Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Tym zeby sie szybko expilo ,bronie do pvp z 75 tak jak na Divine WorldDodatkowe Info:Serwer podobny do Divine ,ma grac troche ludzi .Pisac konkretne serwery Nagroda za pomoc:+

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie easy/medium (najlepiej który powstał/powstanie w tym roku), żeby expiło się trochę trudniej a eQ zdobyło łatwiej. System ulepszeń aby wyglądał tak: bojowy miecz --> miecz trytona // zbroja z czarnej stali --> zbroja z nieb. stali i koniec. Max lvl: 99 (a nie 105lvl). Aby nie było tych nowych broni/zbr/biżu. Bony najlepiej aby wchodziły od razu w maksymalnych wartościach lub były podzielone na max 2/3 lvl. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Balmora, Ravia, Tiveria, Condordia.

Nagroda za każdą pomoc na temat: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Server bez ros zielonych, server na którym poczuję moc szamana healer'a
Dodatkowe Info: Medium lub Easy lub medium/hard - easy/medium
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/ Medium, 1000+ osób na serwerze.
Dodatkowe Info: Grałem na DiamondMt2, chciałbym właśnie taki serwer tylko z ogarniętym teamem.
Nagroda za pomoc: LAJKIIIIIII xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajne eventy, dużo eventów, fajna atmosfera i przyjemna gra ; )

Dodatkowe Info: Nie ważne, czy serwer jest hard czy easy, właśnie gram na ravii, ale tam nie ma eventów zbytnio, ale tak to gra się całkiem całkiem ; ) Nie chcę mi się grać na iMetinie, czy Xenoxie, Gondorze, bo tam już wszystko znam i miałem max lvl'e. Znacie jakieś inne fajne serwery i z eventami, np. na PL'u jest teraz spoko, ale tam jest za ciężko i trzeba dużo grać... Podawajcie : )

Nagroda: Like : )

2jb5v6c.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/ Medium, 1000+ osób na serwerze.

Dodatkowe Info: Grałem na DiamondMt2, chciałbym właśnie taki serwer tylko z ogarniętym teamem.

Nagroda za pomoc: LAJKIIIIIII xD

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajne eventy, dużo eventów, fajna atmosfera i przyjemna gra ; )

Dodatkowe Info: Nie ważne, czy serwer jest hard czy easy, właśnie gram na ravii, ale tam nie ma eventów zbytnio, ale tak to gra się całkiem całkiem ; ) Nie chcę mi się grać na iMetinie, czy Xenoxie, Gondorze, bo tam już wszystko znam i miałem max lvl'e. Znacie jakieś inne fajne serwery i z eventami, np. na PL'u jest teraz spoko, ale tam jest za ciężko i trzeba dużo grać... Podawajcie : )

Balmora.pl

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Poziom Hard, Ilość osób 500-1200, Szafiry,Szmaragdy,Stalki, Trytony bez hwangów czy śmiercio..., z ulepszaczami, stabilny, w podobie do ravi czy triadora.
Dodatkowe Info: Grałem na takich jak:

Ravia, Revoir, Balmora, EliteMT2, Tiveria, Tevia, Alsium(coś takiego), Triador, PL
Nagroda za pomoc: Lajczek ;P

Opublikowano

Dodatkowe Info: Nie ważne, czy serwer jest hard czy easy, właśnie gram na ravii, ale tam nie ma eventów zbytnio, ale tak to gra się całkiem całkiem ; ) Nie chcę mi się grać na iMetinie, czy Xenoxie, Gondorze, bo tam już wszystko znam i miałem max lvl'e. Znacie jakieś inne fajne serwery i z eventami, np. na PL'u jest teraz spoko, ale tam jest za ciężko i trzeba dużo grać... Podawajcie : ) Jakiś inny niż "Balmora.pl" ; D

2jb5v6c.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym i szybkim wbiciu lvla bez zarywania nocek, ładowaniu w isa otd
Dodatkowe Info: . łatwe zdobycie ekwipunku, ogólnie bardzo ŁATWA, SZYBKA I PRZYJEMNA GRA :0. forfun a nie męczaenia z expem itd
Nagroda za pomoc : co zechcecie :D.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym i szybkim wbiciu lvla bez zarywania nocek, ładowaniu w isa otd

Dodatkowe Info: . łatwe zdobycie ekwipunku, ogólnie bardzo ŁATWA, SZYBKA I PRZYJEMNA GRA :0. forfun a nie męczaenia z expem itd

Nagroda za pomoc : co zechcecie :D.

