Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze i przyjemności z gry :P
Dodatkowe Info: Szukam priva Easy/Medium
Nagroda za pomoc: Lajk :D

Pomogłem ? Daj +

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze i przyjemności z gry :P

Dodatkowe Info: Szukam priva Easy/Medium

Nagroda za pomoc: Lajk :D

Teoden

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Tam raczej nie :D Ale łap Lajka ;P

Almantia.pl albo Tuor.pl - ten pierwszy istnieje już kilkanaście dni, ale jest godny polecenia. Tuor startuje na początku marca. Ewentualnie Azmal lub Derides.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnośći z grania i żeby było +200os online dziennie
Dodatkowe Info:Serwer VeryHard/Hard
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnośći z grania i żeby było +200os online dziennie

Ravia.eu - dosyć trudny serwer, sporo graczy, oraz przyjemność z gry.

Opublikowano

a draenor2 co sądzićie o nim?

Gra bardzo mało graczy i na starcie serwera ludzie znaleźli yangbug i wypłacali niesamowite ilości yangów.

Opublikowano

szukam servera 4fun/easy taki ze u npc sa truty stalki ( najlepiej zeby byly ) :)

jesli masz pisac xenox metin5 DivineWorld Glador s1 to nawet nie pisz bo to niby 4fun a ulepy jak na jakims hardzie ... o zasrane kd +9 trzeba sie meczyc ;x

najkepiej server podobny do Aresthi/Ermt2

za pomoc like i 5 ;d

dobra teraz tylko poczekac do jutra i odpisza Yeaaa

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

szukam servera 4fun/easy taki ze u npc sa truty stalki ( najlepiej zeby byly ) :)

jesli masz pisac xenox metin5 DivineWorld Glador s1 to nawet nie pisz bo to niby 4fun a ulepy jak na jakims hardzie ... o zasrane kd +9 trzeba sie meczyc ;x

za pomoc like i 5 ;d

4funmt2

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

za pomoc like i 5 ;d

Polski - 4funMT2, zagraniczny - HammerMT2 (ten drugi to serwer tylko dla zabawy - 4FUN).

Opublikowano

to podacie jakiś inny priv niż draenor2 ??? i ravia?

Privów jest masa, jednak coś podobnego do Draenora2 czy Ravii to na pewno Balantia czy Balmora.

Opublikowano

czyli narazie musze poczekać na dobrego harda ;)

Elestia MT2. Już nie musisz czekać ;) Jak dla mnie - bardzo ciekawy :D

Polski - 4funMT2, zagraniczny - HammerMT2 (ten drugi to serwer tylko dla zabawy - 4FUN).

Zaproponowałeś to już ze 1000 raz. Nie znasz innych?

Polecam Metin2 PL. Jak dla cb,jeśli wystarczy ci mała ilość graczy i bardziej ci zależy na przyjemności,to Kornos.

za pomoc like i 5 ;d

Jeśli by podsumowując wszystko,to na hardzie w równie szybkim czasie zrobisz eq, oraz max lvl.

Jeśli już szukasz typowego "4Fun" to oczywiście HammerMT2,4funMT2,MT2.ir(albo .im),Night Core,ewentualnie hamachi

Jeśli chcesz w równie szybkim tempie zrobić eq i max lvl + jeszcze klimat, to polecam DiamondMT2/Senthia/LastPvP.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Siema poszukuje serwera bardzo podobnego do azmala tylko żeby troche exp i kasa łatwiejsza a reszta najlepiej tak jak tam jest

Almantia MT2 - naprawdę PRO serwer.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvl 255- dość dużo itemów, dużo map, fajnych eventów czy dungeonów, żeby można było się pobawić w pvp, czy też expie ; )
Dodatkowe Info:Szukam servera easy / 4fun
Nagroda za pomoc: Lajjjk !

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lvl 255- dość dużo itemów, dużo map, fajnych eventów czy dungeonów, żeby można było się pobawić w pvp, czy też expie ; )

Dodatkowe Info:Szukam servera easy / 4fun

Nagroda za pomoc: Lajjjk !

Diamond,IMetin,Metin2World,NightCore,Pandora.....(3lata później)VirtualMT2,ALMANTIAMT2....Jest tego troszku.Najbardziej ci ten ostatni oczywiście polecam :D

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

na 1000000000000% niema takich epowisk jak na azmal

Po pierwsze Azmal ma przekupną administrację,a po drugie jeśli chodzi ci o expowiska to Almantia ma 1000razy lepsze,niż Azmal,a system ulepszeń ma dużo prostszy i fajniejszy.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Po pierwsze Azmal ma przekupną administrację,a po drugie jeśli chodzi ci o expowiska to Almantia ma 1000razy lepsze,niż Azmal,a system ulepszeń ma dużo prostszy i fajniejszy.

na almanthi są 3 zbroje na każdą postać a na azmalu minimum 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...