Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy.

Dodatkowe Info: Ma to być serwer Easy/4fun.Fajnie by było jakby to był serwer który nie dawno ruszył a ma +500os i jest stabilny. Grałem na glador/pandora/dreikon/4fun/eruri/ethana/argentus

Nagroda za pomoc: Like!

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info: Ma to być serwer Easy/4fun.Fajnie by było jakby to był serwer który nie dawno ruszył a ma +500os i jest stabilny. Grałem na glador/pandora/dreikon/4fun/eruri/ethana/argentus

Nagroda za pomoc: Like!

Invora ? Licznik pokazuje okolo 700 online :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporo graczy, miła atmosfera, ktoś kto pomoże mi w misjach takich jak na bojowce ;)

Dodatkowe Info: Metin2 PL

Nagroda za pomoc:Like + moja dozgonna wdzięczność + pomoc z mojej strony w metinie xD

Polecam Andros :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard serwer, osiągalny max level bez IS'a, duża ilosć graczy.
Dodatkowe Info: Ravia odpada, chuymorka tez.
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard serwer, osiągalny max level bez IS'a, duża ilosć graczy.

Nagroda za pomoc:

Może na PL'u ;)

Da się ogarnąć bez is ale zajmuje troszkę czasu!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Concordia, Restivia, Traidor i jeszcze WoM-World of Metin

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Witam, szukam serwera podobnego do starego "yt2game".

Proszę mi nie podawać serwerów typu "EliteMT2" jak zrobił to

prawdopodobnie jeden z modów... Chodzi mi o prostą grę bez

miliona ulepszaczy itd. ;)

Jeśli wgl. coś takiego jeszcze istnieje, jak nie to coś w ten deseń

Exp- Dosyć szybki

Ulepszacze - Mało (średnia trudność zdobycia)

Bugi - Jedynie na korzyść gracza ^^

Stabilność - Duża

OYViJFL.png

Opublikowano

Witam, szukam serwera podobnego do starego "yt2game".

Proszę mi nie podawać serwerów typu "EliteMT2" jak zrobił to

prawdopodobnie jeden z modów... Chodzi mi o prostą grę bez

miliona ulepszaczy itd. ;)

Jeśli wgl. coś takiego jeszcze istnieje, jak nie to coś w ten deseń

Exp- Dosyć szybki

Ulepszacze - Mało (średnia trudność zdobycia)

Bugi - Jedynie na korzyść gracza ^^

Stabilność - Duża

PandoraMT2.

PS. Użyj wzoru.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer bardzo łatwy exp eq by mozna łatwo szybko i przyjemnie zdobyć .. :D easy 4fumn
Dodatkowe Info:grałem na Pandora Glador Virtual Promt2 Dreikon DivineWordl Eruris Cavalos -swietny był Diamond medium i na Elitemt2 i na Senthii
Nagroda za pomoc:LAjk +5*

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer bardzo łatwy exp eq by mozna łatwo szybko i przyjemnie zdobyć .. :D easy 4fumn

Dodatkowe Info:grałem na Pandora Glador Virtual Promt2 Dreikon DivineWordl Eruris Cavalos -swietny był Diamond medium i na Elitemt2 i na Senthii

Nagroda za pomoc:LAjk +5*

DragonMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze z Max 200+poziomem i gdzie jest dużo nowości(np kd elitarne lub +9...) tak jak na:xenox,virtualmt2
Dodatkowe Info:Chciałbym zagrać na nowo na takim serwerze i najlepiej bez wydawania
Nagroda za pomoc:lajk i to co możliwe

ps. Z góry dzięki za pomoc

https://www.qassa.pl/411029 - Strona gdzie można zarabiać z reklam, jest wypłacalna, można poczytać w internecie

zachęcam ja już wypłaciłem ponad 100zł

rejestrując się z linku powyżej dostajecie 5zł na start, a wypłaty od 50zł

Opublikowano

Przepraszam ze sie nie dostosowałem do wzoru,ale mam tylko jedno pytanie :3

w Jakim królestwie na PL'u (Etolinie) gra duzo ludzi ?