Glador s1 , Eruris , Theris- trochę mniejszy exp a może nawet i więcej niż troche , Derox , Ravians czy coś takiego .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium - podobny do starego Metin5s1
Dodatkowe Info: Max lvl koło 170, max lvl w 2-3tygodnie| Serwer nowy żeby nie było że połowa serwera ma Po 170lvl'u
Nagroda za pomoc Limity Like + 5 w profilu

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Dodatkowe Info: Nie ważne, czy serwer jest hard czy easy, właśnie gram na ravii, ale tam nie ma eventów zbytnio, ale tak to gra się całkiem całkiem ; ) Nie chcę mi się grać na iMetinie, czy Xenoxie, Gondorze, bo tam już wszystko znam i miałem max lvl'e. Znacie jakieś inne fajne serwery i z eventami, np. na PL'u jest teraz spoko, ale tam jest za ciężko i trzeba dużo grać... Podawajcie : ) Jakiś inny niż "Balmora.pl" ; D

concordia / virtual

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium

Dodatkowe Info: Przynajmniej z 500+ graczy

Nagrodaarrow-10x10.png za pomoc: lubie to

ODPADA: Pandora/Xenox/Elite/Ethana/Divine

Opublikowano

glador s1

805491408806070489277.png

Opublikowano

Alistria.eu

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium - podobny do starego Metin5s1

Dodatkowe Info: Max lvl koło 170, max lvl w 2-3tygodnie| Serwer nowy żeby nie było że połowa serwera ma Po 170lvl'u

Nagroda za pomoc Limity Like + 5 w profilu

Alistria.eu

Alistria.eu

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dedyku, hard, bez 6/7 bonu oraz bez 6 skilla.

Dodatkowe Info: Ogarnięta administracja wymagana

Nagroda za Pomoc: Like

Ravia/ Concordia..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dedyku, hard, bez 6/7 bonu oraz bez 6 skilla.

Dodatkowe Info: Ogarnięta administracja wymagana

Nagroda za pomoc: Like

concordiamt2

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Potrzebuje serwera LOW RATE coś jak global. Może być któryś z zagranicznych anglojęzycznych globali
Zależy mi najbardziej na: POPULACJI SERWERA !
Dodatkowe Info: \\\
Nagroda za pomoc: Buzi <3

godnew.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/PvP
Dodatkowe Info: sporo graczy, ogarnięte forum, bardzo szybko wbija się max lvl i osiąga wszystko, głównie chodzi o PvP oraz wojny gildii
Nagroda za pomoc: jeśli serwer będzie dobry to nawet
tygodniowy limit!

Odpada: ProMt2, PandoraMt2, EliteMt2, DragonMt2, iMetin, Xenox, Glador, DivineWorld, HammerMT2, Kazuya2, Invoria, VirtualMT2

123

Opublikowano

Szukam servera Easy/medium fajny exp kasa także dużo ludzi dużo wojen niezadużo ale także niezamało broni,zbr,bizu :)

virtualmt2

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/PvP
Dodatkowe Info: sporo graczy, ogarnięte forum, bardzo szybko wbija się max lvl i osiąga wszystko, głównie chodzi o PvP oraz wojny gildii
Nagroda za pomoc: jeśli serwer będzie dobry to nawet
tygodniowy limit!
Odpada: ProMt2, PandoraMt2, EliteMt2, DragonMt2, iMetin, Xenox, Glador, DivineWorld, HammerMT2, Kazuya2, Invoria, VirtualMT2

123

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Easy/PvP

Nagroda za pomoc: jeśli serwer będzie dobry to nawet tygodniowy limit!Odpada: ProMt2, PandoraMt2, EliteMt2, DragonMt2, iMetin, Xenox, Glador, DivineWorld, HammerMT2, Kazuya2, Invoria, VirtualMT2

dreikon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...