Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz zostaniesz połączony z serwerem to albo źle wpisujesz IP w sysinstall bądź nie umiesz wkleić gotowca , bądź nie umiesz zmienić portów logowania

Ty też tak się znasz, że SZOK!

Jeśli ciągle pisze "zostaniesz połączony z serwerem" to nie może to być wina portu logowania, ani złych ustawień w sysinstal. Jedyne co jest złe w takiej sytuacji to NA PEWNO PONG! Bo jeśli był by zły port logowania to wyskoczył by "Błąd podczas łączenia z serwerem"

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh podobają mi się te pliczki ; D \

Będzie V2 tych plików ; D Jak tak to zajebiście ;>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Te pliki to jeden WIELKI BUG. Szkoda było czasu na sciąganie tego badziewia. Wszystko pięknie chodzi , dzisiaj odpalam serwa komenda /start / ps i błąd podczas logowania...

Nie polecam plików. Lepsze są od kaszanka.pl

alt9b9.jpg

Dawcio ----> Ethana.eu :D

Opublikowano

A ja mam problem z launcherem. Serwer działa bez problemu :P

Mam system 64bit na ktorym m2.exe nieodpala. Niemożna uruchomić metin2.bin poniewaz jest aplikacją 16bit. Próbowałem to ominąć metin2mod od Kemera ale mam tylko czarny obraz po wyborze postaci. Jak to rozwiązać.

Opublikowano

Witam, mam małe pytanko.

Jak da się zmienic w navicacie czy gdziekolwiek indziej szybkosc ruchu danego gracza ? da sie cos takiego zrobic ??

Witam . Mam problem , gdy odpalam juz clienta , wyskakuje mi to okienku z sura .. nastepnie klikam START i wlacza sie i od razu wylacza , co robic ?

domyslam sie ze masz lunchera v2, napewno dobrze ustawiles pong, ip i porty ? gdybys dobrze to zrobil to by Ci wystartowalo...

A ja mam problem z launcherem. Serwer działa bez problemu :P

Mam system 64bit na ktorym m2.exe nieodpala. Niemożna uruchomić metin2.bin poniewaz jest aplikacją 16bit. Próbowałem to ominąć metin2mod od Kemera ale mam tylko czarny obraz po wyborze postaci. Jak to rozwiązać.

luncher v2 ? i dobrze skonfiguruj pongi itp... nie wiem jak wy to robicie ze wam nie dziala, zamiast pisac itp szukajcie po google i yt rozwiazan. i na logike bierzcie to.

Te pliki to jeden WIELKI BUG. Szkoda było czasu na sciąganie tego badziewia. Wszystko pięknie chodzi , dzisiaj odpalam serwa komenda /start / ps i błąd podczas logowania...

jak nie umie sie skonfigurowac dobrze serwera to zawsze jest wina tego co to zrobil :) moze to i lepiej bo mniej bedzie shitowatych serwerow i dzieciakow stawiajacych je.

Opublikowano

luncher v2 ? i dobrze skonfiguruj pongi itp... nie wiem jak wy to robicie ze wam nie dziala, zamiast pisac itp szukajcie po google i yt rozwiazan. i na logike bierzcie to.

Pong i ip są dobrze skonfigurowane przynajmniej w Modzie działa ale po wyborze postaci tylko czarny ekran .W Launcher 2010 v2 również skonfigurowany prawidłowo ale program sypie mniej wiecej takim błędem:

Nieobsługiwana aplikacja 16-bitowa.

Nie można uruchomić programu lub funkcji \??\C:\MT2\test\client\metin2.bin

Wszystko robiłem według poradnika z pierwszego postu

Opublikowano

ja robilem tak : sciagnalem lunchera v2, wszystko w nim zrobilem jak nalezy, ip zrobione w metin2.bin jak i w serverimfo.py , kopiujesz all do folderu z klientem , basta. odpalasz serwa przez launchera. a nie przez exe klienta. mi tak dziala sprawdzalem na tym jak i na rykoxa. zostal badar : > i nie uzywalem zadnych poradnikow, bo koles tak szybko filmik dal jakby mama zaraz miala wbic do pokoju : )

Opublikowano

Koledzy , usunąłem bronie i te różne niepotrzebne zbroje wpisałem komende reboot i po włączeniu serwera piszę mi "Błąd podczas łączenia z serwerem"

alt9b9.jpg

Opublikowano

Zmien ponga ofiaro Gotowy pong:

http://speedy.sh/R6ZTg/metin2.bin

To jest pong do clienta pobieracie tego launchera od niesmialego i macie all good.

Opublikowano

Zmien ponga ofiaro Gotowy pong:

http://speedy.sh/R6ZTg/metin2.bin

To jest pong do clienta pobieracie tego launchera od niesmialego i macie all good.

Odezwał się mądry. Jeśli wyskakuje mu błąd podczas łączenia to nie może to być wina Pongu cepie.Zły pong skutkuje ciągłym napisem "Zostaniesz połączony z serwerem", a nie błędem logowania. A wracając do błędu, ustawiłeś dobry port logowania w root? ma być 11002 , jeśli nie wiesz jak to napisz podeślę Ci gotowe

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Teraz nie da się nawet dostać do FTP serwera cały czas :Network error: Connection timed out Błąd: Nie można połączyć się z serwerem

alt9b9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...