Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:
Server Easy/ lub meedium z lekką nutka metina. Zbroje i bronie takie jak Szmaragdowa na 90 albo bezdy i ksy. albo cos w tym stylu ;) Szukam serwera gdzie moge posiedzieć długo i fajny exp + kasa fajna lub sztabki.
eq 6-7 moze być ale nie bod woja/woja czyli nie klasowe bo dzieciaki "cwaniaki" xD .
szukam serwera gdzie bez problemu mozna podexpic ninje :) . serwer ma być obojetnie stary czy nowy ważne by było +300 osób online..

Grałem na : Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server Easy/ lub meedium z lekką nutka metina. Zbroje i bronie takie jak Szmaragdowa na 90 albo bezdy i ksy. albo cos w tym stylu ;) Szukam serwera gdzie moge posiedzieć długo i fajny exp + kasa fajna lub sztabki.

eq 6-7 moze być ale nie bod woja/woja czyli nie klasowe bo dzieciaki "cwaniaki" xD .

szukam serwera gdzie bez problemu mozna podexpic ninje :) . serwer ma być obojetnie stary czy nowy ważne by było +300 osób online..

Grałem na : Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia

Alistria

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy Max Lvl 200-250

Expienie Łatwe (Bardzo),Bony Muszą Wchdzić Max. Z 6/7 Bon W ItemShopie.

Dodatkowe Info: Szukam osoby z którą mógł bym grać razem (Wiek +15)

Może być zagraniczny serw tylko jak by się dało go jakoś na język polski spolszczyć.

Virtualmt2.pl

Jezeli chcesz grac razem pisz pw ;)

Opublikowano

Szukam fajnego privka w miare łatwego zeby ful osob gralo dobry exp drop yang i itemków podobny do gladora i divine

Eruris. Bardzo podobny do divine, jest niemal jego kopią.

Opublikowano

HARD MAX 99 TAKI DOKLADNIE JAK RAVIA A NIE GRAM JUZ NA RAVII BO BANIKA DOSTALEM :D

Balmora.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium max lvl ok 180 exp nie za wolny moze ok 600% Z 3,4 sety broni dużo nowości, dużo ludzi.. Serwer który dopiero wystartuje ciagle przegladam prezentacje i zapowiedzi to nie podawac tych ktore sie juz tam pojawiły.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie easy/medium (najlepiej który powstał/powstanie w tym roku), żeby expiło się trochę trudniej a eQ zdobyło łatwiej. System ulepszeń aby wyglądał tak: bojowy miecz --> miecz trytona // zbroja z czarnej stali --> zbroja z nieb. stali i koniec. Max lvl: 99 (a nie 105lvl). Aby nie było tych nowych broni/zbr/biżu. Bony najlepiej aby wchodziły od razu w maksymalnych wartościach lub były podzielone na max 2/3 lvl. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Balmora, Ravia, Tiveria, Condordia.

Nagroda za każdą pomoc na temat: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium max lvl ok 180 exp nie za wolny moze ok 600% Z 3,4 sety broni dużo nowości, dużo ludzi.. Serwer który dopiero wystartuje ciagle przegladam prezentacje i zapowiedzi to nie podawac tych ktore sie juz tam pojawiły.

Derox

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze PvP polskim bądź zagranicznym żeby był odrazu max level bądź do wbicia pare leveli np 10/20 a no i żeby reje nie było płatne _._
Prosze o odpowiedz na PW bądź tutaj :)
@Down nie tego nie trawie , zwykły serverek żeby sie ponapierdzielać , no bez zbędnych rzeczy chodzi mi o to dropienie itemów +0..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze PvP polskim bądź zagranicznym żeby był odrazu max level bądź do wbicia pare leveli np 10/20 a no i żeby reje nie było płatne _._

hammerm2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Server medium Hp przy najlepszym eq do 25k, z 4 epiki, biżu po 1 epiku,

bez tarcz epickich (chyba, że do expa) exp średni, drop średni, kasy

dużo, bony max lub 10./15 , bez ros na magię, dowodzenie itd. od razu na p.

