Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam glupie pytanie, jak zrobic zeby moc sie zarejestrowac na serwerze jesli go zrobie? Juz koncza pobierac mi sie all pliki, ale nie wiem gdzie mam sie zarejestrowac. Jak ktos pomoze to max likow ! ;]

aqu1.jpg
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up wpisz ip z hamachi z koncówką 100 i wyswietli sie strona bo tu jest bodajze stara strona sunrest i masz reje.

Albo laczysz sie z MySQL i robisz tak:

Zakładka account>tabełka account>klikasz na dole + i masz pustą linijke wypelniasz id itp haslo generujesz na:

http://generatorex.cba.pl/

Gotowe.

Opublikowano

Już się przyzwyczaiłem do tych pliczków.

Nigdy nic nie wywala.

Bez problemowe.

Wystarczy wgrać stare item_proto i można cisnąć :)

Polecam oraz pozdrawiam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Pliki Spoko wszystko elegancko śmiga,tylko ten poradnik polecam odpalić serwer przez "Microsoft virtual PC"

Jak Chcesz "+" to ty mi daj,a ja ci oddam:)

Opublikowano

Czy jest jakis sposob zeby klient wyswietlal textury zbroji tych co sa? Czy poprostu musze je usunąć i dodać własne??

Jak Chcesz "+" to ty mi daj,a ja ci oddam:)

Opublikowano

witaj Niesmiały mam twoje pliki serwerowe i próbuje właśnie zrobić te pliki root.eix ale nie wiem czemu Metin2 file archiver mi nie chce wypakować i wyświetla błąd:

"unable to load XML file dump_exract.xml

czy jakoś tak mógł byś pomóc?

jeżeli wiesz jak na to zaradzić napisz :(

Opublikowano

Zrobiłem wszystko, serwer działa, strona działa ale jak chcę zrobić konto to wyskakuje mi:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/rejestracja.php on line 73

Unknown column 'login' in 'field list'

O co chodzi?

Opublikowano

Chciałem postawić serwer ale podczas robienia tak się WKURWIŁEM że mi się odechciało! Linki nie działają piszę do Takiego... Jest aktywny nie odpisuje nie polecam ... Pliki różnią się od tych które używa Nieśmiały ... Nie polecam

Opublikowano

Chciałem postawić serwer ale podczas robienia tak się WKURWIŁEM że mi się odechciało! Linki nie działają piszę do Takiego... Jest aktywny nie odpisuje nie polecam ... Pliki różnią się od tych które używa Nieśmiały ... Nie polecam

To nie są pliki jego autorstwa, zainstalował i skonfigurował freebsd i wgrał czyjeś pliki - genialne.

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Elos Dal by ktos mapki na jakiego hosta bo niewidze mapek u tego teleportera .Mam Pang wiec jak cos bez spamu pobierz Pang....Mogl by wrzucic zrobione mapki itp do klijeta bo juz naprawde nwm co rb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...