Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na przyjemnym expie

Dodatkowe Info:

Szukam serwera który pozwoli mi się cieszyć miłym expem, szybkim robieniem eq ( nie trzeba dropić po nocach żeby coś osiągnąć)

1. Typ serwera oczywiście Easy nie szukam żadnych podróbek lub czegoś podobnego poszukuję serwera jedynego takiego na unikatowych plikach z fajnymi pomysłami oraz tym co wymieniłem wyżej. Administracja ma interesować się serwerem, a nie miec na niego wyje... 

VirtualMT2 Odpada ... jest moim zdaniem do dupy 

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Dosc lajtowym expieniu, nie lubie za duzo nowosci ;p, zeby nie bylo przesadzoneDodatkowe Info:Serwer medium, cos jak balmora lub avalon ;)Nagroda za pomoc:a ja wiem, pisz pw co chcesz :D

helium2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dosc lajtowym expieniu, nie lubie za duzo nowosci ;p, zeby nie bylo przesadzone

Dodatkowe Info:Serwer medium, cos jak balmora lub avalon ;)

Nagroda za pomoc:a ja wiem, pisz pw co chcesz :D

Ascarial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tak jak na EliteMt2 Święty miecz itp

Dodatkowe Info: Nie chce np: XenoxMt2 EliteMt2 ProMt2, zależy mi żeby były tanie zmianki, serwer PVP średni exp żeby do 90 lvl można było łatwo wbić. Stalki itp u handlarza. To nie maja być płatne serwery. Jak możecie dajcie kilka propo

Nagroda za pomoc: +5 dla konta

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pod każdym względem easy !. Szybki exp, fajne epiki, wszystko łatwo dostępne.  

Dodatkowe Info: Grałem na Xenox, Glador, DivineWorld, Eruris, Dreikon, Alien2, Pandora, Elite, Dragon, Virtual. Odpadają także serwery na plikach Xenoxa ... 

Nagroda za pomoc: W chuuuuu* lajków :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pod każdym względem easy !. Szybki exp, fajne epiki, wszystko łatwo dostępne.  
Dodatkowe Info: Grałem na Xenox, Glador, DivineWorld, Eruris, Dreikon, Alien2, Pandora, Elite, Dragon, Virtual. Odpadają także serwery na plikach Xenoxa ... 

Może poczekaj i zobacz jak potoczą się losy serwera który dziś startuje - Averia.pl ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

UP - Typ serwera - Easy/Medium  

Odpada

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Dropie nowych broni (epików) z mobów, bez konieczności ulepszania.
Dodatkowe Info:Był kiedyś taki serwer Lomaxmt2  ;)
Nagroda za pomoc: Like pomoc w grze  :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Minimum 450 osób online, 2/3 setach broni/zbroi. (Chodzi o te co na PL ;) )
Dodatkowe Info: max LvL 99/120, najlepiej typ OldSchol Medium/OldSchol PvP.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu (lub co tam chcesz. :D )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: możliwie jak największej ilości graczy

Dodatkowe Info: chcę na nowo poczuć klimat metina z dawnych lat :), dobrze by było, gdyby serwer posiadał licznik graczy na stronie, serwer nie musi być polski

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Jak na razie polecono mi XenoXa, Pandorę i Virtuala. Na stronie XenoXa nie ma licznika, więc nie mam porównania do Pandory i Virtuala, a z tych dwóch więcej gra na Pandorze (2400). Znajdzie się coś +3000?

Zależy mi najbardziej na: Minimum 450 osób online, 2/3 setach broni/zbroi. (Chodzi o te co na PL ;) )

Dodatkowe Info: max LvL 99/120, najlepiej typ OldSchol Medium/OldSchol PvP.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu (lub co tam chcesz. :D )

Ascarial, graczy online ok. 1200, stoi stabilnie od grudnia 2013. 3/4 eventy w tygodniu, nowe systemy, ciekawy system ulepszeń, co jakis czas wprowadzamy nowości na serwer w oryginalnym klimacie Metin2 ;) Zapraszamy.

