Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: dobrym mediumie (dedyku) na ktorym moznaby sie zakorzenic na kilka dobrych miechów ;p . i na ktorym gra tak z 150-300 osob dziennie.

Dodatkowe Info: niewiem jakie serwery sa teraz w topce wiec mozecie mi podpowiedziec ktore sa dobre.

Nagroda za pomoc: like i +5 profilu. (Moge dorzucic zdjecie mojej bylej dziewczyny - niegrzecznej. ;) )

VirtualMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam servera w jezyku angielskim nie world of metin ani metin2.sg szukam czegos innego

metin2.ca

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: dobrym mediumie (dedyku) na ktorym moznaby sie zakorzenic na kilka dobrych miechów ;p . i na ktorym gra tak z 150-300 osob dziennie.

Dodatkowe Info: niewiem jakie serwery sa teraz w topce wiec mozecie mi podpowiedziec ktore sa dobre.

Nagroda za pomoc: like i +5 profilu. (Moge dorzucic zdjecie mojej bylej dziewczyny - niegrzecznej. ;) )

diamond / virtual

graphic.png

Opublikowano

Witam

Nie wiem gdzie grać.

Poszukuję serwera prywatnego

Najbardziej zależy mi na: przyjemności z gry, łatwy exp, dropienie stalek w red lesie

Nagroda 5 i +

virtual

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać tralal.. itp.

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało ludzi troche, przynajmniej 300-400 osób. Medium. Żeby nie było dużo śmieci (eq do ulepszania itp.).

Dodatkowe info: Mogą być stroje tam również, ale nie muszą. Gdzieś gdzie da sie zarobić na początku.

Nagroda za pomoc: Pluusy

VNp6c2U.png

Opublikowano

Witam, po kilku miesiącach postanowiłem powrócić do gry w Metin2.

Poszukuję serwera typu Eruris czy DivineWorld. Z tego co widzę na statystykach, to na Divine gra już mało osób.

Możecie mi wypisać serwery typu Divine? Najlepiej bardzo podobne, albo podobne.

Dziękuję.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Poszukuję serwera typu Eruris czy DivineWorld. Z tego co widzę na statystykach, to na Divine gra już mało osób.

Dziękuję.

virtualmt2

graphic.png

Opublikowano

Dziękuję.

Virtual, Glador.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Mam Pytanko.Wymienicie mi parę serwów w których bony wchodzą max?

dostosuj się do wzoru

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości osób, ogarniętej administracji, Serwer hard
Dodatkowe Info: Serwer na ktorym ludzie kupują konta/ yangi,
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości osób, ogarniętej administracji, Serwer hard

restia

Opublikowano

Ravia.eu.

Opublikowano

Balmora.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrej zabawie, serwer EASY, najlepiej typu cavalosmt2, eruris, łątwy przyjemny exp, w miare łatwe ulepszanie , mało epików
Dodatkowe Info: serwer na którym można się wykoksić nie tylko przez IS

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard
Dodatkowe Info: Szukam serwera jak PL z dawnych czasów! Max Level 99! Nie więcej! By był biolog jak na PL, dużo misji! Bez nowych map najlepiej! Nie chce zadnych cesarow itp maxymalna zbroja to Zbroja_Z_Nieb._Stali.jpg najlepiej z ta 'niebieska' poswiata jak na PL! Bez zadnych zmienionych kolorow interfejsu typu jakies kolce na oknie ekwipunku, zmieniony kolor obrazen na zielony - to ODPADA! Po prostu PL z czasu 2007-2011/12 bez wprowadzonych nowych zbednych przedmiotow z wprowadzonym expem chociaz tym x5, lecz jezeli serwer jest dobry to ujdzie nawet ten x2

Idealnym serwerem od dłuższego czasu był dla mnie Ravia.eu i taki bym szukał najlepiej prawie identyczny! Lecz po wbiciu 99 poziomu znudziła mi się tam gra. Szukam serwera na dluzsza chwile. Obojetne mi czy trzeba inwestowac w IS czy nie, moge wydac troche kafli!

Pozdrawiam!

PS: Nie skorzystam z Balmora.pl, Ravia.pl (Mam 99Lvl) oraz serwerow nie dopracowanych itd!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrej zabawie, serwer EASY, najlepiej typu cavalosmt2, eruris, łątwy przyjemny exp, w miare łatwe ulepszanie , mało epików

Dodatkowe Info: serwer na którym można się wykoksić nie tylko przez IS

PandoraMT2

Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam serwera jak PL z dawnych czasów! Max Level 99! Nie więcej! By był biolog jak na PL, dużo misji! Bez nowych map najlepiej! Nie chce zadnych cesarow itp maxymalna zbroja to Zbroja_Z_Nieb._Stali.jpg najlepiej z ta 'niebieska' poswiata jak na PL! Bez zadnych zmienionych kolorow interfejsu typu jakies kolce na oknie ekwipunku, zmieniony kolor obrazen na zielony - to ODPADA! Po prostu PL z czasu 2007-2011/12 bez wprowadzonych nowych zbednych przedmiotow z wprowadzonym expem chociaz tym x5, lecz jezeli serwer jest dobry to ujdzie nawet ten x2

Idealnym serwerem od dłuższego czasu był dla mnie Ravia.eu i taki bym szukał najlepiej prawie identyczny! Lecz po wbiciu 99 poziomu znudziła mi się tam gra. Szukam serwera na dluzsza chwile. Obojetne mi czy trzeba inwestowac w IS czy nie, moge wydac troche kafli!

Pozdrawiam!

PS: Nie skorzystam z Balmora.pl, Ravia.pl (Mam 99Lvl) oraz serwerow nie dopracowanych itd!

Istnieje jeszcze takie serwery czy wszystkie upadly?

Jezeli ktos potrafi tworzyc serwery i jest wstanie pomoc mi stworzyc i miec z tego jakies korzysci (mam dostepne srodki materialne by zalozyc serwer) to prosze o kontakt na gg 47225070

Opublikowano

Pozdrawiam!

Podobnym do tych serwerów jest tiveria, tam jest maks syrek max niebian, ale z tym że 120 lvl maks.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...