Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie: Jest może jakiś serw max lvl min 99 max 150. Co bony wchodzą max a bs dozwolony?

Niemiecki Shiro2 max 105lvl bs masz pod f6, ludzi ponad 2k online ,sporo Polaków,0 dzieciaczków :D

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, częste eventy, gracze 200-300 przeciętnie, nowości.

Dodatkowe Info: Jeden serwer Hard (coś jak King World, dlatego szukam), drugi serwer Easy lub medium (coś jak Metin5, na którym usunęli mi konto).

Nagroda za pomoc: Lajk + coś tam w grze.

Easy = VirtualMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

*Maxymalnym lvl'u 250 ( moze byc wiekszy)

*Bony do expa jak i do pvp

*Własne zwierzaki

*Nowe wyglady zbrojek / broni ( jak np na iMetin ) moze tez byc miasta najwazniejsze to o zbr i bronie chodzi

*Moze ale nie musza byc jak na niektorych serwach Kostiumy

*Dobrze rozbudowany system ulepszen ( Dajmy np jak na Xenoxie ) chodzi o ilosc ze duzo tego jest

*Raty nwm dokladnie jakie ale nie chce niskich chce zeby szybko sie expilo

*6/7 bony do expa i do pvp

*Nowe wyglady wierzchowcow

*itemshop on/off bez roznicy

*fryzki nowe

*elitarne kd mile widziane

*parametry no zeby byly duze

Dodatkowe Info:

*Gre zaczynac bd od nowa wiec jak mowilem na szybkim expie zalezy :)

*Grałem na :

iMetin ( ceny kosmiczne )

XenoxMT2 ( powoli nie ma co robic juz )
Nagroda za pomoc:

Daje 5 gwiazdek na profku :)

Opublikowano

*Własne zwierzaki

*Nowe wyglady zbrojek / broni ( jak np na iMetin ) moze tez byc miasta najwazniejsze to o zbr i bronie chodzi

*Dobrze rozbudowany system ulepszen ( Dajmy np jak na Xenoxie ) chodzi o ilosc ze duzo tego jest

*fryzki nowe

Dodatkowe Info:

*Grałem na :

Nagroda za pomoc:

PandoraMT2/Ethana.eu

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Około 150 lvl, easy/medium, dobry drop, żeby to nie był jakiś easy.
Dodatkowe Info: Ma to być polski serwer!
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Witam, szukam serwera gdzie będzie max 99lvl exp 2-5x niedużo nowych itemek , Ravia , Tavia , odpada. Najlepiej jeśli to byłoby coś nowego czyli żeby ten serwer był max 1mies

Opublikowano

*Własne zwierzaki

*fryzki nowe

Dodatkowe Info:

*Grałem na :

Nagroda za pomoc:

Virtual

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze HARD podobny do AvalonaMT2 ale żeby grało więcej osób np +600
Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby serwer był nowszy bądź niedawno wystartował ale dużo ludzi grało na nim GRAŁEM NA RAVIA
Nagroda za pomoc: LAJK! :)

Opublikowano

Siemanko ;).
Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy ale bez przesady zeby gra miala sens. no i przede wszystkim zeby bez IS'a i Allegro dalo sie cos osiagnac ;) .
Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie moge wejsc w wolnym czasie i bez problemu expic do moze 100 na 250 lvl i wtedy gra z biegiem czasu robila sie coraz trudniejsza.
Nagroda za pomoc: Lajki ? Lub moze ktos zyczylby sobie cos specjalnego ? :) .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze HARD podobny do AvalonaMT2 ale żeby grało więcej osób np +600

Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby serwer był nowszy bądź niedawno wystartował ale dużo ludzi grało na nim GRAŁEM NA RAVIA

Nagroda za pomoc: LAJK! :)

Concordiamt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Siemanko ;).

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy ale bez przesady zeby gra miala sens. no i przede wszystkim zeby bez IS'a i Allegro dalo sie cos osiagnac ;) .

Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie moge wejsc w wolnym czasie i bez problemu expic do moze 100 na 250 lvl i wtedy gra z biegiem czasu robila sie coraz trudniejsza.

Nagroda za pomoc: Lajki ? Lub moze ktos zyczylby sobie cos specjalnego ? :) .

VirtualMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy !

Zależy mi na : Serwer easy ! Nawet bardzo, fajny system ulepszeń, latwy drop ulepszaczy, łatwe bossy, exp moze być serdni, nie duzo wspomagaczy w pvp zeby nie było duzo szukania załatwiania robienia tego, exp i bossy łatwe pod wzgledem dodatkowych bonusów, max lv obojetne, nie za drogi a najlepiej to co w is jest i w grze : ) graczy 500 +

Dodatkowe informacje : Grałem na kilkiu easy np 4funmt2, dreikon, invoria , wszystkie troche za trudne po za tym 1 tam było nudno ...

