Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Medium / Hard

Dodatkowe Info: Mam dość monotonności naszego globala i zachowania niektórych graczy :)

Szukam serwera, w którym trzeba się przyłożyć aby coś osiągnąć - ale nie aż tak strasznie jak na globalu. Nie szukam serwerów easy/4fun gdzie po kilku dniach osiąga się prawie maksymalny lvl. Zależy mi również aby serwer nie należał do tych 'starych' - często na privach bywa, że jak się spota nie będzie chciało poddać bez walki to wbija gość głównym harem i mamy pozamiatane :/

Macie jakieś serwery godne uwagi?

Nagroda za pomoc: Jedyne co mam do zaoferowania to lajk ^^

Almantia.pl, Teoden.eu, Azmal.pl, Revoir.pl, Tuor.pl (te dwa ostatnie dopiero wystartują, więc możesz się szykować)

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Medium / HardDodatkowe Info: Mam dość monotonności naszego globala i zachowania niektórych graczy :)

Szukam serwera, w którym trzeba się przyłożyć aby coś osiągnąć - ale nie aż tak strasznie jak na globalu. Nie szukam serwerów easy/4fun gdzie po kilku dniach osiąga się prawie maksymalny lvl. Zależy mi również aby serwer nie należał do tych 'starych' - często na privach bywa, że jak się spota nie będzie chciało poddać bez walki to wbija gość głównym harem i mamy pozamiatane :/

Macie jakieś serwery godne uwagi?Nagroda za pomoc: Jedyne co mam do zaoferowania to lajk ^^

Grałem na almantii i polecam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium / Hard

Dodatkowe Info: Mam dość monotonności naszego globala i zachowania niektórych graczy :)

Macie jakieś serwery godne uwagi?

Nagroda za pomoc: Jedyne co mam do zaoferowania to lajk ^^

Polecam Ci Teoden.eu - naprawdę dobry serwer. Gra dużo ludzi. Jest dosyć łatwo i jest mnóstwo nowości.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium]

Dodatkowe info: zeby sie fajnie expilo i itemkow do ulepszania bylo troche i atmosfera spoko

Nagroda za pomoc: like

DragonMt2

MexiliaMt2

EliteMt2

PnadoraMt2

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze który niedługo wystartuje
Dodatkowe Info: Szukam priva który startuje w ten weekend najlepiej, a jeśli nie to jakiś które startują niedługo :)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam priva który startuje w ten weekend najlepiej, a jeśli nie to jakiś które startują niedługo :)

Tuor.pl miał startować, ale nie wyszło. Teraz zapowiada się Revoir.pl, jednak co będzie - nie wiadomo.

Opublikowano

Tuor.pl miał startować, ale nie wyszło. Teraz zapowiada się Revoir.pl, jednak co będzie - nie wiadomo.

czyli teraz najnowszy serwer to będzie revoir?
Opublikowano

Revior będzie najlepszym wyborem. A startujesz na topkę?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

[center]

[b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Przyjemności z gry, dobrej gildii..
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Szukam serwera z dobrymi gildiami, atmosfera , w miare tanimi KD itp.. ( mam zamiar kupić 75+ na allegro - GLOBAL )
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Lajk 3x i 5* :)
[/center]

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Opublikowano

[center]

[b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Przyjemności z gry, dobrej gildii..

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Szukam serwera z dobrymi gildiami, atmosfera , w miare tanimi KD itp.. ( mam zamiar kupić 75+ na allegro - GLOBAL )

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Lajk 3x i 5* :)

[/center]

Jeśli polski global ,to Solar/ Syrjusz.Jeśli priv - Balantia

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności z gry, dobrej gildii..

Dodatkowe Info: Szukam serwera z dobrymi gildiami, atmosfera , w miare tanimi KD itp.. ( mam zamiar kupić 75+ na allegro - GLOBAL )

Nagroda za pomoc: Lajk 3x i 5* :)

Metin2.sg to ciekawy serwer globalny, na którym jest wiele graczy. Poza tym możesz wybrać s26 (Solar) na Metin2.pl ;-)

Opublikowano

iMetin, Sealian, GladoR.

