Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Eq u npc . Najlepiej serwer 4fun albo mega easy 

Dodatkowe Info: średnia /duża ilość graczy. obojętnie 

Nagroda za pomoc: plusy lajki itd . 

4FunMT2

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Dużej ilości graczy, easy/medium
Dodatkowe Info: Śradnia ilość epików łatwe zdobywanie ulepszaczy (mało poświęconego czasu na zdobywanie ich) serwer doyść nowy

averia dreikon też invoria tak samo odpada bo grałem :).

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Dużej ilości graczy, easy/medium

Dodatkowe Info: Śradnia ilość epików łatwe zdobywanie ulepszaczy (mało poświęconego czasu na zdobywanie ich) serwer doyść nowy

averia dreikon też invoria tak samo odpada bo grałem :).

Helium2.

Opublikowano

Helium2.

TO jest bardziej medium/hard odpada.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/easy, dużej ilości nowości,
Dodatkowe Info: grałem na Virtualmt2, imetin, divine world, elitemt2,invoria,argentus,xenoxmt2
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Dodatkowe Info: grałem na Virtualmt2, imetin, divine world, elitemt2,invoria,argentus,xenoxmt2

Avestia,Dreikon

je0o.png

Opublikowano

Laneris.pl[Easy]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:medium/hard,miła atmosfera 
Dodatkowe Info:serwer ma być nie za trudny i nie za łatwy,duża ilość graczy,otwarty mniej niż miesiąc temu

Nagroda za pomoc: 5 like

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać! Pomocy!

Najbardziej zależy mi na : serwerze dosc świerzym nie taki ktory ma juz z 3 lata najlepiej z tego lub poprzedniego roku duza ilosc graczy ,najlepiej żeby byl podobny do imetina/pandory easy/4fun 

Dodatkowe info: epiki bony 6/7 fajny exp , prosze tylko nie dawajcie takich w ktorych jest juz 50 osob z 250.. chodzi o serwer dosc swierzy

Nagroda za pomoc: 5 + z góry dziekuje  :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Medium , Medium/Hard lub ostatecznie medium/easy
Dodatkowe Info: Poszukuje serwera który jeszcze nie ruszył! Lecz ruszy przykładowo za kilka dni. Serwer musi być taki bardziej na dłużej, nie że padnie po miesiącu ^^
Nagroda za pomoc: Reputacja na tym forum.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Medium , Medium/Hard lub ostatecznie medium/easy

Dodatkowe Info: Poszukuje serwera który jeszcze nie ruszył! Lecz ruszy przykładowo za kilka dni. Serwer musi być taki bardziej na dłużej, nie że padnie po miesiącu ^^

Nagroda za pomoc: Reputacja na tym forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/1156600-zapowiedz-exalionpl-wkrocz-w-swiat-fantazji/

Coś takiego Ci odpowiada? ;-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:medium/hard,miła atmosfera

Dodatkowe Info:serwer ma być nie za trudny i nie za łatwy,duża ilość graczy,otwarty mniej niż miesiąc temu

Nagroda za pomoc: 5 like

Ja bym Ci polecił Alistria.eu

Spełnia on chyba wszystko czego oczekujesz: start kilka dni temu, medium z lekkim zabarwieniem harda, questy autorskie, szybkie działanie administracji i dobry kontakt z nimi.

Ilość graczy systematycznie rośnie ( coraz więcej reklam), póki co 600-800 po południami.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze pvp bez expa i dropu
Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie jest all u handlarzy gdzie można sie pobawić w pvp :)
Nagroda za pomoc: 5* Lajk :D

beznazwy1ghjfjhgjghfjg.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze pvp bez expa i dropu

Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie jest all u handlarzy gdzie można sie pobawić w pvp :)

Nagroda za pomoc: 5* Lajk :D

Hammermt2 jest takim serwerem i trzyma się już chwile, ale to zagraniczny serw.

Większość takich od razu pada, nie wiem może dalej stoi 4deatch.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakimś 4fun-easy badz jakis hard ale nie az tak strasszny ;d
Dodatkowe Info:  Żeby serwer nie byl zybt starły miał jakies 2-4 miesiace , zeby w dzien bylo chociaz 300+ online ,  a jesli chodzi o harda to moze stac dłuzej niz te 2-4 miesiace
Nagroda za pomoc: Lajk / 5 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym Metinie. Chodzi mi o klimat tych pierwszych serwerów Chinskich gdzie itemy się miało +6 bo perły były masakrycznie drogie, multum ludzi, dt po 50 osób+
Dodatkowe Info: Fajnie jak by był to serwer polski ale zagraniczne też mogą być. Chodzi dokładnie żeby nie było tych nowych rzeczy typu wierzchowce, nowe mapy, 6 skille itd. jakies energie duperele.
Nagroda za pomoc: Uścisk ręki prezesa.

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym Metinie. Chodzi mi o klimat tych pierwszych serwerów Chinskich gdzie itemy się miało +6 bo perły były masakrycznie drogie, multum ludzi, dt po 50 osób+

Dodatkowe Info: Fajnie jak by był to serwer polski ale zagraniczne też mogą być. Chodzi dokładnie żeby nie było tych nowych rzeczy typu wierzchowce, nowe mapy, 6 skille itd. jakies energie duperele.

Trudne wymagania stawiasz. Jeżeli chodzi o klimat dawnego pl-a to takowego polskiego serwera nie znajdziesz. Ci co coś Ci zaproponują to albo coś gdzie gra max 50 osób, albo coś nie w tym stylu, ale "hard".

Jedyne co znam to metin2.sg (zagraniczny) , ale tam już są nowości niektóre, lecz zaczynając od 0 trzeba chwilę by coś osiągnąć.

http://www.mpcforum.pl/topic/483537-dyskusja-metin2sg/

Ludzi tak +/- 500

Kalendarze eventów, tak że dla klimatu i na dłuższą metę polecam. Więcej w linku, który podałem. Liczę na lajka.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Medium , Medium/Hard lub ostatecznie medium/easyDodatkowe Info: Poszukuje serwera który jeszcze nie ruszył! Lecz ruszy przykładowo za kilka dni. Serwer musi być taki bardziej na dłużej, nie że padnie po miesiącu ^^Nagroda za pomoc: Reputacja na tym forum.

Buena costa wraz z Hooltrasem tworza serwer vixa.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Takiego serwera w 100% nie znajdziesz.

Z tych podobnych polecam Ci Ravie/Concordie.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: mała ilość ulepszaczy(tak do 6-7), zmianki i dodania u NPC, brak bonu na klasy w 6/7, max do 180 lvl, maksymalne bony,
Dodatkowe Info: Najlepiej żeby był to serwer hard/medium :)
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b][/color] MIŁEJ ATMOSFERZE I OGARNIĘTEJ GRUPIE LUDZI
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b][/color] SZUKAM SERVERA ALA PL TYLKO ZEBY SZYBIEJ MOGLBYM OSIGANC :)
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b][/color]REPUTACJA
[/center]

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color][b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] MIŁEJ ATMOSFERZE I OGARNIĘTEJ GRUPIE LUDZI[/color][b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] SZUKAM SERVERA ALA PL TYLKO ZEBY SZYBIEJ MOGLBYM OSIGANC :)[/color][b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b]REPUTACJA[/color][/center]

concordiamt2.pl

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...