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-dedyk-hardmedium/
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tak jak na EliteMt2 Święty miecz itp

Dodatkowe Info: Nie chce np: XenoxMt2 EliteMt2 ProMt2, zależy mi żeby były tanie zmianki, serwer PVP średni exp żeby do 90 lvl można było łatwo wbić. Stalki itp u handlarza. To nie maja być płatne serwery. Jak możecie dajcie kilka propo

Nagroda za pomoc: +5 dla konta

Averia start dzisiaj.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium 
Dodatkowe Info: Nowy ( utworzony w tym roku) Stabilny (nie pada co 2 godziny) Zaludniony (Gra dość sporo ludzi) 
Nagroda za pomoc: Like

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4Fun
Dodatkowe Info: po prostu dostajesz eq na start bijesz i Grasz !
Nagroda za pomoc: Nwm co dac xD

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Szukam serwera który pozwoli mi się cieszyć miłym expem, szybkim robieniem eq ( nie trzeba dropić po nocach żeby coś osiągnąć)

1. Typ serwera oczywiście Easy nie szukam żadnych podróbek lub czegoś podobnego poszukuję serwera jedynego takiego na unikatowych plikach z fajnymi pomysłami oraz tym co wymieniłem wyżej. Administracja ma interesować się serwerem, a nie miec na niego wyje... 
    VirtualMT2 jest dla mnie za trudny nie ogarniam na nim xD 
Opublikowano

Siemka

Chciałbym się wam spytać czy nie znacie jakiegoś serwera ,którego opiszę nie musi być on identyczny jaki opisuję ,ale może być do niego zbliżony  ;)

Typ serwera to easy/medium

Co chciałbym żeby było na serwerze ,a więc miła atmosfera dużo ludzi na nim grało cos kolo 700+ 

Max lv najlepiej 250lv. ,ale może być koło 190 - 250 lv.

6/7bon najlepiej żeby go Nie było ,ale może zostać.

Stalki truty najlepiej żeby ich NIE było w sklepach tylko dropiły tak jak np w pandorze ,ale żeby nie było znowu kosmicznych cen.No ,ale w razie konieczności mogą być ;d

nowe bronie ,zbroje itp tutaj najlepiej żeby były np duzo stalek albo jakies fajne zbroiki ,bo hwangi mi się znudziły ,ale nie musi tak być.

dlaczego żeby było broni ,zbroi więcej? Dlatego ,iż nie chcę latać z bronią na 80-90 na lv 120+ jak na Pandorze. lub z hwangiem do 250.

nie było przesadnych ulpeszaczy jak na Invori po 3 rodzaje i po 10 ich co lacznie trzebaby z 350kk ,a tam ledwo o 40kk No chyba ,że łatwo zdobyć.

Było wiele nowych map i tu znów jak np Pandorze ,iż tam całą wieczność expi się na atlantydzie v2 najpierw do 110 baaardzo dlugo dla mnie to nawet dobrze ,bo nie ma się max lv w dwa dni ,ale od 110 wyexpisz do 150 i znow atlantyda i tak do 250.

Napisze jakie serwery mi się podobały 

otuż najbardziej Diamond i Pandora ,ale diamond off ,a na pandorze właśnie cała wieczność expienia na av2 baardzo mało broni zbroi dlatego do 250 latasz z hw i truta.Tam mi się podoba ,iż jest miła atmosfera i dużo ludzi ,ale jakby bylo więcej map, zbroi i broni

Najważniejsze co chcę to sporo ludzi,dużo map,zbroi i broni  jak np w invori

Mile widziane pet'y

Grałem na :

PandoraMt2 - opisane wyżej

DiamondMt2 -off  :( ,ale jak on napewno wrócę jeśli będzie oczywiście się opłacało  ;)

Invoria - nie podoba mi się atmosfera panująca tam i kosmicznie drogie ulepy i dużo ich do ulepszenia i strasznie maly drop kasy słabo idzie się tam wybić ,ale fajne bronie ,zbroiki mapy mają fajne.

