Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Na prywatnym serwerze, a może też PL, co polecacie piszcie ! Jesli to priv server to proszę, aby były to servery MEDIUM/EASY.
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Chcę pograć dla przyjemności nie dla naj, eq, czy też do TOP'ki, więc proszę się zastanowić co piszecie ;)
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Oczywiście, należy się + ^^
[/center]

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp

Dodatkowe Info: 4fun/pvp grałem na tych privach pvpmt2 , promt2 . Szukam jakiegoś fajnego priva na którym szybko się expi chodzi o duże dmg .

Nagroda za pomoc: like

XenoxMT2, Sealian, HammerMT2 oraz w jakiejś części iMetin.

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Na prywatnym serwerze, a może też PL, co polecacie piszcie ! Jesli to priv server to proszę, aby były to servery MEDIUM/EASY.

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Chcę pograć dla przyjemności nie dla naj, eq, czy też do TOP'ki, więc proszę się zastanowić co piszecie ;)

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Oczywiście, należy się + ^^

[/center]

Almantia.pl lub Tuor, który niedługo startuje.

Opublikowano

Chodzi mi o taki serwer żeby exp szybko leciał , serwer w ogóle do pvp duże dmg tylko nie Xenox

15528801415294669201.png

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

Opublikowano

Chodzi mi o taki serwer żeby exp szybko leciał , serwer w ogóle do pvp duże dmg tylko nie Xenox

Glador, Sealian, Metin5, iMetin (dwa ostatnie bardziej 'normalne').

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze z klimatem.Ma być na trochę czasu.Serwer z minimum 700 graczami on line.Tak,aby w 50 godzin można by zrobić trzy czwarte max lvl'a.
Dodatkowe Info:Grałem na:Pandora,Dragon,Elite,Almantia,Azmal,Diamond,Molten,Balmora,Tiveria,Teoden.Przymierzam się do Balmantia.Warto? Dużo graczy tam gra?
Nagroda za pomoc:like

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzej liczbie graczy. server 4fun
Dodatkowe Info:Grałem na:Pandora,Dragon,Elite,Almantia,Azmal,Diamond,Molten,Balmora,Tiveria,Teoden.xenox glador divineworld 4funmt2 cavalos

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze z klimatem.Ma być na trochę czasu.Serwer z minimum 700 graczami on line.Tak,aby w 50 godzin można by zrobić trzy czwarte max lvl'a.

Dodatkowe Info:Grałem na:Pandora,Dragon,Elite,Almantia,Azmal,Diamond,Molten,Balmora,Tiveria,Teoden.Przymierzam się do Balmantia.Warto? Dużo graczy tam gra?

Polecam Yitian2 lecz tam gra od 500-1300 osób przeważnie , Xenoxmt2 , iMetin. A jak żaden z tych nie to polecam do pandory wrócić. A z tym Balamantiam to nie wiem

Zależy mi najbardziej na: duzej liczbie graczy. server 4fun

Dodatkowe Info:Grałem na:Pandora,Dragon,Elite,Almantia,Azmal,Diamond,Molten,Balmora,Tiveria,Teoden.xenox glador divineworld 4funmt2 cavalos

Wrócić do Pandory . iMetin ,XenoxMt2

Opublikowano

Polecam Yitian2 lecz tam gra od 500-1300 osób przeważnie , Xenoxmt2 , iMetin. A jak żaden z tych nie to polecam do pandory wrócić. A z tym Balamantiam to nie wiem

Wrócić do Pandory . iMetin ,XenoxMt2

iMetin, HammerMT2, Metin5 - to serwery easy / 4fun, które mogą Ci się spodobać. Patrząc na pozostałe serwery, na których grałeś to polecam Tuor.pl startujący dzisiaj (medium/easy).

Opublikowano

ie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Hard
Dodatkowe Info: Balmora czy Ravia czy balantia :) Który najlepszy :) pod względem:

-Ilosci ludzi

-Trudnością

​-Nowościami

Nagroda za pomoc: like .

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Balmora czy Ravia czy balantia :) Który najlepszy :) pod względem:

-Ilosci ludzi

-Trudnością

​-Nowościami

Balmora jest zrobiona w szczególności pod itemshop i zarobek. Balantia nie ma już tylu graczy oraz podchodzi pod medium. Ja wybrałbym Ravię.

Opublikowano

-Ilosci ludzi

-Trudnością

​-Nowościami

Ravia

Opublikowano

-Ilosci ludzi

-Trudnością

​-Nowościami

Ravia jest trudny no i najwiecej osób z tych 3 serwerow gra

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium]

Dodatkowe info: zeby sie fajnie expilo i itemkow do ulepszania bylo troche i atmosfera spoko

Opublikowano

Dodatkowe info: zeby sie fajnie expilo i itemkow do ulepszania bylo troche i atmosfera spoko

PandoraMt2 , XenoxMt2 , metin5

Opublikowano

Tuor.pl dzisiaj start :) Twoje wymagania spełnione, a na dodatek masz praktycznie równy start z wszystkimi :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Tuor.pl dzisiaj start :) Twoje wymagania spełnione, a na dodatek masz praktycznie równy start z wszystkimi :)

cos nie moze wystartowac :) jakis inny?

micho1, dnia 22 Lut 2013 - 23:55, napisał: snapback.png

gralem na tych serwach szukam czegos innego moze cos innego polecisz ty badz ktos inny?

Opublikowano

micho1, dnia 22 Lut 2013 - 23:55, napisał: snapback.png

gralem na tych serwach szukam czegos innego moze cos innego polecisz ty badz ktos inny?

To możę:

DivineWorld

iMetin

Yitian2

Diamondmt2

EliteMt2

Moltenmt2

Eternalmt2

gondormt2

lub camerion ktorego polecam : )

Opublikowano

Zdecydowanie Glador s1 :) Do 100lv exp jak marzenie łatwo zmotać EQ, gra sporo ludzi, moim zdaniem na prawdę warto mu chwilę poświecić grałem tam 2 tygodnie :) Jedyna komplikacja to dość dużo ulepszaczy na epickie przedmioty <_<

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

center]Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: HARD / VERY HARD
Dodatkowe Info: Start w najbliższym czasie lub wysartował max 3-4 dni temu
Nagroda za pomoc: LAJK
[/center]

Opublikowano

[/center]

Znam Tylko Revior 20 lutego wystartował

Opublikowano

[/center]

Nawias na początku Ci zniknoł :D Mam harda ale stoi już z miesiąc ale nadal chyba jest BETA, o ile sie nie myle zakończy sie pod koniec lutego :) Zobacz sobie metin2.ph to Filipiński metin od IT gra tam trochę polaków :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Nawias na początku Ci zniknoł :D Mam harda ale stoi już z miesiąc ale nadal chyba jest BETA, o ile sie nie myle zakończy sie pod koniec lutego :) Zobacz sobie metin2.ph to Filipiński metin od IT gra tam trochę polaków :)

To nie jest serwery hard, tylko global. Ja polecam Revoir lub Ravię, która jednak stoi jakiś czas - wątpię, aby szybko padła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...