Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: ZAleży mi na serwerze gdzie szaman jest wzmocnione są 6/7 bon,exp może być duży lub ogrmony mały itp.
Dodatkowe Info: Bardzo proszę o pomoc.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, łatwe skille, ogółem EASY(max. 250 lvl)
Dodatkowe Info: Serwer w miarę nowy(nie starszy niż 6mcy), ma na nim być sporo osób(średnia 500+), może być z 6/7, ale nieobowiązkowe.
Nagroda za pomoc: LIKEs

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

@up

Argentus, Dreikon.

Zależy mi najbardziej na : Stalkach w sklepach, trutach w sklepach, dobrego expa dropu i yangów.

Dodatkowe Info: Grałem na dużej ilości serwów, chciałbym aby serwer miał ok. 1-5 miesięcy
Nagroda za pomoc: LAJK :UU

Opublikowano

@up

Argentus, Dreikon.

Zależy mi najbardziej na : Stalkach w sklepach, trutach w sklepach, dobrego expa dropu i yangów.

Dodatkowe Info: Grałem na dużej ilości serwów, chciałbym aby serwer miał ok. 1-5 miesięcy

Nagroda za pomoc: LAJK :UU

Panu polecamy Linaresa

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, łatwe skille, ogółem EASY(max. 250 lvl)

Dodatkowe Info: Serwer w miarę nowy(nie starszy niż 6mcy), ma na nim być sporo osób(średnia 500+), może być z 6/7, ale nieobowiązkowe.

Nagroda za pomoc: LIKEs

Linares

Dreikon Eterial

Jakaś inna propozycja? w Virtualu jedyne co mnie odpycha to klasowe 6/7 bony których nie nawidzę ;/

Dreikon

Zależy mi najbardziej na:
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

.

Szukam serwera, na ktorym nie ma wielu nowosci, typu starego dobrego PL'a. 
Gdzie nie ma tych petow, sretow, tysiaca setow, itd. 
Do wzoru sie nie moglem zastosowac, wiec przepraszam. 

Alestia

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 

- obojętny poziom trudności (raczej nie hard)

- jak najmniejsza ilość botów (głównie chodzi mi o brak BS, kamer itd.)

- spora ilość graczy (najlepiej 1000+)

- niekonieczność inwestowania w IS'a

Dodatkowe Info: Czy istnieją jeszcze serwery, na których są całkowicie zablokowane boty bonujące i kamery?

Znacie jakieś fajnie serwery zagraniczne?

Nagroda za pomoc: Za wyczerpująca odpowiedź daje lajk priv + 10 like postów :).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: epickich wojnach takich jak kiedys na metin2.pl (krolestw)

Dodatkowe Info:

1. Jesli chodzi o serwery hard, to zeby byly stabilne.

2. Globale tez moga byc, ale jesli na nich sa inne serwery to prosze o zaznaczenie, ktory preferujecie.

3. Brak ulepszaczy i zabawy ze skillami mile widziany. Poza tym zmianki i dodanie u handlarza tez ; )

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wierza orków,server med typu Restia.eu miłej atmosferze
Dodatkowe Info: Szukam serva bardzo podobnego do Restii pilne jest WO (Balm*** odpada)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wierza orków,server med typu Restia.eu miłej atmosferze

Dodatkowe Info: Szukam serva bardzo podobnego do Restii pilne jest WO (Balm*** odpada)

Alestia.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy i żeby to był hard
Dodatkowe Info: Balmora ravia odpadam myślałem o ascarial ale tam nie gra chyba zbyt dużo ludzi 

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Wierza orków,server med typu Restia.eu miłej atmosferzeDodatkowe Info: Szukam serva bardzo podobnego do Restii pilne jest WO (Balm*** odpada)Nagroda za pomoc: Lajk + 5* 

helium2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, Nie argentus, xenox, dreikon, eloth, pandora, linares, laneris, invoria, tirex,travica.
Dodatkowe Info: Żeby na tym serwie był systemów kostiumów, system petów, bony 6/7, 100% na prawidłowe ulepszenie przedmiotu, 100% na ulepszenie, odrazu skille na P ogólnie Easy.
Nagroda za pomoc: Lajk +5 w profku i lajk post

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy + aby był to jakiś medium
Dodatkowe Info: hardy odpadają., prosiłbym aby był to jakiś nowszy serwer.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! POMOCY

Zależy mi najbardziej na ; dużej ilośći graczy , zeby to był jakiś medium , tak jak kiedyś Avalonmt2 , Yitian2 , max lv 99 , nie ma to być hard , typu Ravia , Balmora... , Concordia itp. Ma być to stary styl , max ulepszenie , np. syrek . NOWY SERWER , stabilny ... : )

Nagrodą za pomoć będzie like w profilu i tu : )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy + aby był to jakiś medium

Dodatkowe Info: hardy odpadają., prosiłbym aby był to jakiś nowszy serwer.

Helium2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! POMOCY

Zależy mi najbardziej na ; dużej ilośći graczy , zeby to był jakiś medium , tak jak kiedyś Avalonmt2 , Yitian2 , max lv 99 , nie ma to być hard , typu Ravia , Balmora... , Concordia itp. Ma być to stary styl , max ulepszenie , np. syrek . NOWY SERWER , stabilny ... : )

Nagrodą za pomoć będzie like w profilu i tu : )

mortis

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy i żeby to był hard

Dodatkowe Info: Balmora ravia odpadam myślałem o ascarial ale tam nie gra chyba zbyt dużo ludzi 

Alestia.pl 300osób gra ale jest spoko ;]

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Zależy mi bardziej na: Nawet sporej ilości graczy i żeby to był serwer easy/medium

Dodatkowe Info: Grałem na Invoria.pl PandoraMT2

Nagroda za pomoc: lajk +5*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 300-400 graczy easy pvp (brak broni 75 stalek tarczy 61 u npc) zeby trza bylo dropic (skile 5 lv i all p) (malo ulepszaczy najlepiej max 4 epiki z kazdej broni /zbroi max lv moze byc 250 lecz lepiej jakby byl jakis 120+/- max pz w bonach 4/5k  brak 6/7b (cos w przyblizonego do upadlego Diamond'a)
Dodatkowe Info: gralem na (pandora, elite, dragon,imetin,divine,ares,virtual,mexylia,xenox,Diamond<3)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy!

Zależy mi bardziej na: Nawet sporej ilości graczy i żeby to był serwer easy/medium

Dodatkowe Info: Grałem na Invoria.pl PandoraMT2

Nagroda za pomoc: lajk +5*

Nemoria.pl

UP#

Tirex.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Szybkim i latwym wbiciu lvl'a [easy], duzo ludzi online, no i zeby bylo tak ze mamy do 300k hp max[nwm jak to ujac]

Dodatkowe Info: fajne itemki, ale nie za dużo; serwer nowy i ustabilizowany; admini ON

Nagroda za pomoc: cos sie znajdzie ^^

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Szybkim i latwym wbiciu lvl'a [easy], duzo ludzi online, no i zeby bylo tak ze mamy do 300k hp max[nwm jak to ujac]

Dodatkowe Info: fajne itemki, ale nie za dużo; serwer nowy i ustabilizowany; admini ON

Nagroda za pomoc: cos sie znajdzie ^^

Jeżeli lubisz lagi co 30 sekund i osoby do lat 12 to XenoxMT2 jeżeli wolisz przyjemne expienie na najłatwiejszym serwerze w polsce - ArgentusMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...