Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium typu Alien2. ogólnie Alien2 podoba mi się jednak chciałbym coś świeżego
Dodatkowe Info: brak ogromnej ilości epików, brak 6/7 jeśli już to bez klasowego, brak stalek i broni 75 u handlarzy, trochę ludu online, bez PayToWin.
Nagroda za pomoc:  lajk, 5*

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy 6/7 najlepiej z klasami i zeby skilli sie nie dostawalo na p tylko czytalo ku i kamyki oraz kd + 9 
Dodatkowe Info:moze byc stare tylko nie pandora :D
Nagroda za pomoc: laji

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakimś Medium/Hard typu Invoria
Dodatkowe Info: Bez tych 6/7... Nie za trudny, nie za łatwy ;)
Nagroda za pomoc: Lajk / 5 ;3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakimś 4fun-easy badz jakis hard ale nie az tak strasszny ;d
Dodatkowe Info:  Żeby serwer nie byl zybt starły miał jakies 2-4 miesiace , zeby w dzien bylo chociaz 300+ online ,  a jesli chodzi o harda to moze stac dłuzej niz te 2-4 miesiace

Opublikowano

Witam, szukam serwera typowego easy dobry exp,drop,yangi, 6/7bon wchodzi w gre, bony musza wchodzic maxymalnie, zeby nie bylo problemu z ulepszaczami , zeby nie bylo za duzo nowosci typu zbroi, broni , ulepszaczy od cholery. graczy w dzien minimum z 300. Cos typu Laneris, azzar 2. Z gory dzieki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakimś 4fun-easy badz jakis hard ale nie az tak strasszny ;d

Dodatkowe Info:  Żeby serwer nie byl zybt starły miał jakies 2-4 miesiace , zeby w dzien bylo chociaz 300+ online ,  a jesli chodzi o harda to moze stac dłuzej niz te 2-4 miesiace

Ascarial

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : serwer easy - duzo nowych map,zbroi,broni ludzi 700+ truta i stal najlepiej nie w sklepie brak 6/7bonu nie dużo ulepszaczy tak jak np w pandorze lub diamondzie

Dodatkowe info : Odpada : VirtualMt2,InvoriaMt2,DreikonMt2,XenoxMt2.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : serwer easy - duzo nowych map,zbroi,broni ludzi 700+ truta i stal najlepiej nie w sklepie brak 6/7bonu nie dużo ulepszaczy tak jak np w pandorze lub diamondzie

Dodatkowe info : Odpada : VirtualMt2,InvoriaMt2,DreikonMt2,XenoxMt2.

ethana.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/easy,  bez 6/7, bony wchodza max lub ew. 10/15 ale latwe zmianki
Dodatkowe Info: odpada helium, ilość ludzi sie nie liczy ale zeby te 100 osob bylo chociaz

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/easy,  bez 6/7, bony wchodza max lub ew. 10/15 ale latwe zmianki

Dodatkowe Info: odpada helium, ilość ludzi sie nie liczy ale zeby te 100 osob bylo chociaz

Jeżeli chcesz pograć na ,,Świeżym'' serwerze typu Easy, to polecam AveriaMT2, Wystartował około 3/4 dni temu...

Dodatkowe Informacje: Średnia ilość graczy to 700/800, czasem nawet około 1000.

Więcej info:

1) Prezentacja - http://www.mpcforum.pl/topic/1159329-averiamt2pl-dedykeasy-start-16-20/
2) Strona Główna - http://averiamt2.pl/

945496meszi.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium, świeży, typu Alien2
Dodatkowe Info: brak ogromnej ilości epików, brak 6/7 jeśli już to bez klasowego, brak stalek i broni 75 u handlarzy, trochę ludu online, bez PayToWin.

Opublikowano

Dodatkowe Info: brak ogromnej ilości epików, brak 6/7 jeśli już to bez klasowego, brak stalek i broni 75 u handlarzy, trochę ludu online, bez PayToWin.

Helium2 ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Opublikowano

Bardzo fajny hard:

Longju2.pl[Hard]

Zaś z serwerów Easy polecę Ci ten serwer(młody):

AveriaMT2.pl[Easy]

Sam gram, polecam.

Graczy na serwerze w godzinach szczytu 600~700

Opublikowano

Polecam ci Helium2 fajny server. Tu masz kolesia co nagrywa z tego servera zobacz sam.

http://www.youtube.com/watch?v=DQF4Ap4WzYU

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bardzo dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: szukam serwera z ilością graczy podobną jak na pandorze lub więcej

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: szukam serwera z ilością graczy podobną jak na pandorze lub więcej

Dreikon, invoria.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info

- świeży serwer

- spora ilość graczy

- bez dostępnych broni na 75, stalek w sklepie

- bez kd +9, ludzi i tego typu

- balans postaci

- max lvl w przedziale 150-250

Opublikowano

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Virtual

Dreikon

iMetin

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: bardzo dużej ilości graczyDodatkowe Info: szukam serwera z ilością graczy podobną jak na pandorze lub więcej

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Eq u npc . Najlepiej serwer 4fun albo mega easy 
Dodatkowe Info: średnia /duża ilość graczy. obojętnie 
Nagroda za pomoc: plusy lajki itd . 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Eq u npc . Najlepiej serwer 4fun albo mega easy 

Dodatkowe Info: średnia /duża ilość graczy. obojętnie 

Nagroda za pomoc: plusy lajki itd . 

Myślę że Linares będzie dobry... Typowy 4-Fun.

Link

http://www.mpcforum.pl/topic/1150541-linares-dedyk-4fun/
http://linaresmt2.pl/

945496meszi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...