Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam servera typu Medium/Hard. Gdzie maksymalny lvl wynosi 99-127. Jest dużo ulepszania,fajna zabawa w zbieranie ulepszaczy,dużo zabawy w KU,Kamole. Chodzi mi też o fajną atmosferę i dużą ilość graczy. (Chodzi mi o to że lubię dożo biegać po metkach w m1/m2/red lesie itp) :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej

na: Serwer easy / medium, ludzi ~800 okolo, nie za duzo ulepszaczy, zadnego eq z painta i brzydkich hwangow, sporo sklepow w m1

Dodatkowe Info: odpada xenox

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze , sporo ludzi minimum 200 , medium -easy [ szybki exp czasami załamki dajmy 128 i do 130 te 2 lv w 30 min jakoś tak żeby nie było aż tak trudno ]
Brak 6/7 bonu nie za dużo broni , zbroji , biżu itp ,[np tak jak jest na xenox fajnie by było jak by było tak 5/6 broni - zbrjek]

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na jakimś fajnnym serwerze który stoi lub bd stał i szybkich mi czasów nie padnie

Grałem już na diamondmt2 , ethana , sheron , dreikon , ivonia , spotlniemt2 ,

Nagroda za pomoc: Lajk za każdą odp jeżeli mi się serwer spodoba dam kilka .

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej

na: Serwer easy / medium, ludzi ~800 okolo, nie za duzo ulepszaczy, zadnego eq z painta i brzydkich hwangow, sporo sklepow w m1

virtualmt2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej

virtualmt2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwery easy/4fun. Łatwy exp (250 lvl w 1-2 tyg), ponad 1000 graczy, srednia ilosc ulepszaczy, ~10 nowych zbroi/broni (moze byc mniej !), częste wojny, kd max +5, bez 6/7 bonów

Dodatkowe Info: Odpada xenox/promt2/dreikon

Nagroda za pomoc: Like/Praca graficzna

Ethana/PandoraMT2

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie

Dodatkowe Info: Łatwy serwer, szybki exp, Duzo epikow , Cos jak xenox . Gralem juz na argentus jak cos.

Nagroda za pomoc: Lajk

virtualmt2

Opublikowano

Witam , od jakiegos czasu nie jestem na bierzaco z nowymi serwerami i nie wiem gdzie zagrac, Szukam ciekawego serwera medium/hard , zeby cos podropic pobawic sie tak samo na mniejszym lvlu jak i na wiekszym , max lvl w granicach 100-120 . Z gory dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Trudnym Expieniu , szukam serwa z max 99lvl , najlepiej aby był bez nowych itm. to co na pl albo mniej nawet :) oczywiście exp z 2/3x ,

oraz żeby był nowym serwerem prywatnym , aby miał max tydzień .
Nagroda za pomoc: Like !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expieDodatkowe Info: Łatwy serwer, szybki exp, Duzo epikow , Cos jak xenox . Gralem juz na argentus jak cos.Nagroda za pomoc: Lajk

Virtualmt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi, serwer easy, bronie 75 łatwo zdobyć. serwer ma być dość nowy (2 miesiące max)
Dodatkowe Info: dawno nie grałem w metina, chcę wrócić i szukam jakiegoś porządnego serwera nie na 1 dzień.
Nagroda za pomoc: like :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 2 krolestwa, ciekawa fabula mila atmosfera i 1,3k ludzi+

Dodatkowe Info: Mają byc 2 krolestwa ze zmienionym wyglądem miast, nowe misje,mapy i itemki. Jesli serwer sie dopiero rozwija to ludzi moze byc ok. 300+ No chyba ze serwer dopiero wystartuje xDD Serwer easy/medium na 1+ miesiąc gry

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 2 krolestwa, ciekawa fabula mila atmosfera i 1,3k ludzi+

