Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czy jest osoba która zrobiła by mi całego gotowego lauchera do Klienta Pang

IP: 25.99.90.185

Nazwa: Dearos MT2

CH1 i CH2

Bardzo mi zależy jak by ktoś zrobił był bym bardzo wdzięczny *

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Pomoże ktoś z Laucherem

Witam czy jest osoba która zrobiła by mi całego gotowego lauchera do Klienta Pang

IP: 25.99.90.185

Nazwa: Dearos MT2

CH1 i CH2

Bardzo mi zależy jak by ktoś zrobił był bym bardzo wdzięczny *

Opublikowano

@taki_nismialy Mam problem z serwerem. Polega on na tym, że nie mogę dodać GM'a. próbowałem już wszystkiego. Proszę tylko o wyjaśnienie, co muszę wpisać w kolumnach: "id", "admin" i "password" (tylko te kolumny zresztą mam). Odpłacę się +

@EDIT Problem rozwiązany (jestem po prostu za tępy i w złym pliku chciałem dodać GM'a...).

@EDIT2 Znowu mam problem. Wczoraj serwer odpaliłem na VirtualPC i wszystko działało. Dzisiaj próbowałem go znowu odpalić w VPC, ale ni działa (internal error (13)). VirtualBox nie uruchamia u mnie serwera (na tym się kończy instalowanie wirtualnej maszyny: i.imgur.com/TlbOZ.png ). Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'grind.localhost' (using password: YES) in /usr/local/www/apache22/data/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'strona'@'grind.localhost' (using password: YES) in /usr/local/www/apache22/data/index.php on line 16
Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

a config.inc.php mam uzupelniony tak:

DEFINE('SQL_HOST', '25.149.163.100');
DEFINE('SQL_USER', 'strona');
DEFINE('SQL_PASS', 'strona');

DEFINE('SQL_HP_HOST', '25.149.163.100');
DEFINE('SQL_HP_USER', 'root');
DEFINE('SQL_HP_PASS', 'niesmialy');
DEFINE('SQL_HP_DB', 'test');

Co poprawic?

Opublikowano

Świetne pliki, polecam!

Zapraszamy na prywatny serwer PlateMT2.

W razie pytań proszę pisać na e-mail: team.platemt2onet.pl lub na GG: 45664786

Ktoś z administracji na pewno odpowie.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'grind.localhost' (using password: YES) in /usr/local/www/apache22/data/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'strona'@'grind.localhost' (using password: YES) in /usr/local/www/apache22/data/index.php on line 16

Co poprawic?

Opublikowano

Siema, mam problem tym gotowcem.

chodzi o to że server chyba działa, zalogowałem się przez navicata, nie mogę natomiast wejść na server

mam ten client pong zmieniłem potry logowania na 11002 i ip na swoje z hamachi z końcówką 100 i nie wiem czym włączyć server

mogę liczyć na pomoc?

Opublikowano

Co poprawic?

Masz poprawione!

DEFINE('SQL_HOST', 'localhost');

DEFINE('SQL_HP_HOST', 'localhost');

Opublikowano

Cześć zrobiłem serwer na twoich plikach wszystko działało logowałem się na kliencie Pang chciałem zmienić Shop w metku i spodobały mi się w plikach by Derin pobrałem jego mysql i wziąłem wybrane pliki item_proto shop i shop_item podmieniłem nadałem prawa zresetowałem i jak się logowałem to pisał błąd z połączeniem a jak nie było ich normalnie działało co mam zrobićx ?

Opublikowano

mam to samo co 2xUP potrzebuje pomocy... przy odpalaniu navicata klikam na serwer i po chwili wyskakuje :,,Can't connect to MySQL server on "ip z końcówką .100 i ze zwykłą tez błąd.. pomocy..

Musisz zrestartowac maszyne zadziala na 100% ;) (przynajmniej umnie zadzialalo)

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Siema.

Serwer smiga wszystko git ale mam problem z klientem gry.

Włacza sie ale nie moge pisac w panelu logowania tzn. moge ale ta klawiatrua ekranową ja juz wpisze passy to dalej nie moge nic robic bo nie moge pisac i nie wpisze nicku postaci.

Opublikowano

to jest ku*wa śmieszne inaczej mi się robi a inaczej na filmiku jest....

koleś ma inne pliki czy co ja mam te co tu były podane linki i dupa a po za tym na tym filmiku co koleś robi to raz ze gówno wiadomo czasami co on robi a po drugie to ku*wa szybciej się nie dało ...??

mam tego clienta panga i się wogule nie chce włączyć... i z nawicat MySQL nie chce wbić więc pozdro

Opublikowano

może mi ktoś podesłać pliki root eix i epk? skonfigurowane pod ip 25.226.97.151 nazwa serwera Xmaster. Bardzo bym prosił!

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Niewiem dlaczego ale pobralem 3 razy z 4share pliki serwerowe i byly uszkodzone teraz pobieram z speedyshare zrobilem konto premium zabojcza predkosc -.- ale zobaczymu mozecie jakos naprawic archiwum? albo dac na multiupload?

Dam edita czy dziala na speedyshare

Opublikowano

Pomoże ktoś?

Mam normalne pliki wszystko jest dobrze serwer działa, ale nie widze mobów z niektórych metinów, a z mobów , które widze dropią żółcie jak to naprawić? Daje +

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Pomóżcie mi !!! :/ Mam problem Virtual Box gdy jest zainstalowany To neta nie ma gdy go odinstaluje Internet jest :/ co jest grane ? mam windows 7 64-b :/

a jak chcę załadować Virtual PC to nie chce mi się zainstalować cofa się instalacja i nic więcej :(

Prosze o szybką odpowiedźź

Tu albo na Gadu

Nr-2255520 jestem na niewidoku :x

Opublikowano

Pobrałem sb twoje pliczki zrobiłem serwa ale nie działa mi stronka odblokowałem port w PortMapie i nie mogą inni wbijać zmieniłem im IP w serwerinfo.py i serwerimfo.py koledzy as w sieci hamachi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...