Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Starcie dzisiaj lub jutro w tym tygodniu lub z weekendu
Dodatkowe Info:Ma być to medium lub easy lub połączone. Ma być dużo osób online, administracja ma być zaufana
Nagroda za pomoc:+

CR.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi, stabilność, nie padnie w krótkim czasie, i dużo ludzi będzie grało dość długo, najlepiej global
Dodatkowe Info: global   ;)
Nagroda za pomoc: Like i satysfakcja z pomocy ;d

Metin2.sg

je0o.png

Gość szanio22
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobnym do virtualnt2 max lvl 254, Easy/Hard

Dodatkowe Info:Serwer ma być nowy lub dopiero wystartuje,maja byc kostiumy,fryzury.

Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobnym do virtualnt2 max lvl 254, Easy/Hard

Dodatkowe Info:Serwer ma być nowy lub dopiero wystartuje,maja byc kostiumy,fryzury.

Nagroda za pomoc:Lajk

Aurion

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starcie dzisiaj lub jutro w tym tygodniu lub z weekendu

Dodatkowe Info:Ma być to medium lub easy lub połączone. Ma być dużo osób online, administracja ma być zaufana

Cavis

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Cavis

Ten server jest stary... czytaj co ja chce

CR.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servie typu Belenus

Czyli

Max Lvl- 125-150

System ulepszeni typu

Bojowy>syrek>swiety

Trutka>Tasak

Lwi>simierco

Easy<medium

Nagroda za pomoc: limit

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard; Hard/medium
Dodatkowe Info: Typowy hard; ewentualnie domieszka mediuma, w miarę nowy +400 osób.
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp do 65 lvl a potem trudniej (jak z expem na metin2.sg?)
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (GLOBAL / PRIV)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

lewbvb2.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, raczej bardziej PVP.
Dodatkowe Info: Chciał bym aby to był typ easy nastawiony na PvP. Coś jak dawniej Xenox/Gondor. Byle by nie było jakiś niewiadomych kd +9 wartych 500 zł (śmiechłem). Najlepiej 100% wbicie kd, ulepszenie te sprawy.
Nagroda za pomoc: Limit.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer PVP/4fun Na start max lvl, wszystko u NPC (skille, bronie, zbroje)
Dodatkowe Info: podobny do HammerMt2, 4death(który upadł..)
Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy,szybki exp ,łatwy drop ulepek,KONIECZNIE ilość graczy +600,brak 6/7 bonu,bonusy odrazu na max (żeby dużo mixowania nie było),najlepiej jeden z nowszych (stoi kilka miesięcy)
Dodatkowe Info: podobny do dreikon.pl 

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy,szybki exp ,łatwy drop ulepek,KONIECZNIE ilość graczy +600,brak 6/7 bonu,bonusy odrazu na max (żeby dużo mixowania nie było),najlepiej jeden z nowszych (stoi kilka miesięcy)

Dodatkowe Info: podobny do dreikon.pl 

Invoria

je0o.png

Opublikowano

Pomocy nie wiem gdzie grać 

Grałem na wielu serwerach

najbardziej odpowiadają mi

serwery 4 fun/easy-pvp 

Za pomoc poleci like 

Zależy mi na tym aby nie było

6/7 -Kd + 8,9 .I aby dało się 

coś osiągnąć bez ZŁ 

Z wbudowanym 

switch botem 

Opublikowano

Pomocy nie wiem gdzie grać 

Grałem na wielu serwerach

najbardziej odpowiadają mi

serwery 4 fun/easy-pvp 

Za pomoc poleci like 

Zależy mi na tym aby nie było

6/7 -Kd + 8,9 .I aby dało się 

coś osiągnąć bez ZŁ 

Divineworld, Invoria, Dreikon, Glador S1/S2 

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp do 65 lvl a potem trudniej (jak z expem na metin2.sg?)

lewbvb2.png

Opublikowano

Metin2.sg polecam, exp jest fajny jesli expisz caly czas bez robienia eq to w 2 tygodnie mozesz 70 wbic, ja w 1 dzien wbilem 38 ;P

je0o.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, raczej bardziej PVP.

Dodatkowe Info: Chciał bym aby to był typ easy nastawiony na PvP. Coś jak dawniej Xenox/Gondor. Byle by nie było jakiś niewiadomych kd +9 wartych 500 zł (śmiechłem). Najlepiej 100% wbicie kd, ulepszenie te sprawy.

Nagroda za pomoc: Limit.

PandoraMT2 lub 4Fun 

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard; Hard/medium
Dodatkowe Info: Typowy hard; ewentualnie domieszka mediuma, w miarę nowy +400 osób.
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: szybki exp do 65 lvl a potem trudniej (jak z expem na metin2.sg?)Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. (GLOBAL / PRIV)Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

mortis.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Wymagania: Bardzo szybki exp ale nie przesadnie (taki żebym w około tydzień wbił max lvl grając po 5-6 godzin dziennie), dużo ludzi (minimum 700+ średnio online) oraz dużo nowości

Nie podawać: Virtualmt2 (tam łatwo nie jest o eq i exp też zbyt szybki nie jest) , Invorvia (wbiłem, pograłem i też nie jest zbyt łatwo), Pandoramt2, Dreikonmt2 (tam kiedyś grałem, nie pamiętam co i jak ale raczej nie jest tak jak bym chciał), Divineworld i Glador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...