Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle,ze tak.Na ravii wkoncu uporali sie z botami ;p

Aha, a jak drop z skrzynek czy jak to się nazywało co ludzie dropili w m1? bo już nie grałem tam ponad rok i nie wiem jak tam jest. mógłbyś coś więcej powiedzieć? ciężko coś osiągnąć? Drogie itemki?

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha, a jak drop z skrzynek czy jak to się nazywało co ludzie dropili w m1? bo już nie grałem tam ponad rok i nie wiem jak tam jest. mógłbyś coś więcej powiedzieć? ciężko coś osiągnąć? Drogie itemki?

Z hematycznych szkatulek,bo o nich mowa dropia pdki/rekawiczki na 30min,pelerynki,medale szczescia/smoka,rady,egzo,zmianki,dodania,bodzie etc.

Najdrozsze sa zmianki.Gdy gralem cena ich wynosila 10kk.Serwer nalezy do gatunku hard mimo to nie jest az tak trudny jak mogloby sie wydawac.

Srij9JT.png

Opublikowano

na którym serverze polecacie grać ?

mam zamiar zagrać surą bm żeby był dobry pvp pve

http://laneris.pl/

http://linaresmt2.pl/news.html

http://xenoxmt2.com.pl/

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer easy , gdzie stalki itp są u handlarzy , dużo osób , miła atmosfera i wg ;d
Dodatkowe Info:grałam prawie wszędzie chodzi mi o takie serwery co nie dawno wystartowały oprócz Eloth.pl
Nagroda za pomoc:Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy , gdzie stalki itp są u handlarzy , dużo osób , miła atmosfera i wg ;d

Dodatkowe Info:grałam prawie wszędzie chodzi mi o takie serwery co nie dawno wystartowały oprócz Eloth.pl

Nagroda za pomoc:Lajk?

Marinermt2

Tylko bronie 75 i stalki znajdziesz nie u handlary tylko na ziemii xD

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwer easy , gdzie stalki itp są u handlarzy , dużo osób , miła atmosfera i wg ;dDodatkowe Info:grałam prawie wszędzie chodzi mi o takie serwery co nie dawno wystartowały oprócz Eloth.plNagroda za pomoc:Lajk?

laneris

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Hard, max 99/105lvl, sporo ulepszaczy.

Dodatkowe Info:Opłaca się wracać na Ravię, albo zna ktoś jakis podobny serwer?

Nagroda za pomoc: Like / 5

Mortis.pl   lub Exalion.pl dzisiaj startuje o 19:00

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Dobrej zabawie ,łatwym expie i eqDodatkowe Info:Gram na Dreikon,laneris itp 

Nagroda za pomoc:Like it ! 

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bardzo dobrym dropie sztabek które automatycznie dropiom do ekwipunku bez ich podnoszenia,
Dodatkowe Info:Chciałbym aby sztabki które wpadają były warte 1kk+, byłem na virtualu i na pandorze.
Nagroda za pomoc:Reputki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bardzo dobrym dropie sztabek które automatycznie dropiom do ekwipunku bez ich podnoszenia,

Dodatkowe Info:Chciałbym aby sztabki które wpadają były warte 1kk+, byłem na virtualu i na pandorze.

Nagroda za pomoc:Reputki

marinermt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze jak najnowszym, minimum 500 osob
Dodatkowe Info:nie alistria.eu najlepiej medium 
Nagroda za pomoc:moja wdziecznosc <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, biciu skilli, bronie, zrborej u handlarzy +9 albo do kucia(ale latwe kucie)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakimś 4fun-easy badz jakis hard ale nie az tak strasszny ;d
Dodatkowe Info:  Żeby serwer nie byl zybt starły miał jakies 2-4 miesiace , zeby w dzien bylo chociaz 300+ online ,  a jesli chodzi o harda to moze stac dłuzej niz te 2-4 miesiace
Nagroda za pomoc: Lajk / 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakimś 4fun-easy badz jakis hard ale nie az tak strasszny ;d

Dodatkowe Info:  Żeby serwer nie byl zybt starły miał jakies 2-4 miesiace , zeby w dzien bylo chociaz 300+ online ,  a jesli chodzi o harda to moze stac dłuzej niz te 2-4 miesiace

4Fun: Nie ma żadnych chyba ze chcesz starsze: nextmt2,4funmt2, lub jakieś hamachi, bądz dedyki easy teraz fajny startuje- Mentis.pl

HARD: Ravia,concordia,mortis ;]

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze jak najnowszym, minimum 500 osobDodatkowe Info:nie alistria.eu najlepiej medium Nagroda za pomoc:moja wdziecznosc <3

nemoria.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

4fun-easy w ostatnich czasach mało ich startuje, lub jak startuje to padają. Zapraszam na Mentis, start 21 marca.

Hard tutaj to Ci proponuję Ascarial, serwer poukładany  myśle, że takiego szukasz.

Opublikowano

Witam. Szukam serwera lajtowego nie bardzo mam czas na gre ale dla zabicia nudnych chwil potrzebuję czegoś. Nie chce serwera z masą epików i ulepszaczy, szukam coś w stylu starego pl kilka epików może byc 6/7 klasowe (odp i siła na klase) oraz kd elitarne (masakry luda uma traumy / inne) nie chce Xenoxa, Argentusa bo już mi się przejadło :) Proszę o pomoc :) Daje plusy ile wlizie :D

Jak możecie dawajcie sugestię na PW :) Z góry dzięki :)

Opublikowano

Witam. Szukam serwera lajtowego nie bardzo mam czas na gre ale dla zabicia nudnych chwil potrzebuję czegoś. Nie chce serwera z masą epików i ulepszaczy, szukam coś w stylu starego pl kilka epików może byc 6/7 klasowe (odp i siła na klase) oraz kd elitarne (masakry luda uma traumy / inne) nie chce Xenoxa, Argentusa bo już mi się przejadło :) Proszę o pomoc :) Daje plusy ile wlizie :D

Tirexmt2 polecam :D

4fun polecam Tirexmt2

Bywalec
Opublikowano

Polecam ethane i invorię

.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: minimalnym dropie (mniejszym niż na pl kilkakrotnie) 
Dodatkowe Info:  nie chodzi aby był to hard tylko drop taki niski a exp easy/med 
Nagroda za pomoc: Lajk 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer podobny  do newlongju2 , zalezy mi zeby chinczycy grali zarówno jak i polacy
Dodatkowe Info: może byc hard
Nagroda za pomoc:5/ lajk/ powiedzccie jak to dac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...