Dodatkowe Info: Jeśli ktoś pamięta to server podobny do starego Inorist.eu / lub coś w stylu diamondmt2, lecz nie ethana, Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia, alisria
Nagroda za pomoc: Zobaczy się

Opublikowano

Dodatkowe Info: Jeśli ktoś pamięta to server podobny do starego Inorist.eu / lub coś w stylu diamondmt2, lecz nie ethana, Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia, alistria

Maneris

Opublikowano

Maneris

Pisałem, że inny niż ten...

Powtórzę ;x

Dodatkowe Info: Jeśli ktoś pamięta to server podobny do starego Inorist.eu / lub coś w stylu diamondmt2, lecz nie ethana, Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia, alisria.eu

Opublikowano

Ethana.eu Co prawda max lv 240 ale fajnie się expi, Alistria.eu, Dreikon.

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie easy/medium (najlepiej który powstał/powstanie w tym roku), żeby expiło się trochę trudniej a eQ zdobyło łatwiej. System ulepszeń aby wyglądał tak: bojowy miecz --> miecz trytona // zbroja z czarnej stali --> zbroja z nieb. stali i koniec. Max lvl: 99 (a nie 105lvl). Aby nie było tych nowych broni/zbr/biżu. Bony najlepiej aby wchodziły od razu w maksymalnych wartościach lub były podzielone na max 2/3 lvl. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Balmora, Ravia, Tiveria, Condordia.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

Hmm taki ciężko będzie znaleźć ale polecam maneris lub Derox ewentualnie Nervil.pl. O ile nic nie zmienili na nervilu to za dużo setów nie ma :)

@Down nie tego nie trawie , zwykły serverek żeby sie ponapierdzielać , no bez zbędnych rzeczy chodzi mi o to dropienie itemów +0..

GameOver, 4funmt2,

Dodatkowe Info: Jeśli ktoś pamięta to server podobny do starego Inorist.eu / lub coś w stylu diamondmt2, lecz nie ethana, Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia, alisria

Venetic.eu, Carestia, Exodus, Nervil.pl

Opublikowano

Pisałem, że inny niż ten...

Powtórzę ;x

Dodatkowe Info: Jeśli ktoś pamięta to server podobny do starego Inorist.eu / lub coś w stylu diamondmt2, lecz nie ethana, Pandora .diamond . Elite. Glador . Dragon. Ethana i Senthia, alisria.eu

Możesz ogarnąć coś typu Dreikon, Revential lub Ravie/Balmore.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: małej ilości botów i nobów w porównaniu do innych serwerów.

Dodatkowe info: Będę grał na PL po połączeniu serwerów. Zastanawiam się nad pierwszym i ostatnim. Na tych dwóch miałbym na start eq+6 na niskie lvl. Najlepiej żeby ceny był niskie, ale nie jest to konieczne.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: małej ilości botów i nobów w porównaniu do innych serwerów.

Dodatkowe info: Będę grał na PL po połączeniu serwerów. Zastanawiam się nad pierwszym i ostatnim. Na tych dwóch miałbym na start eq+6 na niskie lvl. Najlepiej żeby ceny był niskie, ale nie jest to konieczne.

Rozumiem, że chodzi Ci o te serwery po fuzji (PL)?

Jeśli tak, to polecam serwer w których są pierwsze początkowe (Monastyr, Feniks...) lub serwery od 15+.

Tam będą (tak myślę) spoko ceny, wiele ludzi i myślę, że tam grają najbardziej ogarnięci (na pewno na tych starszych).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Solar . Będzie to teraz S.50 . Co prawda nie łączą go , ale zmieniają mu tylko nazwe.

Opublikowano

Negros (Solar)

Opublikowano

Chcę zacząć grę, słyszałem o migracji, dlatego też nie wiem który wybrać. Czego oczekuję? W miarę ogarnięcia oraz dobrego community. No i sporej ilości ludzi.

Opublikowano

Chcę zacząć grę, słyszałem o migracji, dlatego też nie wiem który wybrać. Czego oczekuję? W miarę ogarnięcia oraz dobrego community. No i sporej ilości ludzi.

Solar

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/4fun exp powinien lecieć spoko ale w niektórych monetach gry trudniej nie za dużo ulepszaczy jak i broni brak 6/7

Dodatkowe Info: serwer powinien być z tego roku może być też z 2012 r lecz nie sądzę że jakiś jeszcze jest lv max 180 / 250 [wolał bym 180]

Nagroda za pomoc: Like

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...