Co do Sealiana nie polecam. Administracja rozdaje eq z navi postronnym graczom (przykładem jest "wirtualna dziewczyna" GA SivleR'a, koledzy [GM]Lisek ) . Wiele osób zostało zbanowanych, gdyż dowiedzieli się kto i jakie eq ma :). Jeśli jesteś sprytną kobitką to wystarczy pokręcić się wokół SivleRa i zaraz masz full eq i nie musisz się o nic martwić. Nawet z navi dostaniesz :). Piszę to, żeby przestrzec graczy przed tym serwerem :P.

Opublikowano

Co do Sealiana nie polecam. Administracja rozdaje eq z navi postronnym graczom (przykładem jest "wirtualna dziewczyna" GA SivleR'a, koledzy [GM]Lisek ) . Wiele osób zostało zbanowanych, gdyż dowiedzieli się kto i jakie eq ma :). Jeśli jesteś sprytną kobitką to wystarczy pokręcić się wokół SivleRa i zaraz masz full eq i nie musisz się o nic martwić. Nawet z navi dostaniesz :). Piszę to, żeby przestrzec graczy przed tym serwerem :P.

Dowody? Poza tym nikt tak nie sądzi, poza tobą.

Ja polecam Senthia MT2.Pro administracja :D

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy

Dodatkowe info: Max lvl za jakies 1-2dni normal grania/ ulepszacze najlepiej tylko perly/troche epikow/duzo luda/duzo nowości. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy

Dodatkowe info: Max lvl za jakies 1-2dni normal grania/ ulepszacze najlepiej tylko perly/troche epikow/duzo luda/duzo nowości. :)

Na Sealian.pl wbijesz maksymalny level w jeden dzień, jeśli się sprężysz. Ewentualnie zupełnie odmienny HammerMT2 (zagraniczny), na którym możesz zdobyć nawet 32676 lvl. :-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybkim expie,easy server,latwosc zrobienia eq.
Dodatkowe Info: Serwera ktory stoi już dobry miech lub wiecej,najlepsze bronie/zbroje do zrobienia , nie w is.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

ProMt2,EliteMT2,PandoraMt2,SealianMT2 <----- Odpadają .

Dziekuje z góry za pomoc ! :)

Destiny...

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Servie medium cos jak virtualmt2 gdzie nie wbije max lvl w dzien lub dwa. Zeby było duzo nowych broni i zbroi.[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee ]Dodatkowe Info: Zeby wyszedł max tydzien temu ;+)[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Like :) z gory dziekuje :)[/color][/i][/b]
[/center]

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na : Easy/4fun coś w rodzaju emperius / aresthia
Dodatkowe Info: max 200/250 lvl dobry exp ulepki latwo dropic ( duza ilosc ) gralem na : xenox / 4fun / funmt2 / Almantia / glador / divine world s2
Nagroda za pomoc: Limit like

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na: Servie medium cos jak virtualmt2 gdzie nie wbije max lvl w dzien lub dwa. Zeby było duzo nowych broni i zbroi.[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee ]Dodatkowe Info: Zeby wyszedł max tydzien temu ;+)[/color][/i][/b]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Like :) z gory dziekuje :)[/color][/i][/b]

[/center]

Ja bym Ci polecił AvonisMt2.

Zapowiedz --->http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedavonismt2pl/

Destiny...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnosci z gry wmiare szybkim expie ilosc itemow zblizone do liczby na glador kd do +9
Dodatkowe Info: Szukam serwa na ktorym kd maja wysokie wartosci np. 100k broni nie robi sie z zatrutego chyba ze na zasadzie zatruty v2/3/4/5 tak jak na glador na virtual rozniez gralem

Gralem na glador i divnieworld ale teraz maja z tymi serwami problemy Xenox itp nie dzieki eq z navi
Nagroda za pomoc: laiki

Opublikowano

daronian fajnie ze mi podales serv ktory jest off ^^ czekam az ktos pomoże.

Co jest niby OFF? Dziwne, że mi wszystko działa.

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnosci z gry wmiare szybkim expie ilosc itemow zblizone do liczby na glador kd do +9

Dodatkowe Info: Szukam serwa na ktorym kd maja wysokie wartosci np. 100k broni nie robi sie z zatrutego chyba ze na zasadzie zatruty v2/3/4/5 tak jak na glador na virtual rozniez gralem

Gralem na glador i divnieworld ale teraz maja z tymi serwami problemy Xenox itp nie dzieki eq z navi

Nagroda za pomoc: laiki

4funMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...