Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Survival [WL] [1.2.3] - Tu liczy się dobra zabawa!

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodani.

a ja np ? Chciałbym pograć na takim serwerze bo już mi nie 1 koleś creeperem roz*** mi dom Błagam :/

1feo74.jpg

By Labqin[*]

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ^^

Nick - IceLaysPL

Lat - 13 [jestem ogarem widzisz podanie :D]

Staż Gry - 1,5 lat

Premium - Zakupie tylko kasa przyjdzie ^^

Mikro - Nie :/

TS3 - Tak ale bez mikra ale moge posłuchać ^^ [i po pisać]

Proszę o Dodanie na white liste

Nick w grze : SoNeRo

Mój wiek : 12 lat

Staż minecraft : od bety 1.3

Dlaczego ten serwer? : Lubie Serwery tego typu

Dodaj: Chris

Chcę pograć na dobrym survivalu z pluginem Factions nawet jeśli nie ma to pogram.

Prosze o przyjecie nick : Direns

a ja np ? Chciałbym pograć na takim serwerze bo już mi nie 1 koleś creeperem roz*** mi dom Błagam :/

Nie dodani.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick: RycuKox

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukalem serwerow pod 1.2.3, serwer "Nasz Survival" wydaje sie najlepszy tzn. jest WL (malo dzieci neo albo pokemonow " ale słit"), serw na 1.2.3 a mało narazie takich jest, są pluginy i zapowiada sie extra.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick: Chris

Staż w MC: od alphy 1.0.4

Dlaczego chcę grać na tym serwerze?: Chcę grać na tym serwerze, ponieważ szukam serwera który nei padnie bo tygodniu czy 2-óch.

Znam się bardzo dobrze na MC.

Mikro: Mam.

Mam Skype, Mumble oraz TS3.

Opublikowano

Nick: RycuKox

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukalem serwerow pod 1.2.3, serwer "Nasz Survival" wydaje sie najlepszy tzn. jest WL (malo dzieci neo albo pokemonow " ale słit"), serw na 1.2.3 a mało narazie takich jest, są pluginy i zapowiada sie extra.

Dodany.

@Chris

Troszkę się postaraj jeszcze.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Mój nick w grze : SoNkeR

Staż minecraft : około 1,5 roku

Dlaczego ja ? : Ponieważ jestem ogarnięty. Buduję fajne budowle mogę zbudować spawn.

Coś od siebie : Chciał bym pograć na serwerze ponieważ widzę że jest na wersję 1.2.3 i lubie Serwery tego typu

Skype i gg (dodatki jak mikro) : Tak posiadam skype i gg mikrofon także

Więc poczekam Na dodanie a jak nie to trudno :D

Pozdrawiam SoNkeR

Opublikowano

No kurde, jak mam się postarać ? Szukam zajebistego serwera na 1.2.3 i tyle jestem ogarniętym graczem MC.

NIENAWIDZE NOBÓW, POKEMONÓW ORAZ PODSZYWEK !!!

To tyle + poprzedni komentarz....

Opublikowano

Nick: IceLaysPL

Staż gry: Gdzieś 1,5 lat [Nie wiem dokładnie]

Czemu my ?: Kocham Survivale Ale bez Neokid Które Niszczą wszystko co popadnie Więc Wybrałem was ^^

Czy Będziesz reklamował serwer: Jak się spodoba to jasne

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Nick Xeess,Brejq

Wiek po 17 lat

Staż:od 1.7.3

Dlaczego my?

A dlaczego nie?Mamy kulture osobista potrafimy się zachować i przede wszystkim grać ;D

Skype GG

Tak u 2 osob

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

NICK:super

Lubie servery survival ale sądze ze ten jest najlepszy z wszystkich prosze o dodanie

Nie dodany

Mój nick w grze : SoNkeR

Staż minecraft : około 1,5 roku

Dlaczego ja ? : Ponieważ jestem ogarnięty. Buduję fajne budowle mogę zbudować spawn.