Dodatkowe Info: Mają byc 2 krolestwa ze zmienionym wyglądem miast, nowe misje,mapy i itemki. Jesli serwer sie dopiero rozwija to ludzi moze byc ok. 300+ No chyba ze serwer dopiero wystartuje xDD Serwer easy/medium/hard na 1+ miesiąc gry

Ravia.eu

Srij9JT.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Mają byc 2 krolestwa ze zmienionym wyglądem miast, nowe misje,mapy i itemki. Jesli serwer sie dopiero rozwija to ludzi moze byc ok. 300+ No chyba ze serwer dopiero wystartuje xDD Serwer easy/medium/hard na 1+ miesiąc gry

Również polecam Ci Ravie, dobry serwer, dwa królestwa, dużo graczy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:: serwer easy cos jak glador czy invoria ale latwiejszy bo invoria to teraz medium >.< wszystko co w is jest dostepne w grze licze na 500+ graczy !
Dodatkowe Info : grałem na invoria, yitian, glador , pandora , 4funmt2. Jestem bardzo leniwy i naprawde zalezy mi na bardzo łatwym zeby nie trzeba bylo sie dlugo meczyc szukac :D exp nie musi byc az tak latwy ale ulepszanie przedmiotów drop ulepow itp to juz dość łatwy ; )
Nagroda za pomoc: lajk : )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:: serwer easy cos jak glador czy invoria ale latwiejszy bo invoria to teraz medium >.< wszystko co w is jest dostepne w grze licze na 500+ graczy !

Dodatkowe Info : grałem na invoria, yitian, glador , pandora , 4funmt2. Jestem bardzo leniwy i naprawde zalezy mi na bardzo łatwym zeby nie trzeba bylo sie dlugo meczyc szukac :D exp nie musi byc az tak latwy ale ulepszanie przedmiotów drop ulepow itp to juz dość łatwy ; )

Ethana.eu

Opublikowano

Caly czas wspominam o serverze Dreikon.

Server jest naprawde latwy. Jesli masz czas wieczorem / w nocy to przez 2/3 godziny jesli znasz spoty to mozesz sie dorobic 70/100 pazurkow ktore stoja po 300kk, sprzedajac wszystkie po 300 kk masz minimum 40 brylek jesli chcesz sprzedac na szybko. Jak liczylem z 100 pazurkow po 350kk dostalem ponad 50 brylek. Te brylki starcza ci na perfect eq na 115/ 135 lvl :). Spokojnie w 2 dni bys sie dorobil perf eq na 135 lvl + baobao :) reszta to wbic max lvl i ulepszyc eq a to jest kwestia max tygodnia :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

VirtualMT2

Opublikowano

Dodatkowe Info: Mają byc 2 krolestwa ze zmienionym wyglądem miast, nowe misje,mapy i itemki. Jesli serwer sie dopiero rozwija to ludzi moze byc ok. 300+ No chyba ze serwer dopiero wystartuje xDD Serwer easy/medium na 1+ miesiąc gry

Ok ravi nie lubie dlatego dopisze ze hardy odpadają. Dajcie jakies medium/easy xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Helium2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, częste eventy, gracze 200-300 przeciętnie, nowości.
Dodatkowe Info: Jeden serwer Hard (coś jak King World, dlatego szukam), drugi serwer Easy lub medium (coś jak Metin5, na którym usunęli mi konto).
Nagroda za pomoc:
Lajk + coś tam w grze.

76561197967532978.png

Opublikowano

Mam pytanie: Jest może jakiś serw max lvl min 99 max 150. Co bony wchodzą max a bs dozwolony?

Mam pytanie: Jest może jakiś serw max lvl min 99 max 150. Co bony wchodzą max a bs dozwolony?

erfgreg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, częste eventy, gracze 200-300 przeciętnie, nowości.

Dodatkowe Info: Jeden serwer Hard (coś jak King World, dlatego szukam), drugi serwer Easy lub medium (coś jak Metin5, na którym usunęli mi konto).

Nagroda za pomoc: Lajk + coś tam w grze.

Easy - Estius

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...