Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: ogarniętej administracji, żeby grało minimum 700 online, chodzi mi o hard/medium ew. medium/hard

Dodatkowe Info: serw podobny do ravi, balmory tyle, że troszke nowszy

Nagroda za pomoc: wybór należy do Ciebie

grałem na: ravi, balmorze, tiveri, triadorze

Zastanawiam się nad Concordią lub Balistia (lepszego wyboru chyba nie ma) - przybliż mi info o tych serwerach

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo epików taki sam jak virtual
Dodatkowe Info: szuka bardzo podobnego serwera do virtuala poniewaz to juz za stary serwer
Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mało epików po 2-3 z każdej broni.
Dodatkowe Info: Najlepiej jakiś hard/ medium
Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu

Balmora.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard serwerze, dostosowany is,bardzo dużo osób,dostępność do itemów.

Dodatkowe Info:Wacham się pomiędzy ravią a concordią :) Dwoma najlepszymi hardami :(

Nagroda za pomoc: 5like + 5 w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard serwerze, dostosowany is,bardzo dużo osób,dostępność do itemów.

Dodatkowe Info:Wacham się pomiędzy ravią a concordią :) Dwoma najlepszymi hardami :(

Ravia jest już przereklamowana, więc polecam zastanowić się nad Concordią i Balistią.

Opublikowano

Concordia. O wiele tańszy IS i większe zainteresowanie graczami.

Opublikowano

Siemka mam pytanko:Są jeszcze jakieś serwy co jest klasowe 6/7 np.(Silny Woj/Odp Woj)?? oprocz Elite,Pandora,Dragon??

VirtualMT2

Opublikowano

Siemka mam pytanko:Są jeszcze jakieś serwy co jest klasowe 6/7 np.(Silny Woj/Odp Woj)?? oprocz Elite,Pandora,Dragon??

AvalonMt2

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy.Na Serwie musi być eq klaseowe czyli np.(odp woj silny woj)bonusy muszą wchodzic max.

Dodatkowe Info: Nie pandora,avalon,dragon,imetin,virtualelite. Chciałbym wbić max lv,ktoś zna taki serwer?

Nagroda za pomoc: Lajk

erfgreg.png

Opublikowano

concordia

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Szukam jeszcze serwa w stylu PandoraMT2 tylko chodzi mi o to zeby było więcej mapek do expa, a tak to może być wszystko to samo z 6/7 Bon.(Nie koniecznie klasowe ale może być).

erfgreg.png

Opublikowano

Szukam jeszcze serwa w stylu PandoraMT2 tylko chodzi mi o to zeby było więcej mapek do expa, a tak to może być wszystko to samo z 6/7 Bon.(Nie koniecznie klasowe ale może być).

VirtualMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy , brak 6/7 , dużo ludzi , serw wmiare nowy , brak kostiumów , brak petów , misje only biolog , max lvl 150-200 , nie załatwy exp , mało epików , bez wydziwianych ulepszaczy , zmianki po 200 =D , max bony ...

Dodatkowe Info: Taki kuźwa priv jakie powstawały dawno dawno temu :) bez jakis niewiadomo jakich "nowości" . Prosty przyjemny stary privek :).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy , brak 6/7 , dużo ludzi , serw wmiare nowy , brak kostiumów , brak petów , misje only biolog , max lvl 150-200 , nie załatwy exp , mało epików , bez wydziwianych ulepszaczy , zmianki po 200 =D , max bony ...

Dodatkowe Info: Taki kuźwa priv jakie powstawały dawno dawno temu :) bez jakis niewiadomo jakich "nowości" . Prosty przyjemny stary privek :).

Ethana, PandoraMT2 (tylko większy lvl).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: średnich cenach aby dało się zarobić , brak 6/7b , Trochę graczy , I skille 10 ku 10 Kd jakos tak

Dodatkowe Info: Szukam servera w stylu NerviL.pl [grałbym tam ale mało osób gra]
Nagroda za pomoc: Lajki ;P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: średnich cenach aby dało się zarobić , brak 6/7b , Trochę graczy , I skille 10 ku 10 Kd jakos tak

Dodatkowe Info: Szukam servera w stylu NerviL.pl [grałbym tam ale mało osób gra]

10ku ?

To tylko balmora.pl

Opublikowano

Ethana, PandoraMT2 (tylko większy lvl).

Na tych serwach nie wchodza max bony myśl co piszesz a jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj i tez tam max lvl nie jest 150-200 tylko 240-250

erfgreg.png

Opublikowano

Altistra

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo graczy , Bardzo szybko leci exp ;)
Dodatkowe Info: Grałam już na PandoraMT2 iMetin FunMT2 VirtualMT2 AvalonMT2
Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu

Siemanko ;**

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo graczy , Bardzo szybko leci exp ;)

Dodatkowe Info: Grałam już na PandoraMT2 iMetin FunMT2 VirtualMT2 AvalonMT2

Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu

Ethana.Eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...