Dreikon - jakoś tak drętwo ;p nie spodobał mi się.

EliteMt2 - kopia PandoryMt2

GladoR - baaaardzo łatwy w 1 dzien mialem 150 lv ,ale fajnie się grało i miła atmosfer poszedłem z niego ,bo dla mnie za łatwy.

XenoxMt2 - serwer ma dużo bugów i myślę ,że on upada.Co prawda grałem mało ,ponieważ właśnie mnie wywalało i miałem problemy z nim.

Myślę ,że mi pomożecie z wybraniem serwera ,bo sam już nie mogę znaleźć ,a pograłbym sobie ^^.

Opublikowano

Dodatkowe Info:

VirtualMT2 jest dla mnie za trudny nie ogarniam na nim xD 

ArgentusMT2 najłatwiejszy polski priw.

Zależy mi najbardziej na: easy/medium 

Dodatkowe Info: Nowy ( utworzony w tym roku) Stabilny (nie pada co 2 godziny) Zaludniony (Gra dość sporo ludzi) 

Nagroda za pomoc: Like

AveriaMT2

Opublikowano

Siemka

Chciałbym się wam spytać czy nie znacie jakiegoś serwera ,którego opiszę nie musi być on identyczny jaki opisuję ,ale może być do niego zbliżony  ;)

Typ serwera to easy/medium

Co chciałbym żeby było na serwerze ,a więc miła atmosfera dużo ludzi na nim grało cos kolo 700+ 

Max lv najlepiej 250lv. ,ale może być koło 190 - 250 lv.

6/7bon najlepiej żeby go Nie było ,ale może zostać.

Stalki truty najlepiej żeby ich NIE było w sklepach tylko dropiły tak jak np w pandorze ,ale żeby nie było znowu kosmicznych cen.No ,ale w razie konieczności mogą być ;d

nowe bronie ,zbroje itp tutaj najlepiej żeby były np duzo stalek albo jakies fajne zbroiki ,bo hwangi mi się znudziły ,ale nie musi tak być.

dlaczego żeby było broni ,zbroi więcej? Dlatego ,iż nie chcę latać z bronią na 80-90 na lv 120+ jak na Pandorze. lub z hwangiem do 250.

nie było przesadnych ulpeszaczy jak na Invori po 3 rodzaje i po 10 ich co lacznie trzebaby z 350kk ,a tam ledwo o 40kk No chyba ,że łatwo zdobyć.

Było wiele nowych map i tu znów jak np Pandorze ,iż tam całą wieczność expi się na atlantydzie v2 najpierw do 110 baaardzo dlugo dla mnie to nawet dobrze ,bo nie ma się max lv w dwa dni ,ale od 110 wyexpisz do 150 i znow atlantyda i tak do 250.

Napisze jakie serwery mi się podobały 

otuż najbardziej Diamond i Pandora ,ale diamond off ,a na pandorze właśnie cała wieczność expienia na av2 baardzo mało broni zbroi dlatego do 250 latasz z hw i truta.Tam mi się podoba ,iż jest miła atmosfera i dużo ludzi ,ale jakby bylo więcej map, zbroi i broni

Najważniejsze co chcę to sporo ludzi,dużo map,zbroi i broni  jak np w invori

Mile widziane pet'y

Grałem na :

PandoraMt2 - opisane wyżej

DiamondMt2 -off  :( ,ale jak on napewno wrócę jeśli będzie oczywiście się opłacało  ;)

Invoria - nie podoba mi się atmosfera panująca tam i kosmicznie drogie ulepy i dużo ich do ulepszenia i strasznie maly drop kasy słabo idzie się tam wybić ,ale fajne bronie ,zbroiki mapy mają fajne.

