Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej Taki niesmialy a mogłbys dac to samo tylko zeby kd woja sury wita szama ninji obrony uchylenia przyspa bylo jeszcze +5+6+7+8+9

I masakre +0 do +5 traume +0 +5 um +0 do +5 luda +0 do +5 a bony w nich sam zmienie

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem wszystko, serwer działa, strona działa ale jak chcę zrobić konto to wyskakuje mi:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache22/data/rejestracja.php on line 73 Unknown column 'login' in 'field list'

O co chodzi?

@edit

Problem wyjaśniony :)

Opublikowano

A masz klienta Pang'a ? A jeśli masz to posiadasz oryginalne Root'y czy wklejone z innego klienta ?

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

sjak sie zalogowac np do filezila ?

wpisuje moje ip z hamachi z konowka 100

username wpisuje root

password wpisuje takiniesmialy,niesmialy

i nic wie ktoś co może być zle?

Opublikowano

Mam mały problem z tymii plikami mianowicie nie działa mi w navicacie tabelka account ;( jak to naprawić?

Wuskakuje 144 - Table './account/account' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed Pomoże ktoś z tym ?

Opublikowano

A ja mam taki problem, że w MySQL kiedy wpisuje nazwę serwera, następnie IP z hamachi z końcówką 100, potem wpisuje root, a następnie hasło takiniesmialy, próbuje połączyć i nie działa, znacie jakieś rady?

Opublikowano

Poprawiłbyś komendy do itemów żeby ich ułożenie wyglądało tak jak w przypadku komend do mobów? bo dostaje oczojebu a tak poza tym serwer jest zaje.... pliczki epickie szczerze polecam :D thx za tutka

Opublikowano

ludzie teraz zaczynam mieć problemy z klientem

po zmianie ponga klient wogóle sie nie chce odpalić :(

wyświetla się konsola z napisem "this program cannot be run in DOS mode" (czy jakoś tak)

a potem wyświetla się error że musi być ponownie włączone...

jest tak ciągle. przy 107 próbie dałem spobie spokój. <_<

POMOŻCIE KTOŚ!!!

PS:jakby ktoś mógłby zamieścić klienta który od razu ma zrobiony ten pong itp. to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Mam pytanie. Nie mogę połączyć się z serwerem za pomocą filezilli. Robie wszystko jak na tutku i nie działa.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

CO TY ZA CHINSKIE ITEM_PROTO MASZ ???

ZEDYTOWALEM , USUNALEM TE CH.. BRONIE Z ITEM_PROTASA , DOSLOWNIE ALL SYF meicz thora itd.

i mnie loga na channelu.

Wgrywam inne item_proto i tez loga...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zrobiłam tak jak trzeba i Nie działa :[ Jak wbijam w Clienta to porty siadają ;[

A w ogole masz je odblokowane? To nie mozliwe, wchodzac do clienta ( bez logowania na server ) porty nie moga sie wylaczyc bo gra ( client ) nie ma nic wspolnego z portami

To tak jak bys odpalila clienta Xenoxa i porty by ci padly xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...