Jinno :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej ilosci graczy, ktora bedzie zainteresowana kupnem yang :) Chodzi mi o server na ktorym bede mogl zarobic Zł.
Dodatkowe Info: brak ;)
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej ilosci graczy, ktora bedzie zainteresowana kupnem yang :) Chodzi mi o server na ktorym bede mogl zarobic Zł.

Dodatkowe Info: Nie hard

iMetin

Przepraszam ze sie nie dostosowałem do wzoru,ale mam tylko jedno pytanie :3

w Jakim królestwie na PL'u (Etolinie) gra duzo ludzi ?

Jinno.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporo graczy, miła atmosfera,z 6/7 bon łatwy do zdobycia,Zwykłe kd do +5,bony wchodzą max. ;)
Dodatkowe Info:Grałęm Na:
DivineWorlds2,ProMt2,PandoraMt2,DragonMT2,NextMT2,4FunMt2,DragonBorn,Namerius,Chujmorka,iMetin,Nathiss,Xynga,mariner,Cavis,Argentus,Virtual,Centis,Glador,Xenox,Dreikon,Ravinas,VeniseAstoria,Derox,Astium,Bassilia,Draconis,Mexillia,Theriss.NighCore,Camerion,Nervil,4Metin,Avalon,Elite,Alien,Senthia,Almantia,Euris. I te serwy odpadaja!!!!
Nagroda za pomoc:Like xD

Minimum 700Luda

erfgreg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporo graczy, miła atmosfera,z 6/7 bon łatwy do zdobycia,Zwykłe kd do +5,bony wchodzą max. ;)

Dodatkowe Info:Grałęm Na:

DivineWorlds2,ProMt2,PandoraMt2,DragonMT2,NextMT2,4FunMt2,DragonBorn,Namerius,Chujmorka,iMetin,Nathiss,Xynga,mariner,Cavis,Argentus,Virtual,Centis,Glador,Xenox,Dreikon,Ravinas,VeniseAstoria,Derox,Astium,Bassilia,Draconis,Mexillia,Theriss.NighCore,Camerion,Nervil,4Metin,Avalon,Elite,Alien,Senthia,Almantia,Euris. I te serwy odpadaja!!!!

Nagroda za pomoc:Like xD

Minimum 700Luda

Invoria. Tylko tam nie poczitujesz :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Balmora.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zeby bylo duzo do roboty(z eq ulepkami), kd na maks + latwo zdobyc juz na poczatku. Skille G/P do odebrania badz po wbiciu na 17.
Dodatkowe Info: Brak ;)

zhda.png

Opublikowano

Szukam serwera, gdzie gra sporo osób, najlepiej w miarę nowego. Haczyk jest taki, że wyexpiłem już w swym życiu wiele postaci i męczyć się z następną niezbyt mi się chce, więc byłoby miło, gdyby serw był raczej izi. Nawiązując do haczyka - byłbym niezmiernie zadowolony, gdyby na owym serwerze łowienie odgrywało jakąś rolę, bo niesamowicie lubię ten rodzaj marnowania czasu. Próbowałem wrócić po fuzji na PL, ale nie ma sensu. Żeby coś pograć trzeba mieć 85+, wszyscy wożą się w eq 5b, nie mówiąc już o dzieciach z 70lvlem bijących na wolnym... nie, to nie dla mnie. Poza tym na PLu, żeby cokolwiek mieć musiałbym wpakować z 500zł w allegro lub expić przez 3 lata. Z większych privów - Pandora, nic się na niej nie dzieje, cheaterzy hulają, a pomimo tego graczy jest mnóstwo, Imetin - graczy 4 razy mniej, niby łowić można, ale sprawa z eq ma się podobnie jak na PL, Xenox - 300k pż? Serio?. Reasumując - szukam serwera na którym:

-Gra dużo osób

-Nie trzeba grać dzień i noc by nie padać na serie koxa

-Łowienie odgrywa istotną rolę.

-Mogę wejść i się zrelaksować, poza wyścigiem szczurów

Mogą być propozycje serwerów dopiero co otwartych, każdą rozważę :)

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...