Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde mam problem, mialem juz serwer wszystko smigalo ale pomieszalem coś bo chcialem ustawic inne eq na start, ale to chyba nie wazne.

robie wszystko tak jak wczesniej, odinstalowalem all, zainstalowalem, nowe hamahi bla bla... ale jak chce sie zalogowac na konto caly czas pisze : zostaniesz poloczony z serwerem...

ale z navicat moge sie polaczyc.. jaka moze byc przyczyna tego ? wydaje mi sie ze warto dodac po wpisaniu /start pod max250LocalLevel bla bla pisze mi "socket_tcp_bind: tcp_socket : Addresss alredy in use"

leca ++ :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde mam problem, mialem juz serwer wszystko smigalo ale pomieszalem coś bo chcialem ustawic inne eq na start, ale to chyba nie wazne.

robie wszystko tak jak wczesniej, odinstalowalem all, zainstalowalem, nowe hamahi bla bla... ale jak chce sie zalogowac na konto caly czas pisze : zostaniesz poloczony z serwerem...

ale z navicat moge sie polaczyc.. jaka moze byc przyczyna tego ? wydaje mi sie ze warto dodac po wpisaniu /start pod max250LocalLevel bla bla pisze mi "socket_tcp_bind: tcp_socket : Addresss alredy in use"

Sprawdź pong
Opublikowano

Siemka pobrałem twoje pliki serverowe :D

Tylko ze te pliki co waża wiecej 938mb to to są same pliki czy również klient?:D

Jeszcze jedno pytanie, jak chce IS to tylko podac dane servera do strony czy cos trzeba u Cebie robić w tych plikach!

Opublikowano

Siemka pobrałem twoje pliki serverowe :D

Tylko ze te pliki co waża wiecej 938mb to to są same pliki czy również klient? :D

Jeszcze jedno pytanie, jak chce IS to tylko podac dane servera do strony czy cos trzeba u Cebie robić w tych plikach!

Jak wypakujesz to masz plik 4 gb ;] bez clienta , nie masz IS na stronie www tylko samą rejestracje + ranking
Opublikowano

Opublikowano

Witam jako że jest zbyt dużo stron już przy tym temacie to nie będę szukał a więc:

Który quest albo co odpowiada że po naciśnięciu pieczęci wierzchowca przywołuje nam go ?

Chodzi mi o to aby o poustawiać wedle swoich uznań.

Znalazłem już.

Opublikowano

ale z navicat moge sie polaczyc.. jaka moze byc przyczyna tego

leca ++ PROSZE O POMOC !! :c

Opublikowano

siemano

mam problem : wszystko cacy na swoim kompie pogram ale gdy z lapka chce to mam błąd z logowaniem , porty odpalone ip na normalne zmienione z hamachi , pong i inne badziewia tylko nie wiem czemu nie mogę się zalogować z laptopa ??? w sieci także jestem proszę o pomoc

sygnafranc.png

Opublikowano

Ma ktoś może mape handolową do clienta , tego co on tu dał to mi się nie chciało pobierać bo mam swój z Moltena a tam nie ma tej mapy. Lub po prostu jak usunąć ten respawn na mapie handlowej ?

alt9b9.jpg

Dawcio ----> Ethana.eu :D

Opublikowano

a zmieniłeś oba pongi , bo tam 1 pong był 1234abcd5678efgh a drugi testtesttesttest. Oba trzeba zamienić a i jeszcze jedno pong to by1takiniesmialy tam ma być 1 nie ł

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

jak masz zostaniesz połączony z serwerem to albo źle wpisujesz IP w sysinstall bądź nie umiesz wkleić gotowca , bądź nie umiesz zmienić portów logowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...