Dreikon - jakoś tak drętwo ;p nie spodobał mi się.

EliteMt2 - kopia PandoryMt2

GladoR - baaaardzo łatwy w 1 dzien mialem 150 lv ,ale fajnie się grało i miła atmosfer poszedłem z niego ,bo dla mnie za łatwy.

XenoxMt2 - serwer ma dużo bugów i myślę ,że on upada.Co prawda grałem mało ,ponieważ właśnie mnie wywalało i miałem problemy z nim.

Myślę ,że mi pomożecie z wybraniem serwera ,bo sam już nie mogę znaleźć ,a pograłbym sobie ^^.

Virtual? Sprawdzałeś?

Opublikowano

Virtual? Sprawdzałeś?

Tak zapomniałem napisać no server byłby fajny ,ale za dużo chaosu zbyt łatwy wyrzucają tam itemy na 80-120 no i można mieć nawet z milion hp co pvp trwałoby z godzine ,a już nie mówię o wojnie czy z kims kto pota.Ale podoba mi się ,że jest dużo map itemów.

Opublikowano

Cześć...

Szukam serwera Easy coś podobnego do Senthii ,że jest np jedna mapa tylko i wyłącznie przeznaczona do dropu...

Raty dosyć wysokie. No i duża ilość graczy :D

Grałem na:

Argentus

Eloth

Glador

iMetin

Xenox

Virtual

Dreikon

Z góry dziękuję :P

Opublikowano

Cześć...

Szukam serwera Easy coś podobnego do Senthii ,że jest np jedna mapa tylko i wyłącznie przeznaczona do dropu...

Grałem na:

Argentus

Eloth

Glador

iMetin

Xenox

Virtual

Dreikon

AveriaMT2.

Dobry serwer.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Cześć...

Grałem na:

Argentus

Eloth

Glador

iMetin

Xenox

Virtual

Dreikon

Ja też polecam Averie i Aline2 :-)

Opublikowano

Tak zapomniałem napisać no server byłby fajny ,ale za dużo chaosu zbyt łatwy wyrzucają tam itemy na 80-120 no i można mieć nawet z milion hp co pvp trwałoby z godzine ,a już nie mówię o wojnie czy z kims kto pota.Ale podoba mi się ,że jest dużo map itemów.

Otoz nie.Fabula jest odpowiednio dostosowana do potrzeb serwera.Mam 254lvl i uwierz,ze nikt nie jest niesmiertelny,dodatkowo max abs na dana klase nie bedzie wiekszy niz 95%

Podczas otwierania szkat smierci/naginii dropia bronie/tarcze o ktorych wspomniales.Uwierz na slowo iz serwer nie jest latwy a eq jest w cenie ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Cześć...

Grałem na:

Argentus

Eloth

Glador

iMetin

Xenox

Virtual

Dreikon

Helium2?

727881401622271220780.jpeg
Nowicjusz
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/4Fun
Dodatkowe Info:Dość tanie eq i ulepki Coś jak Glador
Nagroda za pomoc:Lajk..

Opublikowano

Otoz nie.Fabula jest odpowiednio dostosowana do potrzeb serwera.Mam 254lvl i uwierz,ze nikt nie jest niesmiertelny,dodatkowo max abs na dana klase nie bedzie wiekszy niz 95%

Podczas otwierania szkat smierci/naginii dropia bronie/tarcze o ktorych wspomniales.Uwierz na slowo iz serwer nie jest latwy a eq jest w cenie ;)

Skoro tak uważasz to wbije ,ale biegaja tam same 200+lv najczęściej więc będzie ciężko i server dosyć stary ,ale i tak zobacze.Na razie szukam nowszego z dużą ilością graczy i z tym co opisałem wyżej ;p Dajcie propozycje dalej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...