Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby nie był to zbyt łatwy serwer i grało dużo osób mniej więcej 100 lvl w ok. tydzień wbijania. osób 700+

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu.

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Aby serwer nie był najłatwiejszy , grało dużo ludzi . Ma to być medium , taki jak kiedyś był Avalonmt2, Yitian2, szukam poprostu klasycznego serwera .
Dodatkowe Info:Nie duży system ulepszeń max lv 99/127
Nagroda za pomoc:
Like 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby nie był to zbyt łatwy serwer i grało dużo osób mniej więcej 100 lvl w ok. tydzień wbijania. osób 700+

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu.

Glador s1

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pomocy :)
Poszukuje serwera z łatwym, przyjemnym expem. o EQ może być trudniej troszke :) taki 4 fun

ilość ludzi? tyle by się nie nudzić - z 300 -400 graczy :)

Chodzi o to by serwer Był na weekend by się pobawić i w tygodniu w wolnej godzince wejść i się pobawić

Dziękuje i za pomoc daje 5 :)

43242342423.jpg]
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:tym żeby grało tyle osób że by było często na jakimś ch np: Ch1 Full :) lagi niech się trzęsą może być każdy rodzaj :DD

Dodatkowe Info:Żeby grało tyle osób żeby lagi były około 5-9 tyś osób żeby było napchane w mieście osób ^.^ Lubię takie klimaty xD

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:tym żeby grało tyle osób że by było często na jakimś ch np: Ch1 Full :) lagi niech się trzęsą może być każdy rodzaj :DD
Dodatkowe Info:Żeby grało tyle osób żeby lagi były około 5-9 tyś osób żeby było napchane w mieście osób ^.^ Lubię takie klimaty xD

Ravia,Virtual,iMetin

Opublikowano

Dodatkowe Info:Grałem: Na dużo serwach chodzi mi o takich nowszych i można kupić na allegro eq ,Żeby grało tyle osób żeby lagi były około 5-9 tyś osób żeby było napchane w mieście osób ^.^ Lubię takie klimaty xD

Nagroda za pomoc:LIKE

Opublikowano

Na jakim serwerze PL rozpocząć grę od zera?

Głównymi czynnikiem jest oczywiście liczba graczy. Chcę grać na serwerze gdzie jest najwięcej wiary.

Kolejnym ważnym czynnikiem jest liczba nowych ludzi grających również od początku. Liczba botów (choć zdaje mi się, że wszędzie jest ich tyle samo)

No i gdzie łatwiej rozpocząć i zarobić. Ogólnie gdzie polecacie grać

Opublikowano

Na jakim serwerze PL rozpocząć grę od zera?

Głównymi czynnikiem jest oczywiście liczba graczy. Chcę grać na serwerze gdzie jest najwięcej wiary.

Kolejnym ważnym czynnikiem jest liczba nowych ludzi grających również od początku. Liczba botów (choć zdaje mi się, że wszędzie jest ich tyle samo)

No i gdzie łatwiej rozpocząć i zarobić. Ogólnie gdzie polecacie grać

Samos

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy i częstych wojnach gildii.

Dodatkowe Info: Nie Xenox,Senthia,Triador. Chciałbym wbić max lv, zrobić perf eq i robić wojenki, ktoś zna taki serwer?

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy i częstych wojnach gildii.
Dodatkowe Info: Nie Xenox,Senthia,Triador. Chciałbym wbić max lv, zrobić perf eq i robić wojenki, ktoś zna taki serwer?
Nagroda za pomoc: Lajk

Glador s1

Opublikowano
Dodatkowe Info:Grałem: Na dużo serwach chodzi mi o takich nowszych i można kupić na allegro eq ,Żeby grało tyle osób żeby lagi były około 5-9 tyś osób żeby było napchane w mieście osób ^.^ Lubię takie klimaty xD

Ravia.Eu - Balmora.pl =Ma małą liczbę graczy około . 450 osób jest w samym m1
Szukam żeby było chociaż 600-800 osób w samym M1 :D
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: - Szukam priva na którym będzie system ulepszania broni/bizu/zbroi. nowe mapy, wysoki lvl, częste wojny gildii czyli musi byc duzo ludzi na seriwe (cos w stylu pandory)

Dodatkowe Info: sztabki, łatwość wybycia sie nowego gracza

Nagroda za pomoc: lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: - Szukam priva na którym będzie system ulepszania broni/bizu/zbroi. nowe mapy, wysoki lvl, częste wojny gildii czyli musi byc duzo ludzi na seriwe (cos w stylu pandory)

Ethana, PandoraMT2, Dreikon.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ravia.Eu - Balmora.pl =Ma małą liczbę graczy około . 450 osób jest w samym m1
Szukam żeby było chociaż 600-800 osób w samym M1 :D
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: exp 400% lub wyżej , nie za dużo epików , dużo ludzi powieważ chcę aby było dużo wojen , easy/medium
Dodatkowe Info: serw podobny do pandory/avalon/imetin chciałbym żeby był tylko troszke świeży nie interesuje mnie gdy juz pół serwa ma juz max lvl ulepszacze 6/7 klasowe itp dziekuje
Nagroda za pomoc: 5* lajk

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:4 FUN / dużo ludzi / częste wojny gildii / darmowa reje i żeby nie było odpor. w 6/7

Dodatkowe Info:Nie xenox,ethana,virtualmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:4 FUN / dużo ludzi / częste wojny gildii / darmowa reje i żeby nie było odpor. w 6/7
Dodatkowe Info:Nie xenox,ethana,virtualmt2

Promt2.com.pl

dreikon.pl prawie jak 4 Fun tylko easy max lvl w 2-3 dni :D

Opublikowano

Virtualmt2
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mało epików po 2-3 z każdej broni.

Dodatkowe Info: Najlepiej jakiś hard/ medium

Opublikowano

Polecam concordiamt2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

concordiamt2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...