Coś od siebie : Chciał bym pograć na serwerze ponieważ widzę że jest na wersję 1.2.3 i lubie Serwery tego typu

Skype i gg (dodatki jak mikro) : Tak posiadam skype i gg mikrofon także

Więc poczekam Na dodanie a jak nie to trudno :D

Pozdrawiam SoNkeR

No kurde, jak mam się postarać ? Szukam zajebistego serwera na 1.2.3 i tyle jestem ogarniętym graczem MC.

NIENAWIDZE NOBÓW, POKEMONÓW ORAZ PODSZYWEK !!!

To tyle + poprzedni komentarz....

Nie dodany.

Nick: IceLaysPL

Staż gry: Gdzieś 1,5 lat [Nie wiem dokładnie]

Czemu my ?: Kocham Survivale Ale bez Neokid Które Niszczą wszystko co popadnie Więc Wybrałem was ^^

Czy Będziesz reklamował serwer: Jak się spodoba to jasne

Nick Xeess,Brejq

Wiek po 17 lat

Staż:od 1.7.3

Dlaczego my?

A dlaczego nie?Mamy kulture osobista potrafimy się zachować i przede wszystkim grać ;D

Skype GG

Tak u 2 osob

Dobrze. Napisałeś podanie trzeci raz, ale Ci się udało wreszcie. Zapraszam.

Szukam servera na dluzej..i znalazlem ;]

Dodaj : CRAFT

Nie dodany.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick: Friku

dlaczego? lubię grę w minecrafta i chciałbym pograć na serwerze 1.2.3

Nie dodany.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Siemanko!

Nie będę pitolił o tym ile czasu gram ile mam lat itp, gdyż to nie to jest ważne...

Ważne jest za to, co mnie przywiodło na ten serwer- Brak durnych działeczek i cuboidów, które psują zabawę i oczywićscie WL...

Wszystkie serwy nonWL są bez sensu...

Nie jestem żadnym nieukiem, debilem, pokemonem, ani trollem... Straram się używać ortografii, interpunkcji i polskich znaków (których btw nie ma w MC) Jeśli, adminie, na serio chcesz wiedzieć ile mam lat, gdzie mieszkam i od kiedy gram w MC, zapraszam na PW/GG (32787528) i tam moge napisać wszystko :)

NICK: GramNaMacu (oczywiście premium)\

Jeszcze pare pierdół: Mam bdb mikro, Skype i TS3 i mogę dograć mumble.

Opublikowano

Uniq to jak ja mam napisać podanie ! bo ja nie rozumiem pisze już 2 raz powiedz co ci nie pasi Wkurzam się a chciałbym se pograć , nie wiem co jeszcze napisać

NIE NAWIDZE NEOKIDÓW , DZIECI , Dzieci nie ogar ortografi

Wytłumacz mi co robie źle !

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Witam,

Lubię gre w minecrafta na serwerach survival. Posiadam kulturę i nie wtrącam się w byle kłótnie na serwerze. Chciałbym zagrać na serwerze survival 1.2.3 . Mam 16 lat i proszę o dodanie na white-liste postać o nicku Friku

Dziękuję i Pozdrawiam Friku

Opublikowano

Nick:Dierq

Nick:Evel

Dlaczego Ten Server? : Lubimy survivale i serwer wydaje sie być bardzo dobrze zrobiony skoro jest powiedziane że gracze którzy są tzw. "NeoKidami" będą banowami i takiego właśnie serwera szukaliśmy na którym spokojnie bedzie można pograć . Również posiadamy kulture osobistą nie wdajemy sie w kłótnie a jeśli juz to załatwaimy problemy z innymi dyplomatycznie i kulturalnie nie w sposób wulgarny

BARDZO PROSIMY O DODANIE :)

Opublikowano

Cześć Łukasz z tej strony się kłania szukam serwera z ogarniętą ekipą, wl i nie tylko na serwerze chciałbym pograć z kolegami próbowaliśmy na innych ale tam tylko kradnąć dzieci potrafią sami nie zrobią a 2 uprzykrzą liczę że ten serwer będzie inny :)

Nick: Ucze

Opublikowano

Nick:Glubaxx

Dlaczego chcę dojsc : Hmmmm ponieważ, doceniam serwery które maja WL . Ponieważ jesli sie ma WL to malo sie zarabia a trzeba duzo zarabiac aby zplacac serwa więc pragne wam pomoc w tym ponieważ na WL malo sie zarabia :)

