Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Glador to 4fun ... Jak jesteś niedoinformowany to się nie odzywaj..

hAHAHAHA glador s2? o tym mowisz? ja tam wojem godzine 14lvl wbijalem jezusie jaki n00b wez juz nie spam. po drugie Xenox jest stary

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

hAHAHAHA glador s2? o tym mowisz? ja tam wojem godzine 14lvl wbijalem jezusie jaki n00b wez juz nie spam. po drugie Xenox jest stary

Ktoś tu jest niesprawny umysłowo... Napisałem Glador s2 czy Glador?! tu masz link do prezentacji tego "mediuma" który w spisie jest jaki 4fun http://www.mpcforum.pl/topic/643580-glador-s1-dedyk/

Nie napisałeś czy serwer ma być nowy czy stary więc napisałem Xenox..

Ps Sorry za spam, ale nie da się...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy![ /b]Zależy mi najbardziej na:[b/] W miare Latwych skillach do zrobienia, o zmianki tez ma byc nie za trudno, ale tez nie zalatwo zeby na 30lv nie miec wyjebanego eq, zeby gralo duzo graczy

Dodatkowe Info: Ma to byc serwer Hard, myslalem o balmorce, ale kiedys bylt z nia afery i nie jestem pewien, co o niej sadzicie

Nagroda za pomoc: cos fajnego

sorry ze to jest berzydkie xD, ale na kompie trudno polapac sie w html

@edit na ravi juz gralem

Opublikowano

Sealian.pl jakos nie za bardzo przypadl mi do gustu kiedys troche probowalem moze zna ktos cos fajnego?

a metek Taedon czy jakos tak?]

to bedzi etaki medium?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy![ /b]Zależy mi najbardziej na:[b/] W miare Latwych skillach do zrobienia, o zmianki tez ma byc nie za trudno, ale tez nie zalatwo zeby na 30lv nie miec wyjebanego eq, zeby gralo duzo graczy

Dodatkowe Info: Ma to byc serwer Hard, myslalem o balmorce, ale kiedys bylt z nia afery i nie jestem pewien, co o niej sadzicie

Ravia. serwer to typowy Hard

Sealian.pl jakos nie za bardzo przypadl mi do gustu kiedys troche probowalem moze zna ktos cos fajnego?

a metek Taedon czy jakos tak?]

to bedzi etaki medium?

Teoden .. w miare serwer ciezko zrobic epiki ale jak chcesz graj :) Serwer Medium

image.png

Opublikowano

Ravia. serwer to typowy Hard

Teoden .. w miare serwer ciezko zrobic epiki ale jak chcesz graj :) Serwer Medium

ravia odpada gralem tam juz, moze co innego znasz?

Ps.: nie pisz bialym bo za przeproszeniem chuja widac na mobilnej wesji

Opublikowano

jakis serw medium podchodzacy pod fun poniewaz nie chce nie wiadomo ile pierdzielic sie z robieneim eq tak samo zeby to sie kiedys dalo zrobic

Opublikowano

jakis serw medium podchodzacy pod fun poniewaz nie chce nie wiadomo ile pierdzielic sie z robieneim eq tak samo zeby to sie kiedys dalo zrobic

mt2.ir.Następnym razem użyj wzoru,bo ładnie to wygląda :D

@edit na ravi juz gralem

Avalon?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Siemka trzeba mi serwera jakiegoś łatwego żeby max był 150/180 lub 250
Dodatkowe Info: Nie chce Teodena/Almantia // żeby też nie stał z 1rok a maxymalnie pare miechów ! // żeby przez dzień z +250osób grało ^^
Nagroda za pomoc: Lajkowanie;p

Minusiki

<3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Siemka trzeba mi serwera jakiegoś łatwego żeby max był 150/180 lub 250

Dodatkowe Info: Nie chce Teodena/Almantia // żeby też nie stał z 1rok a maxymalnie pare miechów ! // żeby przez dzień z +250osób grało ^^

Nagroda za pomoc: Lajkowanie;p

http://www.mpcforum.pl/topic/857209-avonismt2pl-dedyk/

Opublikowano

thx a na stronie u nich pisze że 0 graczy online a jak jest rzeczywiście ?

a jak nie to proszę jeszcze o inne srw ; )

Licznik u nich na stronie nie działa, średnio ~300 osób online.

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Serwerze podobnym do DiamondMt2[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:nul[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:LAJK! ;)[/color][/i][/b]
[/center]

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Serwerze podobnym do DiamondMt2[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:nul[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:LAJK! ;)[/color][/i][/b]

[/center]

EliteMT2, Almantia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Wysokim dmg !
Dodatkowe Info:Szukam jakiegoś serwera 4funa dla zabawy ,.a nie dla codziennego expienia tygodniami ,a także robienia eq tygodniami .Najlepiej jakby były duże Dmg skili . (Podobny do Xenoxmt2 )
Nagroda za pomoc:Lajk ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...