b ale mi się znudziło, a na ravii podobają mi się innowatorskie pomysły np turniej PvP organizowany nie przez graczy ale przez Team. Liczę na pomoc, dodam, że rzadko zaglądam na MPC więc proszę o kontakt GG.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun pvp 
Dodatkowe Info: wszystko u handlarzy
Nagroda za pomoc: Lajk

Gralem na 
4Funmt2
NextMt2

miravo2.png

Opublikowano

Gralem na 

4Funmt2

NextMt2

XenoxMT2 

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Gralem na 

4Funmt2

NextMt2

Nowo powstały Linares.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard medium max lvl do 150
Dodatkowe Info: w miare dobry system ulepszen, dużo osób, bez 6/7b proszę o podanie naprawdę dobrych serwerów!
Nagroda za pomoc: Lajki <3

Opublikowano

Dodatkowe Info: w miare dobry system ulepszen, dużo osób, bez 6/7b proszę o podanie naprawdę dobrych serwerów!

Dreikon, Invoria

je0o.png

Opublikowano

ja ci  polecam ten serwer http://www.mpcforum.pl/topic/1147951-pandemoniadedykmedium/page-2

wystartował  tydzień temu i z tych serwerów co ostatnio startują  jedynie ten nie padł :p innowatorskie podejście do gry zapraszam :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! 

Zależy mi najbardziej na: Hard 
Dodatkowe Info: Ulepki ,bez isa ,dużo ludzi
Nagroda za pomoc: Lajki  <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziejna: serwer hard/medium, bronie na 30 lvl do wydropienia, zeby dropily jakies szkaty z kazdego moba

Dodatkowe Info: ~500 + ludzi online, potrzebne ulepki na ulepszanie, coś innego niż Mortis

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! 

Zależy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze Easy/Medium/Hard

Dodatkowe Info: Szukam serwera do pogrania na dłużej, tak aby się nie nudził, nie miał przesadzonego systemu ulepszania, bez 6/7 bonu oraz dużej ilości osób na serwerze +500/600
Nagroda za pomoc: Lajk :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy

Dodatkowe Info: szukam serwer gdzie będzie 6/7 bony i gdzie będzie w bonach np 40k hp lub więcej minimum to 30k najlepiej zęby lvl był 250-255

Nagroda za pomoc: Like + Satysfakcja z pomocy

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: easy Dodatkowe Info: szukam serwer gdzie będzie 6/7 bony i gdzie będzie w bonach np 40k hp lub więcej minimum to 30k najlepiej zęby lvl był 250-255 Nagroda za pomoc: Like + Satysfakcja z pomocy

Eterial.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: easy Dodatkowe Info: szukam serwer gdzie będzie 6/7 bony i gdzie będzie w bonach np 40k hp lub więcej minimum to 30k najlepiej zęby lvl był 250-255 Nagroda za pomoc: Like + Satysfakcja z pomocy

Argentus

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: - medium (medium-easy, nie mogę określić), bez 6/7, bez ISu, bez masy nowych epików, eq +9 może być u handlarzy ale do max 54 lvl, przyjemny drop, exp, świeży serwer, fajnie by było gdyby do itemów przypuśćmy do 65 lvl ulepszacze nie były wymagane.
Dodatkowe Info: gram obecnie na świeżym CsYt2, jednak nie jest to ten csyt2 co dawniej. Ogólnie przyjemnie mi się na nim gra, ale exp jest zbyt wysoki, duża liczba graczy w 3 dni nabiła max lvl. Bardzo chętnie bym zagrał na serwerach w stylu oldschool typu NewLongju, CsYt2 itp.
Nagroda za pomoc: lajki, 5*

pozdroo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...