Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze PVP/Easy
Dodatkowe Info: Miła atmosfera, żeby było z kim się "lać", szybki exp, sporo nowości
Nagroda za pomoc: Za pomoc 5 i co tam sobie zażyczysz :)

Joker%20sygantura%202.jpg

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

iMetin - bardzo przyjemny serwer, w dzień ma około 2k osób online. :)

Co do iMetin to jest to śmieć jakich jest wiele, co do osób... haha gdzie tam 2k licznik przekręcony gz

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze PVP/Easy

Dodatkowe Info: Miła atmosfera, żeby było z kim się "lać", szybki exp, sporo nowości

Nagroda za pomoc: Za pomoc 5 i co tam sobie zażyczysz :)

PandoraMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze PVP/Easy Dodatkowe Info: Miła atmosfera, żeby było z kim się "lać", szybki exp, sporo nowościNagroda za pomoc: Za pomoc 5 i co tam sobie zażyczysz :)

Virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zalezy mi najbardziej na : duzej ilosci ludzi, serwerze medium/ hard ale bardziej na czystym hard

dodatkowe info : gralem na ravi ale isamu zrobil sie zbyt chciwy na hajs dlatego jak wiekszosc odszedlem z serwera ale chcialbym cos podobnego, duzo ludzi, dropienie na metkach, wbijanie skilli na g dzieki zwojom radom , zaklete lustra , klucze z bossow i te podobne. musi byc duzo ludzi, jakos handel musi sie krecic

za pomoc oferuje lajk

Opublikowano

Zalezy mi najbardziej na : duzej ilosci ludzi, serwerze medium/ hard ale bardziej na czystym hard

dodatkowe info : gralem na ravi ale isamu zrobil sie zbyt chciwy na hajs dlatego jak wiekszosc odszedlem z serwera ale chcialbym cos podobnego, duzo ludzi, dropienie na metkach, wbijanie skilli na g dzieki zwojom radom , zaklete lustra , klucze z bossow i te podobne. musi byc duzo ludzi, jakos handel musi sie krecic

za pomoc oferuje lajk

ConcordiaMT2

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby serwer nie był najłatwiejszy , grało dużo ludzi . Ma to być medium , taki jak kiedyś był Avalonmt2, Yitian2, szukam poprostu klasycznego serwera .
Dodatkowe Info:Nie duży system ulepszeń max lv 99/127
Nagroda za pomoc:
Like 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby serwer nie był najłatwiejszy , grało dużo ludzi . Ma to być medium , taki jak kiedyś był Avalonmt2, Yitian2, szukam poprostu klasycznego serwera .

Dodatkowe Info:Nie duży system ulepszeń max lv 99/127

Nagroda za pomoc: Like 5 w profilu

Balistia nowy świetny serwer, ma 3 dni lub Concordia.

Opublikowano

za pomoc oferuje lajk

balmora.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Servie który wystartował max miesiąc temu...

Na którym znajdę system petów,zielarstwo oraz nowe bronie itd.

Serv Easy/Medium może być podchodzący pod harda...

Dodatkowe Info:...
Nagroda za pomoc:Lajk!

Opublikowano

Zalezy mi najbardziej na : Dużo graczy (+1300 w godzinach szczuty), serwer EASY. Nie zbyt dużo ulepszaczy [np. (nie chce) jakiś zwoji z xenoxa]

dodatkowe info: Łatwe wbijanie skilli, balans postaci obowiazkowy

za pomoc oferuje 5/lajk

Dreikon

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server podobny do Restia, duzo ludzi, mila atmosfera, latwe wbijanie skili, malo epikow, duzo dodatkow typu ww fajne dt

Dodatkowe Info: Najlepiej server podobny do Restia, tylko zeby skile łatwiej sie wbijało

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maksymalny level na start / max. level do wbicia w jeden dzień
Dodatkowe Info: ma nie być 6/7, za dużo ulepków i nie nasrane epikami. co najmniej 200 osób.
Nagroda za pomoc: parę lajków i 5

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maksymalny level na start / max. level do wbicia w jeden dzień

Dodatkowe Info: ma nie być 6/7, za dużo ulepków i nie nasrane epikami. co najmniej 200 osób.

Nagroda za pomoc: parę lajków i 5

4funmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY/4FUN/PVP "3 w 1" ma być easy i za free nie chcę 4funmt2... jakiś taki co można lekko pod expić nie za trudno i trochę pobawić w wojownika czyli napier.d wszystko co się rusza :) (żeby czasem nie było miliony ulepszaczy jak na xenoxie, oraz broni tez tysiace)
Dodatkowe Info: Serwer ma być dedykowany, ewentualnie jakiś zagraniczny liczę na szybką odpowiedź (Serwer Prywatnyy oczywiście)
Nagroda za pomoc:Lajk i co sobie zażyczysz :)

Joker%20sygantura%202.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY/4FUN/PVP "3 w 1" ma być easy i za free nie chcę 4funmt2... jakiś taki co można lekko pod expić nie za trudno i trochę pobawić w wojownika czyli napier.d wszystko co się rusza :) (żeby czasem nie było miliony ulepszaczy jak na xenoxie, oraz broni tez tysiace)

Dodatkowe Info: Serwer ma być dedykowany, ewentualnie jakiś zagraniczny liczę na szybką odpowiedź (Serwer Prywatnyy oczywiście)

Trochę expa jest, ale polecam Dreikon/PandoraMT2/iMetin.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

DragonMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...