Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi ścina virtual machina, wywala klasycznie ''error (13)''. Zawsze około momentu inicjowania apache22. Ma ktoś podobny problem? Czy tylko ja coś źle robię :/

jKKKM.png

877.png

Opublikowano

Zostaniesz połączony z serwerem.... Nic nie pomaga: Pong by1takiniesmialy taki sam w game. Ip z koncowka 100 = blad polaczenia, koncowka normalna = zostaniesz polaczony z serwerem, Portmap all z koncowka 100. GG itp antywir zapory wylaczone, z root ip z koncowka normalna i port z 18001 zmieniony na 11002, Jakies pomysly?? Chcialem tylko dodac, ze na kamermod moge sie zalogowac podajac pong: by1takiniesmialy wiec czemu nie moge na cliencie?aa, i na kamer po wyborze postaci jest czarne tlo

Juz naprawilem, rzeczywiscie zle zrobilem PONG, troche to skomplikowane. Btw, ma ktos id na itemki i nowe mooby/metki ? Z tych plikow oczywiscie

Opublikowano

a jak dawac bany na tych plikach? czy jest jakis npc czy cos bo nie chce mi sie przez baze ;d??

Game Master Panel

Opublikowano

pliki są dobre tylko, trochę jest bugów, ale ktoś kto się zna na serwerach metin2 może usunąć.Lajk się należy :)

1361622928-U485574.png

Opublikowano

Pliki extra

Witam oferuje fajną paczkę stron www ( około 13 stron ( wartych każda po +150zł ), questów , patcherów ( source ) (około 12 patcherów)

( ponad 200MB )

cena za paczke - ok 100zł !!!

zainteresowany ?

pisz na gg : 46366041
Opublikowano

Passwordu nie widać jak wpisujesz, wpisz "niesmialy" i ENTER :)

Taki_Niesmialy, jak to ma być wkońcu z clientem ?
Zrobiłem pong, końcówka .100 w launcherze 2010, w plikach root -> serverinfo zmienione na moje IP z hamachi z końcówką .100 , port logowania 11002, port map odpalony, sysinstall w FSB odpalony okej, Navicat łączy, FilleZilla łączy tylko nie client.

Kto wie jak to ogarnąć ?

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...