Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje serwera Easy tak żeby wmiare szybko exp szedł i wmiare kasa leciała??????????????????????????????????????????????????????

Xenox, Argentus, Estius.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam serwera hard/medium , po 2-3 nowe bronie i zbrojki , może być bez wielu nowości , żeby exp leciał dość wolno , myślę o 200% expa

Edytuj post - dodaj wzór.

ConcordiaMT2

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Szukam serwera hard/medium , po 2-3 nowe bronie i zbrojki , może być bez wielu nowości , żeby exp leciał dość wolno , myślę o 200% expa

Balmora.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Witam

Nie wiem gdzie grać.

Poszukuję serwera prywatnego

Najbardziej zależy mi na: przyjemności z gry, łatwy exp, dropienie stalek w red lesie

Nagroda 5 i +

Balmora.pl

Opublikowano

Witam

Nie wiem gdzie grać.

Poszukuję serwera prywatnego

Najbardziej zależy mi na: przyjemności z gry, łatwy exp, dropienie stalek w red lesie

Nagroda 5 i +

Nervil
Opublikowano

Pomocy Nie wiem gdzie grać!

Zależy mi na : Łatwe PVM exp , bossy, łatwy drop ulepszaczy ładny drop yang , nie aż tak rozbudowany system ulepszeń bizu tak 3/6 razy i 100% na zrobiienie bron i zbroja tak samo, najlepiej 1 bizu do pvp i wojny odzielne na pvm , miłe widziana truta w sklepie, taks samo jak i przedmioty do misji u biologa, bron do expa zbroja tez ^ ^ , Wszystko w miare łatwe ! nie za duzo wspomagaczy w pvp zeby nie trzeba było tego tyle zalatwiać ;x IS to co w Is jest i w grze a jak trzeba to niech bd bardzo tani :D i na poczatek zeby nie było klopotów z expieniem : ) i latwo o itemy do expa jak i pvp

grałem na Invoria , 4funmt2 , yitian , dreikon , ethana , wszystkie moim zdaniem trudne..

Nagroda za pomoc lajk + 5 w profilu :)

Opublikowano

Zależy mi na : Łatwe PVM exp , bossy, łatwy drop ulepszaczy ładny drop yang , nie aż tak rozbudowany system ulepszeń bizu tak 3/6 razy i 100% na zrobiienie bron i zbroja tak samo, najlepiej 1 bizu do pvp i wojny odzielne na pvm , miłe widziana truta w sklepie, taks samo jak i przedmioty do misji u biologa, bron do expa zbroja tez ^ ^ , Wszystko w miare łatwe ! nie za duzo wspomagaczy w pvp zeby nie trzeba było tego tyle zalatwiać ;x IS to co w Is jest i w grze a jak trzeba to niech bd bardzo tani :D i na poczatek zeby nie było klopotów z expieniem : ) i latwo o itemy do expa jak i pvp

grałem na Invoria , 4funmt2 , yitian , dreikon , ethana , wszystkie moim zdaniem trudne..

Xenox ,Argentus , Virtualmt2

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: tym aby serwer byl w jezyku angielskim. Zeby na serwerze gralo minimum 500 osob, zeby to nie byl taki hard jak metin2.pl moze byc 99lvl moze byc nawet 150 lub 250 najlepiej medium.

Opublikowano

czesc jest jakis nowhy serwer taki co dropia stalki w lesie taki jak candia kiedys xcos podobnego

www.bierkase.pl pożyczki online za 0zl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: tym aby serwer byl w jezyku angielskim. Zeby na serwerze gralo minimum 500 osob, zeby to nie byl taki hard jak metin2.pl moze byc 99lvl moze byc nawet 150 lub 250 najlepiej medium.

co powiesz o metin2.sg? tradable item mall w chuj ludzi w Jinno :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP lub 4FUN, najlepiej wszystko na start, lub w b. szybkim tempie. Mało dodatków.
Dodatkowe Info: Może być działający i stbilny Hamachi ;)
Nagroda za pomoc: plusy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP lub 4FUN, najlepiej wszystko na start, lub w b. szybkim tempie. Mało dodatków.

4funmt2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

promt2

Opublikowano

metin2.sg

graphic.png

Opublikowano

PandoraMt2?

Opublikowano

czesc jest jakis nowhy serwer taki co dropia stalki w lesie taki jak candia kiedys xcos podobnego

concordia

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: dobrym mediumie (dedyku) na ktorym moznaby sie zakorzenic na kilka dobrych miechów ;p . i na ktorym gra tak z 150-300 osob dziennie.

Dodatkowe Info: niewiem jakie serwery sa teraz w topce wiec mozecie mi podpowiedziec ktore sa dobre.

Nagroda za pomoc: like i +5 profilu. (Moge dorzucic zdjecie mojej bylej dziewczyny - niegrzecznej. ;) )

;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...