Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp,ciekawy system ulepszania broni i zbroi (Biżuteria najlepiej 1 poziom ulepszania) ,System petów, Najlepiej bez 6/7, Bony ogarnięte (Tak aby dało sie pvp zrobić) częste eventy,mało ulepszaczy,

Dodatkowe Info: Grałem na: Glador,Exodus,Ravines,Maneris,Xenox,Extreme,4fun,Fun itd.

Nagroda za pomoc: Lajk + ***** w profilu

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp,ciekawy system ulepszania broni i zbroi (Biżuteria najlepiej 1 poziom ulepszania) ,System petów, Najlepiej bez 6/7, Bony ogarnięte (Tak aby dało sie pvp zrobić) częste eventy,mało ulepszaczy,

Dodatkowe Info: Grałem na: Glador,Exodus,Ravines,Maneris,Xenox,Extreme,4fun,Fun itd.

Nagroda za pomoc: Lajk + ***** w profilu

Alistria.eu

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ciekawy system ulepszania, aby mozna bylo max 2-3 zbroje ze stalki, bronie tak samo. Latwy exp, latwe zdobywanie kasy, duzo ludzi i aby GM byli aktywni! I najlepiej patcher.
Dodatkowe Info: Brak
Nagroda za pomoc: Lajk :3

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ciekawy system ulepszania, aby mozna bylo max 2-3 zbroje ze stalki, bronie tak samo. Latwy exp, latwe zdobywanie kasy, duzo ludzi i aby GM byli aktywni! I najlepiej patcher.

alistria.eu

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zabawie z gry, nie drogich ulepszaczy, kd, ku

Dodatkowe Info: najlepiej żeby to był global

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy , brak 6/7 , nie zawiele rodzajów zbroii , broni , duzo graczy , questy tylko biolog ... ogolnie mowiac taki priv podobny do pl ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zabawie z gry, nie drogich ulepszaczy, kd, ku
Dodatkowe Info: najlepiej żeby to był global

Diumar

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze łatwym easy ,żeby łatwo się zarabiało,expiło i było dużo metków i bossów
Dodatkowe Info: chcem znależć jakiś młody serwer priv ,bo grałem już na prawie wszystkich starszych privach
Nagroda za pomoc: Lajk w profilu

Opublikowano

alistria.eu

Patrzylem, ciezko sie expi. Najlepiej taki 250lv :)

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze łatwym easy ,żeby łatwo się zarabiało,expiło i było dużo metków i bossów

Dodatkowe Info: chcem znależć jakiś młody serwer priv ,bo grałem już na prawie wszystkich starszych privach

Derox

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ravia vs Concordia ? A może coś innego ?
Dodatkowe Info: Nie mogę się zdecydować na jakim serwerze typu ''hard'' grać ? Głównie zastanawiam się nad ravią i concordią, ale możecie podawać inne hardy, które jeszcze postoją. Na concordi dużo nie mam, Wp 33 lvl czarowane m4, pare itemków z hp i bojowca, a na ravi trochę więcej smocza+9,żelek +9,fms +9 śr32,ebo+9,militar, aura m8 i inne. Chciałem zagrać ninją daggerem i zastanawiam się czy nie sprzedać eq z woja na ravi i kupić eq na daggera czy zarabiać tym bodziakiem na eq dla ninjy ? A na concordi zostawić WP na 35 lvl w m2 i zarabiać na eq dla daggera. Pomóżcie mi :)
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo duża ilość ludzi, czyli w normalny tydzień pracy 1000+ osób online

Dodatkowe Info: Napiszcie wszystkie które podchodzą pod to kryterium, ja już sobie sam wybiorę :) :)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

funkit.png

dziękuje za sygne Baksiu :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Bardzo duża ilość ludzi, czyli w normalny tydzień pracy 1000+ osób online

Dodatkowe Info: Napiszcie wszystkie które podchodzą pod to kryterium, ja już sobie sam wybiorę :) :)

Virtualmt2.pl
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo duża ilość ludzi, czyli w normalny tydzień pracy 1000+ osób online

Ravia.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie,dużej ilości osób ,mapy z metkami samymi
Dodatkowe Info: Nie może być 6/7 na klasy
Nagroda za pomoc: Lajk

74087101576427940179.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer obojętnie easy/medium/4fun Na tym żeby grało min 200 osób

Dodatkowe Info: Na serwerze łatwo osiągnoć lvl i dorobić się eq , Serwer stary/nowy obojętnie . Lecz na wiekszość grałem już i teraz nie mam gdzie grać !

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:tym żeby nie był to załatwy serwer , może być easy z nutką medium ..

Dodatkowe Info:Żeby grało tyle osób żeby lagi były około 2-3 tyś osób żeby było napchane w mieście osób ^.^ Lubię takie klimaty xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby nie był to zbyt łatwy serwer i grało dużo osób mniej więcej 100 lvl w ok. tydzień wbijania. osób 700+

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby nie był to zbyt łatwy serwer i grało dużo osób mniej więcej 100 lvl w ok. tydzień wbijania. osób 700+

Nagroda za pomoc: like i 5 w profilu.

PandoraMT2 możesz i w 1-2 dni wbić 100lvl jak pójdziesz przez orki na V1 xD a tak to cierpisz i expisz 5-6 dni xD

hah :D

Opublikowano

MysticalMT2 bardzo dopracowany serwerek medium-hard, trochę zamarł ale teraz w trakcie eventu zaczyna przychodzić więcej ludzi, gorąco polecam.

6v43.png

Opublikowano

szukam serwera oldskulowego, z max 99, mało broni(najlepiej max syrek i hwang), mało nowości, umiarkowany exp, ludzi obojętnie ile. za pomoc stawiam piwo:)

Opublikowano

szukam serwera oldskulowego, z max 99, mało broni(najlepiej max syrek i hwang), mało nowości, umiarkowany exp, ludzi obojętnie ile. za pomoc stawiam piwo:)

Balmora/Ravia/Concordia.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:tym żeby nie był to załatwy serwer , może być easy z nutką medium ..

Dodatkowe Info:Żeby grało tyle osób żeby lagi były około 2-3 tyś osób żeby było napchane w mieście osób ^.^ Lubię takie klimaty xD

Virtualmt2
Opublikowano

Balmora/Ravia/Concordia.

to jeszcze chyba nie to, chodzi mi o typowego starego metka, z klientem najbardziej zbliżonym do 2008 :) chcialbym pograć jak za początków:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...