Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Pliki I Baza Rykox v2 I Wasz Priv Jest Nie Do Pokonania

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś.

Jak mam wejść na serwer na drugim kompie?

Go nie mogę a na plikach by JachuPl mogłem.

Hmmm...Mi działa sciągnij clienta TheEndMT2 on ma jusz launchera tylko zmienić Ip i gotowe juto ci linka podeśle
Opublikowano

Siemka, mam mały problem :P. Większość działa, ale z jednym mam problem. Otóż gdy próbuję się dostać na nową mapę u seon-hae przenosi mnie tam, ale wszędzie dookoła jest czarno i nic nie widze :D Czy muszę wgrać coś dodatkowo aby widzieć mapkę?

Za pomoc dam limit like' ów :)

P.S. taki_niesmialy czemu nie mozna wyslac do Cb wiadomości PW?

^^

Opublikowano

U mnie na Kliencie nie widać Cesarskich Hwangów na 150lv tzn. są ale nie widać ich na postaci ale w eq są i dają defa normalnie nie widać niektórych nowych mobów i mapek o co come on ??

Opublikowano

Koledzy , usunąłem bronie i te różne niepotrzebne zbroje wpisałem komende reboot i po włączeniu serwera piszę mi "Błąd podczas łączenia z serwerem"

Mam ten sam problem, ma ktoś jakiś pomysł ? -.-

Opublikowano

Prosze o pomoc mam 3 plendy przy robieniu serva a więc ;

1.W port map 80 sie swieci na czerwono .

2.Przy przekladaniu tego pliku na mt2 nie robi mi root .

3.w navicat nie moge polonczyc sie z conniction poniewasz wyskakuje takie cos - 2003-can't connect to MySQL server on ' 5.111.20.100'(10060) czekam na odpowiec fast

Opublikowano

Pliki Spx. ; ) .. Wszystko działa jak należy ; p .. Tylko jeden problem.. moze mi ktoś powiedzeć jak wgrać swoją mape ? .. Lub widze ze są tu chyba jakieś mapki zombie wgrane .. jak sie tam tp . ? . Jestem zielony w tych sprawach ;d..

Opublikowano

mam to samo co 2xUP potrzebuje pomocy... przy odpalaniu navicata klikam na serwer i po chwili wyskakuje :,,Can't connect to MySQL server on "ip z końcówką .100 i ze zwykłą tez błąd.. pomocy..

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

mam to samo co 2xUP potrzebuje pomocy... przy odpalaniu navicata klikam na serwer i po chwili wyskakuje :,,Can't connect to MySQL server on "ip z końcówką .100 i ze zwykłą tez błąd.. pomocy..

Zainstaluj program xamp po instalacji tam gdzie jest mysql klikasz stop i tak samo z apache :]

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Ja mam z kolei taki problem, że gdy zaloguję się na swój problem to nie widać(czarny ekra0n, mapy, a jak oddale/przyblize kamere to wszystko sie rozmazuje. Postacią moge chodzić, ale pozostaja takie smugi. Bład również znany wam pewnie przy KamerModzie. Jak to naprawić?

Opublikowano

Mam to samo .. Pliki są też zbugowane bo nowych zbroi nie widać i broni a jak widać to nie mają nazwy i wartości ataku .. Tak samo jak się wchodzi TP na jakąś czarną mapke . Po 3. Nie ma mobów np. Mumia , Zombie itd. Fryzury u strażników zbugowane niektóre .. Do tego bronie na 100+ dwuręczne są zbugowane bo trzyma się je w 1 ręce jak miecz ;/ . Proszę o Naprawienie tego . !

Opublikowano

jest jakas różnica między tym czy postawie na virtual pc czy na virtual box'ie? Bo zobaczyłem że na plikach badara na boxie stawiasz a na plikach nieśmiałego na pc.

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Problem występuje w Jinno m1.

Natomiast w Chunjo działa wszystko ok.

Teraz mam pytanie:

jak dograć pliki na serwer przez filezille? Jest tam kilka rzeczy do dogrania, a nie wiem jak to zrobic.

To samo tyczy się Navicata. Są tam pliki, które trzeba dograć, ale nie wiem jak!

Help

Opublikowano

Mam to samo .. Pliki są też zbugowane bo nowych zbroi nie widać i broni a jak widać to nie mają nazwy i wartości ataku .. Tak samo jak się wchodzi TP na jakąś czarną mapke . Po 3. Nie ma mobów np. Mumia , Zombie itd. Fryzury u strażników zbugowane niektóre .. Do tego bronie na 100+ dwuręczne są zbugowane bo trzyma się je w 1 ręce jak miecz ;/ . Proszę o Naprawienie tego . !

Żeby widzieć zbroje, bronie , mnoby itp... musisz:
  • Posiadać klienta Panga z oryginalnymi Rootami
  • Przekonwertować item_proto z serwera do klienta . ( jeśli nie wiesz jak to:
    http://www.mpcforum.pl/topic/616232-dlkonwerter-item-proto-sql-xml-xml-sql/

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

nie mogę wgl panga odpalic ...

Wrzuciłem ten luncher co niesmiały podał na początku(oczywiście pozmieniałem pongii,ip itp)

I cały czas mi błąd wyskakuje start again.

Cały czas włączam od nowa i wkółko jest ten błąd co zrobić ??

Opublikowano

Ma ktoś link jakieś inne linki do tych plików ? z jakiegoś innego hoostingu ?

@Edit

Nie mogę zalogować się do filezilli w czym problem ?

Piona !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...