Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Hard exp trudniejszy.

Dodatkowe Info: Nie chcem ravi.concordi i chcem zeby troche ludzi grało na sererze

Nagroda za pomoc:Lajkii

balmora

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Hard exp trudniejszy.

Dodatkowe Info: Nie chcem ravi.concordi i chcem zeby troche ludzi grało na sererze

Nagroda za pomoc:Lajkii

Ravia

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:EASY, MAŁO IS,coś na wzór cavalosmt2:)

Dodatkowe Info: Ilośc lvl obojętna, aby nie siedziało się 24/7 żeby coś osiągnąć, bez niepotrzebnych tysięcy ulepszaczy, z ogarniętą administracją, no tak mniej wiecej właśnie jak słynny cavalosmt2, zaczynasz i za około tydzien, dwa masz 250 i eq ogarniete w miare, proszę o pomoc, gralem: iMetin,PandoraMT2,Dreikon,DeroX,Argentus,NextMT2,4FunMT2,HammerMT2,MexiliaMT2,

Nagroda za pomoc: okolo 30 lajk, kazda propozycja 2 lajk :)

virtual

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer tylko i wyłącznie easy - max lvl na start. Bronie, zbroje u handlarzy oraz kostiumy i inne bajery także. Dostęp do każdej mapy jaka jest na serwerze globalnym.

Dodatkowe Info: Serwer nie musi mieć graczy, nie musi być polski. Zależy mi tylko u wyłącznie na tym aby nagrać intro i potzrebuje szbkiego dostępu do wszystkiego. Najelpiej aby wszystko byłło do PL podobne.
Nagroda za pomoc: Lajki

2nsj.jpg

Opublikowano

Szukam fajnego priva podobnego do

Divine world s2

Glador

Grałęm na wielu hard medium easy ale teraz nie ma gdzie bo wszedzie juz malo osob gra i nie jest fajna atmosfera a admin tworza i wogule sie nie zajmuja tymi privami

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer musi być dobrze chroniony. stalki boje w shop eq na 54 lvl w shop 6-7 ale nie koniecznie ..serwer Easy lub Easy/Medium. Chce cos jak Divine albo Eruris albo Glador
Dodatkowe Info:grałem na : Glador Eruris .divine .Cavalos . Pandora. diamond . Gameover. dreikon. alistia.
Nagroda za pomoc:lajk <3

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:serwer musi być dobrze chroniony. stalki boje w shop eq na 54 lvl w shop 6-7 ale nie koniecznie ..serwer Easy lub Easy/Medium. Chce cos jak Divine albo Eruris albo Glador Dodatkowe Info:grałem na : Glador Eruris .divine .Cavalos . Pandora. diamond . Gameover. dreikon. alistia. Nagroda za pomoc:lajk <3

Virtualmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer musi być dobrze chroniony. stalki boje w shop eq na 54 lvl w shop 6-7 ale nie koniecznie ..serwer Easy lub Easy/Medium. Chce cos jak Divine albo Eruris albo Glador

Dodatkowe Info:grałem na : Glador Eruris .divine .Cavalos . Pandora. diamond . Gameover. dreikon. alistia.

xenox

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

xenox. niby easy ale jak wbijsez ten 250lvl to naprawde ciezko jest zrobic eq na 250 ;)

Age is just a number :)

Opublikowano

Witam ...

Gralem kiedyś na serwie easy/medium ( bardzien medium ) teraz nie moge sobie przypomniec jego nazwy ;/ . Podaj kilka info to co zapamietalem :

Koło handlary stal seon-pun czy jakos tak ktory teleportowal nas do : komnaty pajaka i komnaty minotarua ( trzeba bylo mieć przepustki) które dropily bodajze na mapce od 100lv ( mapa zombie ) . z kolei zeby dostac sie na mape zombie trzeba bylo dropnać w Av2 " Przepustke na mape zombie" . Na tej wlasnie mapie z metków dropilly " perly , ziola , pdki , bronie 65++ no i przepustki do minotarua . Wiem ze z mino leciala szkatulka z ktorej dropilo equ minotarua +25% na potworki. Co by tu jeszcze .. hmm na 120 byla taka fajna szaro czerwona zbroja :> . jak ktos cos wie na ten temat to piszcie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer
Chodzi mi dokładnie o serw podobny do Azzar2 (Dokładnie o takie zarąbiste skille jak na Azzar2)

Dodatkowe Info:Fajnie by było jak serw był by bardzo łatwy :)
Nagroda za pomoc:Flaszka :)

erfgreg.png

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie easy/medium (najlepiej który powstał/powstanie w tym roku), żeby expiło się trochę trudniej a eQ zdobyło łatwiej. System ulepszeń aby wyglądał tak: bojowy miecz --> miecz trytona // zbroja z czarnej stali --> zbroja z nieb. stali i koniec. Max lvl: 99 (a nie 105lvl). Aby nie było tych nowych broni/zbr/biżu. Bony najlepiej aby wchodziły od razu w maksymalnych wartościach lub były podzielone na max 2/3 lvl. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Balmora, Ravia, Tiveria, Condordia.

Nagroda za każdą pomoc na temat: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy , Żeby pół serwera nie miało MaX lvl , Bony max , 200 osob +

Dodatkowe Info: ŁATWO O ULEPSZACZE NA LEPSZE BRONIE/ZBROJE/BIZUTERIE.WBUDOWANY BS.

Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Witam, szukam serwera prywatnego, zbliżoego do PL-a. Pozoim trudności między medium a hard. Chodzi mi głównie o równowagę aby nie było takich przeskoków ze 149lv nie ma najmniejszej szansy z 150 ktory ma przerobione itemy.
Dodatkowe Info: Najlepiej KD +4 max +5, bez 6-7 bonów, żeby nie opierał się serwer na IS oraz BS, aby ulepszacze wszelkie się dropiło a nie oparte było to na OX. Pozdrawiam Beelzeboos
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy, zeby ulepszacze byly u handlarzy, albo bardzo latwo sie je dropilo

Dodatkowe Info: duzy exp, serer podobny do gameover (ktory wczoraj padl ;/)

Nagroda za pomoc:duzo like ;d

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy, zeby ulepszacze byly u handlarzy, albo bardzo latwo sie je dropilo

Dodatkowe Info: duzy exp, serer podobny do gameover (ktory wczoraj padl ;/)

Nagroda za pomoc:duzo like ;d

xenox

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy , Żeby grało dużo ludzi i fajne wojny gildyjne 250lvl max gralem na xenox i pro mt2 fajne bronie na ninje sztylki itp xD
Dodatkowe Info:Duzo ludzi dobra atfosmera duzo gildi .
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer tylko i wyłącznie easy - max lvl na start. Bronie, zbroje u handlarzy oraz kostiumy i inne bajery także. Dostęp do każdej mapy jaka jest na serwerze globalnym.

Dodatkowe Info: Serwer nie musi mieć graczy, nie musi być polski. Zależy mi tylko u wyłącznie na tym aby nagrać intro i potzrebuje szbkiego dostępu do wszystkiego. Najelpiej aby wszystko byłło do PL podobne.
Nagroda za pomoc: Lajki

2nsj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...