Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Wysokim dmg !

Dodatkowe Info:Szukam jakiegoś serwera 4funa dla zabawy ,.a nie dla codziennego expienia tygodniami ,a także robienia eq tygodniami .Najlepiej jakby były duże Dmg skili . (Podobny do Xenoxmt2 )

Nagroda za pomoc:Lajk ?

Glador, DivineWorld.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy EXP,DUŻY DROP YANG,
Dodatkowe Info: Dużo rodzai broni i zbrojek
Nagroda za pomoc: 1 like .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy EXP,DUŻY DROP YANG,

Dodatkowe Info: Dużo rodzai broni i zbrojek

Nagroda za pomoc: 1 like .

Xenox , Glador , extreme s2 , teoden (nowy serw narazie przerwa techniczna) , Tuor (fajnie sie zapowiada polecam start w piątek) , promt2 , eruris , Senthia.

Opublikowano

Szukam serwera takiego jak sealian tylko zeby bylo wiecej graczy i zeby mial dluzej niz 3 miechy ;p tylko kurwa nie dawac tu xenoxow sroksow ani nic takiego bo pewno nie graliscie na sealian i nie wiecie co to jest... i z takim gownem wyskoczycie

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Szukam serwera takiego jak sealian tylko zeby bylo wiecej graczy i zeby mial dluzej niz 3 miechy ;p tylko kurwa nie dawac tu xenoxow sroksow ani nic takiego bo pewno nie graliscie na sealian i nie wiecie co to jest... i z takim gownem wyskoczycie

hhmm to może eruris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybkim Expie, Łatwym dropie Yang itp.
Dodatkowe Info:Priv. Gralem na EliteMT2, PandoraMT2,FunMT2(najlepiej aby serwer byl w KamerModzie)
Nagroda za pomoc:Like

36f00eca27984.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info:Priv. Gralem na EliteMT2, PandoraMT2,FunMT2(najlepiej aby serwer byl w KamerModzie)

Przyjemnie gra się na XenoxMT2 i Gladorze, jednak na te serwery nie ma KamerModa. Ostatnio jednak wystartowały NightCore oraz Sealian, sprawdź:

[TUT] Sealian.pl na KamerModzie! - Metin2 - Tutoriale - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Celestial-world s1 , co prawda niemiecki serwer , ale bardzo fajny i szybko sie expi i wszystkie ulepszacze masz u handlarzy,

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: BY serwer dopiero się tworzył, przed startem był.[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info: Serwer musi mieć maks lvl min. 200 i nie wystartować jeszcze :D[/color][/i][/b]

[/center]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby odrazu miałem max lvl lub zeby w 1 dzien go sie wbiło zeby byl 250lvl moze byc miejszy i wiekszy zeby było duzo epikow i mapek do pobawienia sie z bossami i metkow

Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby odrazu miałem max lvl lub zeby w 1 dzien go sie wbiło zeby byl 250lvl moze byc miejszy i wiekszy zeby było duzo epikow i mapek do pobawienia sie z bossami i metkow

Pvpmt2 4fun mt2

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/861813-zapowiednevios-nastpca-aresthii/

Szukasz administratora na swoje forum?

Zerknij do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1584854-administracja-forum/

Opublikowano

Hammermt2 niemiecki ale jest spolszczenie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp
Dodatkowe Info: grałem na promt2 , 4funmt2 jakiś fajny 4fun tylko pvp ! żeby jakieś duże dmg było
Nagroda za pomoc: like !

Opublikowano

Dodatkowe Info: grałem na promt2 , 4funmt2 jakiś fajny 4fun tylko pvp ! żeby jakieś duże dmg było

Nagroda za pomoc: like !

HammerMT2 (zagraniczny, jednak można zrobić spolszczenie) lub polski Sealian.pl, który niedawno powstał.

Opublikowano

Dodatkowe Info: 4fun/pvp grałem na tych privach pvpmt2 , promt2 . Szukam jakiegoś fajnego priva na którym szybko się expi chodzi o duże dmg .
Nagroda za pomoc: like

15528801415294669201.png

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...