Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zacząć grę, słyszałem o migracji, dlatego też nie wiem który wybrać. Czego oczekuję? W miarę ogarnięcia oraz dobrego community. No i sporej ilości ludzi.

s1 / s26

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: high exp, duzo ulepszaczy i zeby gralo cos sporo typa? ;d
Dodatkowe Info: Max lvl oboejtne byle bardzo latwo sie expilo / eq z npc bralo czysty 4fun
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Poszukuje serva bez bona na klasy i bez kd elitarnych EASY PILNE

4funmt2 (nie wiem jak z bonami, ale raczej nie ma)

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: high exp, duzo ulepszaczy i zeby gralo cos sporo typa? ;d
Dodatkowe Info: Max lvl oboejtne byle bardzo latwo sie expilo / eq z npc bralo czysty 4fun

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard BEZ BONÓW NA KLASY :D
Dodatkowe Info: Serwer podobny do starego imetina max po 4 epiki dużo typa exp taki na medium ale drop na hard żeby klasy były dobrze zbilansowane w PvP ulepszacze tylko na +7+8+9 nie dużo ulepszaczy najlepiej jak by były genki a najtrudniejszym bosem baron albo nieb.smierc czyli ogólnie taki stary klasyk bez zbędnych wymyslanek itemami z wowa czy coś. Max LvL obojetnie moze byc nawet 250
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie easy/medium (najlepiej który powstał/powstanie w tym roku), żeby expiło się trochę trudniej a eQ zdobyło łatwiej. System ulepszeń aby wyglądał tak: bojowy miecz --> miecz trytona // zbroja z czarnej stali --> zbroja z nieb. stali i koniec. Max lvl: 99 (a nie 105lvl). Aby nie było tych nowych broni/zbr/biżu. Bony najlepiej aby wchodziły od razu w maksymalnych wartościach lub były podzielone na max 2/3 lvl. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Balmora, Ravia, Tiveria, Condordia.

Nagroda za każdą pomoc na temat: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer podobny do starego imetina max po 4 epiki dużo typa exp taki na medium ale drop na hard żeby klasy były dobrze zbilansowane w PvP ulepszacze tylko na +7+8+9 nie dużo ulepszaczy najlepiej jak by były genki a najtrudniejszym bosem baron albo nieb.smierc czyli ogólnie taki stary klasyk bez zbędnych wymyslanek itemami z wowa czy coś. Max LvL obojetnie moze byc nawet 250

alistria.eu

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

virtualmt2.pl
Opublikowano

pandoramt2

Opublikowano

glador s1

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ravia vs Metin2.PL s26
Dodatkowe Info:Siemka. Właśnie chcę zacząć grać w metka na jakimś innym serwerze niż te 4fun (na Xenoxie w tydzień+ max. lvl i EQ, na iMetku też own, znudziło mi się to c: ).
I właśnie dlatego pytam: na Metin2.PL s26 mam 16 lvl woj już, a na Ravii nigdy nie grałem, tylko właśnie pobrałem i widzę, że tam jest exp i goldarrow-10x10.png x5. Co polecacie?
Nagrodaarrow-10x10.png Like C:

2jb5v6c.jpg

Opublikowano

Siemka. Właśnie chcę zacząć grać w metka na jakimś innym serwerze niż te 4fun (na Xenoxie w tydzień+ max. lvl i EQ, na iMetku też own, znudziło mi się to c: ).

I właśnie dlatego pytam: na Metin2.PL s26 mam 16 lvl woj już, a na Ravii nigdy nie grałem, tylko właśnie pobrałem i widzę, że tam jest exp i goldarrow-10x10.png x5. Co polecacie?

Zdecydowanie Ravia :)

Opublikowano

Siemka. Właśnie chcę zacząć grać w metka na jakimś innym serwerze niż te 4fun (na Xenoxie w tydzień+ max. lvl i EQ, na iMetku też own, znudziło mi się to c: ).I właśnie dlatego pytam: na Metin2.PL s26 mam 16 lvl woj już, a na Ravii nigdy nie grałem, tylko właśnie pobrałem i widzę, że tam jest exp i goldarrow-10x10.png x5. Co polecacie?

Polecam ravie ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ravia vs Metin2.PL s26

Dodatkowe Info:Siemka. Właśnie chcę zacząć grać w metka na jakimś innym serwerze niż te 4fun (na Xenoxie w tydzień+ max. lvl i EQ, na iMetku też own, znudziło mi się to c: ).

Nagrodaarrow-10x10.png Like C:

Ravia to zacofany serwer. 0 eventów , 0 nowości. Więcej znajdziesz na pl'u na s.26.

Opublikowano

Witam czy zna ktoś nadal działający serwer podobny do starego yt2game ?

Tam był klimacik, a jednak mnie chcica na coś takiego złapała, za każdą przydatną odpowiedź leci plusik

Nagroda : Like

Pamięta wgl. ktoś ten serwer ?

OYViJFL.png

Opublikowano

Tam był klimacik, a jednak mnie chcica na coś takiego złapała, za każdą przydatną odpowiedź leci plusik

elitemt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby grało jak najwięcej osób tak jak na Ravia.eu ok. 4tyś ludu :)

Dodatkowe Info:TYLKO HARD

Nagroda za pomoc:LLLLLLLAAAAAAAAAJJJJJJJJJKKKKKKKK

concordia

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tym zeby sie szybko expilo ,bronie do pvp z 75 tak jak na Divine World
Dodatkowe Info:Serwer podobny do Divine ,ma grac troche ludzi .Pisac konkretne serwery
Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby grało jak najwięcej osób tak jak na Ravia.eu ok. 4tyś ludu :)

Dodatkowe Info:TYLKO HARD

Nagroda za pomoc:LLLLLLLAAAAAAAAAJJJJJJJJJKKKKKKKK

polecam Ci serwer Concordia, prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1020264-concordiamt2pl-dedyk-hard/

EliteMT2 fajny podobno, chociaz tam nie gram ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Tym zeby sie szybko expilo ,bronie do pvp z 75 tak jak na Divine World

Dodatkowe Info:Serwer podobny do Divine ,ma grac troche ludzi .Pisac konkretne serwery

Nagroda za pomoc:+

glador s1

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

A więc szukam serwera na którym jest + 200 osób online.Chciałbym żeby administracja serwera zajmowała się nim czyli np. (naprawianie bugów , eventy). Chce żeby gra na serwerze nie była monotonna tak jak na wiekszośći serwerów.

Najbardziej zależy mi na małej ilości setów uzbrojenia (max 3) Np.

Stalka ---> Niebian ---> Chwang

Bojowy ---> Tryton ---> Śmiercio

Oczywiście to jest przykład

Na serwerze chce kilka nowych map jak i kilka nowych dangeonów.Chce żeby Truta oraz inne bronie na 75 były unikalne i ciężkie do zdobycia.

Ogólne informacje :

- Max lvl 99-120

- Medium

- Brak 6/7 Bonu

- Brak 6 Skila

Może być to zagraniczny priv lecz

chce żeby panował tam język Angielskim

Jeżeli piszesz tutaj jakiś serwer który rózni się troche od tego co tutaj napisałem (np 4 rodzaje broni) To napisz mi te różnicę. Like dostanie każdy kto poda jakiś serwer + róznice.

Dodatkowe Info: Duże spoty . biolog co 1sec
Nagroda zca pomo: like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...