Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Survival [WL] [1.2.3] - Tu liczy się dobra zabawa!

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: MagicznyAutobus

Na świat przyszedłem 22 sierpnia 1995 roku , po czym nadano mi imię Jakub. W minecrafta gram od wersji 1.3 , lecz wtedy po prostu budowałem kwadratowe stolce uważając się za Imhotep'a.

Ubiegłego roku prowadziłem własny serwer typu survival . Na waszym serwerze chcę zagrać dlatego że znudził mi się poprzednik a chciałem znaleźć jakieś miejsce i założyć swój własny harem by mieć co robić w wolnych chwilach . Czekam z niecierpliwością :).

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Kejag

Od kiedy gram w Minecrafta?: Gdzieś jakieś 8 miesięcy

Dlaczego ten server?: Nie będę owijał w bawełne. Szukam servera pod 1.2.3 z ogarniętą administracją wieloma graczami. Sądzać po Twoich wypowiedziach i ilością odpowiedzi w tym temacie to jest czego chcę.

Dodatkowo powiem że jestem ogarnięty, piszę poprawnie po polsku, a także jestem kulturalny. Bardzo byłbym wdzięczny gdybyście dodali mnie do WL

Pozdrawiam

Opublikowano

siemka.,

Nick Slime

Mogę zagrac na servie?.

inne servy jakie znam survial. są nobskie.

chce zobaczyć jaki ten jest :D morze pogram

a. i szukam ogarnietego serva^^ jak jest taki. lub instnieje

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

-Witam :)

-Chce sie zapisac do wl dlatego bo widze że w miare jest ogarnienty i fajny i poprostu chce troche popykac na jakims -serwie B) i prosze o przyjencie

-NIck.Demon1358

-PS.

-czy tam naprawde som pluginy do 1.2.3

/ \

|

|

(to moja stara wypowiedz)

Człowieku wiencej nie napisze bo niemam co napisac ........ (a jak chdzi o zecy w realu to jest moja prywatna sparawa) to sie *******

i nadal niewiem czemu wy chcecie takie długie wypowiedzi . <_<

Opublikowano

Grasz 8 miesięcy, a staż 2 lata. Gratulacje.

Co Ty odwalasz gram już 2 lata w minecrafta a ty wyjeżdżasz że jakieś 8 miechów...

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

powiem krótko i na temat zależy mi na na spokojnym graniu na porządnych serwerach i nie jestem typem [łaź w kółko i nic nie rób] i szukam serwera na stałe

Nick;czarekkacper

Doświadczenie:gram od wersji 1.3 a więc sporo [lubie budować proste budowle z drewna ale za to w środku mają styl]

Opublikowano

Podanie ponowne na serwer

Nick:Radekas

Lat:13

Staż w grze:5 Miesięcy

Dlaczego wlasnie ja?: Jestem graczem aktywnym w grze spedzam dziennie minimum 3 godzin dziennie

Dlaczego wlasnie ten serwer?: Chce zagrac na tym serwerze poniewaz chce zagrac na serwerze bez dzieci "neo" do tego lubie serwery Survival i moze zostane na długo

Opublikowano

Dopisałem swój nick, zapomniałem. Można jeszcze raz rozpatrzyć podanie? :)

Jutro.

NICK:DomaxX

Hobby:Piłka,koszykówka ;)

Czemu serw? Bo zajebisty ; ) tego szukałem 1.2 i bez noobów ; ).

Proszę o przyjęcie nie chcę mi się rozpisywać .. chcęgrac; )

Odrzucone :(

lol, czy ja napisalem ze mam staz 2 lata?

Tak.

zmieniłem swoje podanie czy można rozpatrzyć jeszcze raz?

Jutro.

Nick: MagicznyAutobus

Na świat przyszedłem 22 sierpnia 1995 roku , po czym nadano mi imię Jakub. W minecrafta gram od wersji 1.3 , lecz wtedy po prostu budowałem kwadratowe stolce uważając się za Imhotep'a.

Ubiegłego roku prowadziłem własny serwer typu survival . Na waszym serwerze chcę zagrać dlatego że znudził mi się poprzednik a chciałem znaleźć jakieś miejsce i założyć swój własny harem by mieć co robić w wolnych chwilach . Czekam z niecierpliwością :).

Jutro dodam.

Nick: Kejag

Od kiedy gram w Minecrafta?: Gdzieś jakieś 8 miesięcy

Dlaczego ten server?: Nie będę owijał w bawełne. Szukam servera pod 1.2.3 z ogarniętą administracją wieloma graczami. Sądzać po Twoich wypowiedziach i ilością odpowiedzi w tym temacie to jest czego chcę.

Dodatkowo powiem że jestem ogarnięty, piszę poprawnie po polsku, a także jestem kulturalny. Bardzo byłbym wdzięczny gdybyście dodali mnie do WL

Pozdrawiam

Jutro.

siemka.,

Nick Slime

Mogę zagrac na servie?.

inne servy jakie znam survial. są nobskie.

chce zobaczyć jaki ten jest :D morze pogram

a. i szukam ogarnietego serva^^ jak jest taki. lub instnieje

Niestety nie.

