Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , Żeby grało dużo ludzi i fajne wojny gildyjne 250lvl max gralem na xenox i pro mt2 fajne bronie na ninje sztylki itp xDDodatkowe Info:Duzo ludzi dobra atfosmera duzo gildi . Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: dużo graczy, częste wojny gilidyjneDodatkowe Info: Nie Xenox i SenthiaNagroda za pomoc: Like.

Virtualmt2.pl

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Łatwym/Średnim Expie tak abym nie siedział 2h w dolinie orków :) + Stal, Bojowy itp u handlary, + Łatwo o EQ, lecz ulepszacze trzeba wydropić z jakiegoś bossa.
Dodatkowe Info: Kiedyś wystartował serwer o nazwie : Tanirus.pl, padł on szybko przez Technika Flourine itp itp.. Świetnie mi się tam grało i szukam serwera takiego jak on, lub podobnego.
Nagroda za pomoc: Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym/Średnim Expie tak abym nie siedział 2h w dolinie orków :) + Stal, Bojowy itp u handlary, + Łatwo o EQ, lecz ulepszacze trzeba wydropić z jakiegoś bossa.

Dodatkowe Info: Kiedyś wystartował serwer o nazwie : Tanirus.pl, padł on szybko przez Technika Flourine itp itp.. Świetnie mi się tam grało i szukam serwera takiego jak on, lub podobnego.

Nagroda za pomoc: Lajk.

Ravians

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
na serwerze 4Fun/Easy (za darmo). Łatwe expienie i ulepszacze np. u handlary.
Dodatkowe Info: Grałem nie dawno na serwerze GameOver lecz dużo bugów jest (znikają itemki itp) dlatego chciałbym coś pokroju tego serwera ;)
Nagroda za pomoc: Lajk (Lub jak macie jakieś propozycje to pisać ;))

Dpux7R0.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze, żeby server był easy/4fun iżeby było na nim sporo graczy.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na jakimś privie grałem na Imetinie,Xenoxie,Elite,Pandorze,Nervilu,Virtualu i wielu innych.

Nagroda za pomoc: Lajk :)

9ldaow.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze, żeby server był easy/4fun iżeby było na nim sporo graczy.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na jakimś privie grałem na Imetinie,Xenoxie,Elite,Pandorze,Nervilu,Virtualu i wielu innych.

Ethana.

Opublikowano

4funmt2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać licze ze pomożecie..

Zależy mi na serwerze for run, najlepsze itemy " IS " dostepne za pln i najlepiej również do zrobienia w grze, Bizu jedno na wszystkie klasy mile widziane ale ne koniczecne i znu graczy mało nie bylo ..

nagroda za pomoc : +

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać licze ze pomożecie..

Zależy mi na serwerze for run, najlepsze itemy " IS " dostepne za pln i najlepiej również do zrobienia w grze, Bizu jedno na wszystkie klasy mile widziane ale ne koniczecne i znu graczy mało nie bylo ..

nagroda za pomoc : +

Ravians ew 4 fun mt2 ale bodajze za reje się płaci .

Opublikowano

Witam.

poszukuje serwera 4fun/easy, w którym można mieć bony np.50 inta w każdym itemku (jak na celestial world bodajże ;p ), fajne epiki, z bardzo dobrymi bonusami, bronie z pare tysięcy dmg, max lvl najlepiej 250 i najlepiej zeby byl polski, ale nie koniecznie ;p

Opublikowano

Szukam Serwa tak pomiedzy easy a medium nie załatwy nie za trudny zalezy mi na 400 + graczach tak normalnie bizu najlepiej jedno na wszystkie klasy ale nie konieczne bronie i reszta na kazda klase inna IS w grze oraz dostepne za Pln

grałem juz na Yitian2, Glador , 4funmt2 , Pandora ;3

Lajk za pomoc

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer PvP
Dodatkowe Info:Szukam serwer only pvp/4fun nastawiony na nap...i trudnosc glownie polegajaca na wytrwalosci w zmienianiu bonusow itd...Czy jest jakis aktualnie taki serwer ktory cieszylby sie dobra grywalnoscia i spelnial owe wymagania? Dziekuje za all odpowiedzi z gory.
Nagroda za pomoc:Lajk..

Opublikowano

Dodatkowe Info:Szukam serwer only pvp/4fun nastawiony na nap...i trudnosc glownie polegajaca na wytrwalosci w zmienianiu bonusow itd...Czy jest jakis aktualnie taki serwer ktory cieszylby sie dobra grywalnoscia i spelnial owe wymagania? Dziekuje za all odpowiedzi z gory.

4fun mt2 , ale to byś musiał zapłacić za reje , ew. hammermt2

Opublikowano

Witam.

poszukuje serwera 4fun/easy, w którym można mieć bony np.50 inta w każdym itemku (jak na celestial world bodajże ;p ), fajne epiki, z bardzo dobrymi bonusami, bronie z pare tysięcy dmg, max lvl najlepiej 250 i najlepiej zeby byl polski, ale nie koniecznie ;p

Virtualmt2
Opublikowano

4funmt2 /xenox

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! POMOCY !

Zależy mi na : Nie zbyt skomplikowany system ulepszeń, to co w Is dostepne również w grze, serwer easy, Najlepiej jeden komplet biżuterii na wszystkie klasy, 500+ graczy, i żeby nie trzeba było dużo robic ulepszacze dostepne w sklepach ale nie koniecznie.. nie za drogie ulepszanie dobry drop kasy i exp :)

Dodatkowe Informacje : Chyba już wszystko podałem ;3 Grałem na Yitian2, Pandora , Glador , 4funMt2

Nagroda : Lajk !

Opublikowano

glador s1

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! POMOCY !

Zależy mi na : Nie zbyt skomplikowany system ulepszeń, to co w Is dostepne również w grze, serwer easy, Najlepiej jeden komplet biżuterii na wszystkie klasy, 500+ graczy, i żeby nie trzeba było dużo robic ulepszacze dostepne w sklepach ale nie koniecznie.. nie za drogie ulepszanie dobry drop kasy i exp :)

Dodatkowe Informacje : Chyba już wszystko podałem ;3 Grałem na Yitian2, Pandora , Glador , 4funMt2

Nagroda : Lajk !

diamond

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...