Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Coraz więcej osób pisze do mnie i prosi, abym udostępnił im serwer Sealian.pl na najnowszym KamerModzie.

Szczerze powiedziawszy, to serwer wydaje się ogarnięty, więc dlaczego by nie dodać go do moda.

1. Po pierwsze musimy pobrać najnowszego klienta Metin2.pl dostępnego tutaj:

www.metin2.pl/main/download

(po pobraniu klienta trzeba go zaktualizować patcherem!)

2. Następnie potrzebujemy aktualnego KamerModa SF2011, którego możemy ściągnąć stąd:

www.metin2mod.tk/ml2010sf.html

(gdy mamy już instalator moda na komputerze, musimy wrzucić jego zawartość do wcześniej wypakowanego klienta Metin2.pl)

3. Zainstalowaliśmy już KamerModa, ale co z serwerem Sealian.pl? Wgrajmy po prostu pełne serverinfo:

https://mega.co.nz/#!fR8DmA6I!ZIhVPF1lwdOwJHEFxp5IWjCwAnwMhewY70AZjtXuqPs

(zawartość tego archiwum trzeba wrzucić do folderu z KamerModem) --> SKAN

Dzięki temu, możemy grać na Sealian.pl na najnowszym KamerModzie. Działają na nim wszystkie hacki, expbot oraz pozostałe udogodnienia.

Niech hakszild będzie z Wami! :-)

Miłego cheatowania oraz wysokich leveli! Jeżeli ten poradnik Ci się przydał to zostaw like'a.

Rekrut
Opublikowano

Witam!

Coraz więcej osób pisze do mnie i prosi, abym udostępnił im serwer Sealian.pl na najnowszym KamerModzie.

Szczerze powiedziawszy, klient jest dobrze zabezpieczony, a serwer wydaje się ogarnięty, więc dlaczego by nie dodać go do moda.

1. Po pierwsze musimy pobrać najnowszego klienta Metin2.pl dostępnego tutaj:

www.metin2.pl/main/download

(po pobraniu klienta trzeba go zaktualizować patcherem!)

2. Następnie potrzebujemy aktualnego KamerModa SF2011, którego możemy ściągnąć stąd:

www.metin2mod.tk/ml2010sf.html

(gdy mamy już instalator moda na komputerze, musimy wrzucić jego zawartość do wcześniej wypakowanego klienta Metin2.pl)

3. Zainstalowaliśmy już KamerModa, ale co z serwerem Sealian.pl? Wgrajmy po prostu pełne serverinfo:

https://mega.co.nz/#!fR8DmA6I!ZIhVPF1lwdOwJHEFxp5IWjCwAnwMhewY70AZjtXuqPs

(zawartość tego archiwum trzeba wrzucić do folderu z KamerModem) --> SKAN

Dzięki temu, możemy grać na Sealian.pl na najnowszym KamerModzie. Działają na nim wszystkie hacki, expbot oraz pozostałe udogodnienia.

Niech hakszild będzie z Wami! :-)

Miłego cheatowania oraz wysokich leveli! Jeżeli ten poradnik Ci się przydał to zostaw like'a.

Człowieku, kto nie umie zrobić tego, wystarczy wrzucić moda do PL'a :faceplam:

Temat nie potrzebny , dno

Opublikowano

Człowieku, kto nie umie zrobić tego, wystarczy wrzucić moda do PL'a :faceplam:

Temat nie potrzebny , dno

Ależ dno, dlatego proszę bardzo - nagraj mi filmik jak wyciągasz porty, ip, pong i loginpacket tego serwera. Chcę zobaczyć, bo kilkanaście osób na forum miało z tym problemy, ale spokojnie - Ty się na tym jak najbardziej znasz i inni Cię nie obchodzą.

Opublikowano

Daro od tego jest Ten temat by tam takie posty umieszczać ,a nie zaśmiecać dział takim czymś..

Co do tego serverinfo dałem już je tam komuś kilka dni temu ,ale cofka była ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...