Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błąd podczas łączenia z serwerem ;(

Jak to naprawić

Fast !!!

@edit Już wszystko działa.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo All mam problem mam pliki od NieSmialego ale na kliencie EliteMT2 i mam taki problem że mam mapki max v2 xD I nwm jak wgrac nowe a i komendy niektóre nie działaja mi jak wpisuje wyświetla się Np: #item4490 komend.... I nwm co i jak lub mam itemki nie widoczne :D Proszę pw lub gg : 32176509.

Opublikowano

Pliki fajne masz like ale moze da mi ktos spolszczone teksturki/mapy z mobami zombie ( lub innymi ):>

Bo tamte sa zbugowane.

Bede wdzieczny i dam like + 5* w profku :>

Jak ktos ma to pisac na PW :>

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Siema Wiecie może jak mam sciagnąć ze SpeedyShare ? Jak tam jest , że muszę miec konto Premium . Wiecie może jak ściągnąć bez tego konta Premium ???

Proszę o Info .

Opublikowano

Co mam zrobic ?

Bo jak wlaczam VirtualBox i wpisuje login: root i hasło: bytakiniesmialy

Jak juz to wpisuje to pozniej wyskakuje Login:Incorrect, czyli , że login jest nieprawidlowy.

Wiecie moze co mam zrobić ?

Prosze o odpowiedz .

Opublikowano

Co mam zrobic ?

Jak juz to wpisuje to pozniej wyskakuje Login:Incorrect, czyli , że login jest nieprawidlowy.

Prosze o odpowiedz .

mam tak samo sprawdźilem też hasło takiniesmialy i tez nic prosze odpisz nie_smially

Opublikowano

Siemaneczko mam kolejny problem. All juz odpaliłem zgodnie z Tutem, ale jak juz próboje wlączyc serwa przez tą głowę Sury to wyskakuje mi błąd ten sam co Efektorkowi w 27 min i 13 sek . Prosze o jak najszybsze info . Pls Daje max plusow .

Opublikowano

Nie śmiały mam do ciebie prozbe abyś wstawił te pliki i clienta na hosting TurboBit albo Multiupolad . Z góry dziekuję(Mogą też i inni upnąć te pliki )

Opublikowano

Posiadalem na tych plikach dedykowany serwer... Niestety bug , bo tu chodzi dokladnie o jeden bug ktory nie dalo sie usunac go za zadna cene:/ zrujnowal moj server, jesli chodzi o pliki to sa godne uwagi lecz bugi na nim pozostawiaja wiele do zyczenia. Ja odbugowalem te pliki w pelni lecz jest jeden bug na nich ktorego nie da sie usunac. Niebawem pojawia sie moje pliki z ImperiumMT2 ktore sa w pelni odbugowane, oczywiscie sa to pliki niesmialego edytowane w pelni przeze mnie.Calkowicie zmienione. Bug ktory sprawial tyle problemu to bug z metinami, nie wiem dokladnie co jest nie tak ale po rozbiciu metina +100 gracz dostaje bonus w postaci 30 leveli w przod. Chcialem to jakos zalatac probujac ustawic minimalny exp na serwerze, nie pomoglo, zmienilem game, nie pomoglo, zmienilem moob_proto nie pomoglo. Dodalem te metiny raz jeszcze, to rowniez nie pomoglo. Postanowilem zamienic te metiny na cos innego,to wkoncu pomoglo. Chcialem dodac iz ten bug pojawia sie raz na jakis czas, nie zawsze i nie kazdemu. Nie mam bladego pojecia jak temu zaradzic.

Na moich plikach ktore upne wam niebawem usunalem metiny z map ,wiec bug jest wyeliminowany. Co do reszty nie mailem zadnych ale to zadnych zastrzezen...

W orginalnych plikach niesmialego wymagany exp po 127 levelu jest 900kk , ta suma jest nie do przyjecia. Wyobrazcie sobie jakie raty expa musicie dac skoro wymagany jest 900kk.

Jesli ktos sie decyduje na te pliki to nalegam abyscie zrobili max 127 level. Wtedy bug sie nie pojawia. Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Co mam zrobic ?

Prosze o odpowiedz .

Hasło jest : takiniesmialy

----

Mogę prosić o pliki strony bo niechąco usunąłem ;/

84564230168514981164.png

Opublikowano

Na tym kliencie nie moge używać klawiatury .Tylko myszka . Wgl nie reaguje .

Pomocy ino ;/

Odpowiedzi z pomocą proszę na pw .

Opublikowano

Pliki są super dzięki i + dla ciebie .

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego jak się zaloguje mam czarne tło tzn respie sie tam gdzie zaczyna się grę potem mnie przenosi chyba na mape handlową której nie ma ;E nie moge nic tam zrobić ... Ale gdy TP się przez pierścionek do m1 to działa mi normalnie

Opublikowano

Witam postanowilem zrobic serwer hamachi na tych plikach i w tym jest moja prozba czy ktos by mogł by mi pomuc? lub dac linka do jakiegos viedo tut ?/ był bym wdzieczny:) dobpiero zakoncyzlem sciganie clienta ponga , maszynke tez sciagnelem:) prosze odpowiedz tu lub na gg mam w profilu:)

Ps. Chodzi mi postawienie serwera od podstaw, jak dla zielonego:)

Edit.

Serwer postawiony:D lik za pliki i piateczka w profilu:D tylko jak ktos by byl jeszcze mily i pomogł mi wgrac gm, bo jak wpsiuje go navicat wszystko tak jak ma byc i jak włanczam gre to nie mam gm;/ ktos mial taki problem?? ip moje tam tez usatwilem

Edit2. i znow ten sam problem;/ "Zostaniesz połonczony z serwerm..." i dalej nic nie idzie;/ a serewer odpalem juz dwa razy i działało, ewentualnei musialem tam maszyne reobotnac/ a tym razem wpisuje reboot dfo maszyny i sie loguje itp i dalej pisze "Zostaniesz połonczony z serwerem..." wiecie jak sobei z tym poradzic? tak samo mialem na plikach by kocioł i tez nie wiem co sie stało;/

Edit 3 . Niby sie zalogowało i gram:D ale cso długo sie to wczytuje mozliwe ze przez kompa;/ ale dalej mam problem z tym GM;/

Edit 4. Gm dodany:D wszystko smiga ale mam sakramuckie lagi, mam tylko 1gb ramu i dałem na gre tylko 512mb, to przxez tro /? bo czytalem ze najlepiej to dac 1gb ramu na gre:P teraz bede czyscił kompa ze smieci roznymi programami i bede go czyscił z wirusow mam nadzieje ze to pomoze:)

Opublikowano

I widzialem ze pare osob pytało sie o ip zbroi i mieczy, ale nei zauwarzylem zeby ktos wstawil te komendy w tym temacie:p i mogł by byc ktos taki miły i podac mi te komendy?/:D prosze na pw lub na gg (ktore jest w profilu) :)

Opublikowano

Zostaniesz połączony z serwerem.... Nic nie pomaga: Pong by1takiniesmialy taki sam w game. Ip z koncowka 100 = blad polaczenia, koncowka normalna = zostaniesz polaczony z serwerem, Portmap all z koncowka 100. GG itp antywir zapory wylaczone, z root ip z koncowka normalna i port z 18001 zmieniony na 11002, Jakies pomysly?? Chcialem tylko dodac, ze na kamermod moge sie zalogowac podajac pong: by1takiniesmialy wiec czemu nie moge na cliencie?aa, i na kamer po wyborze postaci jest czarne tlo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...