Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem chyba wszystko jak na filmiku i cały czas pisze mi zostaniesz połączony... co jest źle ? :P

może to być wina słabego neta ?

Opublikowano

Zrobiłem chyba wszystko jak na filmiku i cały czas pisze mi zostaniesz połączony... co jest źle ? :P

może to być wina słabego neta ?

Też mam ten problem :D

Opublikowano

witam

witam powiecie mi jak sie nazywajom te pliki co na filmie on kopiuje w pack po tak nie wyraznie widac że szok

Opublikowano

mam problem w tym programie freeupx gdy próbuje decompressować to usuwa mi ten plik z folderu gdzie go wrzuciłem

jakieś pomysły ?

można prosić link do działającego launchera v2 nie moge skopiować metin2_2010 do folderu z klientem

Opublikowano

jak wyłączyć bezpiecznie serwer żeby nie utracić postępu w grze ??

jak dodać bony na start ? 3 ręke powiększony skład etc ?

Opublikowano

Cześć ;d mam problem bo all zrobilem wchodze do gry laduje mi sie postac i na koncu ladowania wylacza clienta mam clienta RykoXa ponieważ mam internet na limit i juuz wykorzystalem i nie pobiore tego clienta Ponga czy jakos tak ; d ogladalem jak sie robi serwer na tych plikach i koles jak wchodzil 1 postacia do gry to go tepneło na jakąs mape i chyba o to chodzi ze w cliencie rykoxa nie ma tej mapy ;p moze ktos powiedziec cos pobrac albo tu dac nwm :< Help dam lajki :)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Hm jak to by powiedziec ;d Powiem tak moze sie skapniesz jak nie to ci dam linka do niego ;x : Głowa sury / w pack 2x root / metin2.bin / Lex.dll i serwerimfo . to jest zawartosc ;x

Opublikowano

z tutu na

tam w opisie sa programy i sam all robiłem ; ) Jak byś mogł to dać dobrego launchera zeby all piknie smigalo :)

Opublikowano

Wstaw na megaupload bo idzie po 90 kb/s a normalnie mi pliki sciąga po 500 kb/s !!

Jeszcze jedno kto poda link do pobrania "PortMap" bo nie moge znaleźc

Opublikowano

MySql

1)

Login: root

Hasło: niesmialy

2)

Login: strona

Hasło: strona

A po co te 2) Passy w MySql

Przez Te CronTab Loga z Serwera NAPRAW TO

Opublikowano

MySql

1)

Login: root

Hasło: niesmialy

2)

Login: strona

Hasło: strona

A po co te 2) Passy w MySql

Przez Te CronTab Loga z Serwera NAPRAW TO

A Co ma crontab do "kickania" z serwera? Przeciez crontab automatycznie uruchamia skrypty, a chyba nie ma skryptu na killanie skryptu?

Opublikowano

Witam prosiłbym o wstawienie na jakiś hosting skonfigurowanego rootu i metin2.bin (żeby clijent działał) pod ip 25.176.44.100 pong: by1takiniesmialy Proszę pisać na PW :)

A resztę info macie już w Tucie :P

Z góry dzięki ^^

Pozdrawiam, MrArek1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...