-Witam :)

-Chce sie zapisac do wl dlatego bo widze że w miare jest ogarnienty i fajny i poprostu chce troche popykac na jakims -serwie B) i prosze o przyjencie

-NIck.Demon1358

-PS.

-czy tam naprawde som pluginy do 1.2.3

/ \

|

|

(to moja stara wypowiedz)

Człowieku wiencej nie napisze bo niemam co napisac ........ (a jak chdzi o zecy w realu to jest moja prywatna sparawa) to sie *******

i nadal niewiem czemu wy chcecie takie długie wypowiedzi . <_<

Przykro mi, odrzucone.

nick : Risimo

I mam to przyjąć?

Dodaj VjHomiQ XinTes :) Szukamy servera na 1.2.3:)

Nie dodam. Przykro mi.

e kolo jak czytasz to cie napewno nie przyjmie

Dziękuję :)

powiem krótko i na temat zależy mi na na spokojnym graniu na porządnych serwerach i nie jestem typem [łaź w kółko i nic nie rób] i szukam serwera na stałe

Nick;czarekkacper

Doświadczenie:gram od wersji 1.4 a więc sporo [lubie budować proste budowle z drewna ale za to w środku mają styl]

Jutro.

Podanie ponowne na serwer

Nick:Radekas

Lat:13

Staż w grze:5 Miesięcy

Dlaczego wlasnie ja?: Jestem graczem aktywnym w grze spedzam dziennie minimum 3 godzin dziennie

Dlaczego wlasnie ten serwer?: Chce zagrac na tym serwerze poniewaz chce zagrac na serwerze bez dzieci "neo" do tego lubie serwery Survival i moze zostane na długo

Niestety nie.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick: Eder

Prosze o dodanie, mam na imie Tomek, cialbym tutaj grac, poniewaz jak narazie to pierwszy serwer 1.2 jaki zobaczylem, mysle ze bedzie fajny ;D

Minecrafta ogarniam, bo gram juz jakies 8 miesiecy, kultura zachowana ;p, jesli sie dostane to napewno polece ten serwer moim znajomym

i gdzie tu pisze ze mam staz 2 lata?

Opublikowano

Nick: bylemtu

Od kiedy gram: beta 1.3

GG: 6510883

Coś ode mnie: Od jakiegoś czasu szukam ogarniętego serwera z miłą atmosferą. Pamiętam taki serwer, ale niestety się rozpadł. Chętnie pograłbym jak kiedyś. Widząc, że wymagasz większej wypowiedzi mam nadzieję, że serwer będzie ogarnięty oraz znajdę tu miejsce dla siebie, a ty dla mnie. Mam dużo czasu na grę. Na pewno wniosę coś od siebie do społeczności serwera. Interesuje się telefonami, głównie z Androidem. Słucham muzyki reggae.

Opublikowano

Login : Bajzell

Dlaczego ten serwer: Na serwerach, w których nie ma white list, pojawiają się osoby poniżej 12 roku życia, które utrudniają grę i psuje całą przyjemność z grania na multiplayer. Szukam jakiegoś porządnego serwera i myślę, że znalazłem :-) .

Od kiedy grasz w Minecrafta: rok

Kilka zdań od siebie: Interesuję się różnymi grami, od przeglądarkowych, przez MMO RPG, ale teraz mój czas zajmuje tylko Minecraft! Poza tym moją pasją jest rysunek i malarstwo, także architektura (jestem w 2 gimnazjum ), także interesuje mnie matematyka, informatyka i grafika, muzyka i fotografia. I mam nadzieję, że znajdę dobrych znajomych na tym serwerze i się nie zawiodę ;-) .

Posiadasz Premium?: Tak

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Witam nie będę sie podlizywał ani nic takiego bo uważam ze to dla debili mam 18 lat chciał bym sobie pograć na tym serwerze z kolego konkretnie (Ucze) nie jestem jakimś noobem myślę ze to wszystko.

Nick: spider37

a ja to co ominęliście mnie ???

Opublikowano

piszę jeszcze raz bo mnie pominecie i będzie problem

Nick;czarekkacper

Doświadczenie:gram od wersji 1.3 a więc sporo

[lubie budować proste budowle z drewna ale za to w środku mają styl]

Opublikowano

Witam. Ostatnim czasy, gdy dowiedziałem się, że wyszedł minecraft 1.2.3 chce w niego pograć ale nie mam gdzie i z kim. Szukam ekipy, mam nadzieje, że ten serwer bedzie tym, którego zapamiętam.

Mój nick: DonMuha, pozdrawiam. ;)

Napiszę troche więcej o sobie: Mam naimię Kamil, mam 15 lat i jestem z Wielkopolski (okolice Krotoszyna). Uwielbiam piłkę nożną, nie przepadam za siatkówką, czasami lubie pogrzebać w moim motorze (Derbi Senda Drd Pro). Na codzień zajmuje się programowaniem stron internetowych, w przyszłości chciałbym zostać albo piłkarzem albo informatykiem ;)

Opublikowano

Prosze o przyjecie na white liste /

13lat

nick: rob99ert

szukam porzadnych ludzi do wspolnej gry

dlaczego ten serwer? Bo nie ma zadnych dzieci NEO z tego co widze.

Lubie surwiwal.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...