Nagroda za pomoc ! Za podanie jakiego kolwiek " like " za podanie takiego na którym pogram dłuzej 5 gwiazdek w profilu !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , żeby miał max 4 mies. i było chociaż dziennie 200 online+
Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie exp nie jest monotonny , były jakieś eventy + żeby nie był tylko dla IS'u
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Hej.

Zależy mi najbardziej na: serwerze, który nie ma tyle zbędnych nowości, że pogubić się w nich można - bardzo chciałabym znaleźć serwer podchodzący pod te istniejące ok. 2 lata temu, ew. 1. Bardzo fajnie było na np. Shenlongu, ew. Anxo (teraz ma chyba inną nazwę, ale na tym serwie mi już nie zależy) i szukam czegoś właśnie w tym typie.:<

Dodatkowe info: Jest mi to zupełnie obojętne, jak z expem i tak dalej, czy serwer jest nowy czy stary. Najważniejsze jest to opisane wyżej. ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Około 150 lvl, easy/medium, dobry drop, żeby to nie był jakiś easy.

Dodatkowe Info: Ma to być polski serwer!

Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , żeby miał max 4 mies. i było chociaż dziennie 200 online+

Dodatkowe Info: Szukam serwera gdzie exp nie jest monotonny , były jakieś eventy + żeby nie był tylko dla IS'u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Hard.Żeby były skile g lub P od razu lub max 10 KU do G.
Dodatkowe Info: Nie chce Restivi,Tavi. Chce żeby grało dużo osób z 400

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Hard.Żeby były skile g lub P od razu lub max 10 KU do G.

Dodatkowe Info: Nie chce Restivi,Tavi. Chce żeby grało dużo osób z 400

Nie ma medium/hard ze skillami G/P :D

Polecam serwer Dreikon, PandoraMT2, Ethana.eu

Opublikowano

Nie ma medium/hard ze skillami G/P :D

Polecam serwer Dreikon, PandoraMT2, Ethana.eu

Szukam bardziej harda lub mediuma a nie dreikona easy ;x

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi na : Serwer easy ! Nawet bardzo, fajny system ulepszeń, latwy drop ulepszaczy, łatwe bossy,nie skomplikowany system ulepszeń, exp moze być serdni, nie duzo wspomagaczy w pvp zeby nie było duzo szukania załatwiania robienia tego, exp i bossy łatwe pod wzgledem dodatkowych bonusów, max lv obojetne, nie za drogi a najlepiej to co w is jest i w grze : ) chodzi o to by byl nie wymagajacy bo jestem za leniwy na jakieś trudniejsze granie :3 i graczy 500 +
Dodatkowe informacje : Grałem na kilkiu easy np 4funmt2, dreikon, invoria , wszystkie troche za trudne po za tym 1 tam było nudno ...
Nagroda za pomoc ! Za podanie jakiego kolwiek " like " za podanie takiego na którym pogram dłuzej 5 gwiazdek w profilu !

Opublikowano

Zależy mi na : Serwer easy ! Nawet bardzo, fajny system ulepszeń, latwy drop ulepszaczy, łatwe bossy,nie skomplikowany system ulepszeń, exp moze być serdni, nie duzo wspomagaczy w pvp zeby nie było duzo szukania załatwiania robienia tego, exp i bossy łatwe pod wzgledem dodatkowych bonusów, max lv obojetne, nie za drogi a najlepiej to co w is jest i w grze : ) chodzi o to by byl nie wymagajacy bo jestem za leniwy na jakieś trudniejsze granie :3 i graczy 500 +

XenoXMT2, PandoraMT2, Ethana.eu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Pomocy !

Zależy mi na: Server easy/medium , łatwo dostępne ulepszacze , wchodzące full bony , bony w HP większe niż 2k ,ciekawy system ulepszeń , może być 6/7 ale z bonami do expa , max 1k online

Dodatkowe info: Na pewno nie: Dreikon (Za dużo ludzi) , Pandora (Klasowe 6/7 i za dużo ludzi)

Opublikowano

- pety nie w is

- serwer nie pod is / hajs

- mało epików (2,3 zbroje do zrobienia, x1 para bizu do zrobienia) (broni może być kilka) ( najlepiej 1/2 zbroje w isie)

- szybki exp

- bez 6/7

- przyjemna gra healerem
Dodatkowe Info: serwer podobny do promt2, napewno nie xenox, virtual, diamond, pandora
Nagroda za pomoc: like

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...