Bardzo pragnę dojsc do serwa i bawic sie gra

I także Gram juz od 2 lat i jestem bardzo doswiadczonym graczem ponieważ np. bylem budowniczym na serwerze skkf'effa

;)

mca.png

Opublikowano

Witam nie będę sie podlizywał ani nic takiego bo uważam ze to dla debili mam 18 lat chciał bym sobie pograć na tym serwerze z kolego konkretnie (Ucze) nie jestem jakimś noobem myślę ze to wszystko.

Nick: spider37

Opublikowano

Uniq to dodasz mnie czy nie napisałem podanie tak jak każdy.

Siedzę w tym temacie i czekam i czekam....

Pisałem.

Siemanko!

Nie będę pitolił o tym ile czasu gram ile mam lat itp, gdyż to nie to jest ważne...

Ważne jest za to, co mnie przywiodło na ten serwer- Brak durnych działeczek i cuboidów, które psują zabawę i oczywićscie WL...

Wszystkie serwy nonWL są bez sensu...

Nie jestem żadnym nieukiem, debilem, pokemonem, ani trollem... Straram się używać ortografii, interpunkcji i polskich znaków (których btw nie ma w MC) Jeśli, adminie, na serio chcesz wiedzieć ile mam lat, gdzie mieszkam i od kiedy gram w MC, zapraszam na PW/GG (32787528) i tam moge napisać wszystko :)

NICK: GramNaMacu (oczywiście premium)\

Jeszcze pare pierdół: Mam bdb mikro, Skype i TS3 i mogę dograć mumble.

Dodany.

Witam,

Lubię gre w minecrafta na serwerach survival. Posiadam kulturę i nie wtrącam się w byle kłótnie na serwerze. Chciałbym zagrać na serwerze survival 1.2.3 . Mam 16 lat i proszę o dodanie na white-liste postać o nicku Friku

Dziękuję i Pozdrawiam Friku

Nick:Dierq

Nick:Evel

Dlaczego Ten Server? : Lubimy survivale i serwer wydaje sie być bardzo dobrze zrobiony skoro jest powiedziane że gracze którzy są tzw. "NeoKidami" będą banowami i takiego właśnie serwera szukaliśmy na którym spokojnie bedzie można pograć . Również posiadamy kulture osobistą nie wdajemy sie w kłótnie a jeśli juz to załatwaimy problemy z innymi dyplomatycznie i kulturalnie nie w sposób wulgarny

BARDZO PROSIMY O DODANIE :)

Dodani.

Cześć Łukasz z tej strony się kłania szukam serwera z ogarniętą ekipą, wl i nie tylko na serwerze chciałbym pograć z kolegami próbowaliśmy na innych ale tam tylko kradnąć dzieci potrafią sami nie zrobią a 2 uprzykrzą liczę że ten serwer będzie inny :)

Nick: Ucze

Dobrze - Dodany.

Nick:Glubaxx

Dlaczego chcę dojsc : Hmmmm ponieważ, doceniam serwery które maja WL . Ponieważ jesli sie ma WL to malo sie zarabia a trzeba duzo zarabiac aby zplacac serwa więc pragne wam pomoc w tym ponieważ na WL malo sie zarabia :)

Bardzo pragnę dojsc do serwa i bawic sie gra

Nie dodany.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick : IceLaysPL

Coś od siebie : Czekałem na taki serwer.... Z WL.... Bez dzieci..... . Gdy przeczytałem opis Oniemiałem ! Oczywiście WL - Rozumiem Ochorna Ludzi , Serwera Przed Dziećmi i to jest super ! Mam nadzieje Że serwer nie padnie jutro bo szukam takiego serwera który jest na długo.... . Również nie lubie wyrażać się w sposób Wulgarny , Mam własny honor , Kulturę

Jeśli bedzie Super / a taki po opisie jest Kupie vip'a Wspomogę Serwer itp .

Prosiłbym o Pozytywne Rozpatrzenie sprawy

Pzdr. IceLaysPL

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Nick : IceLaysPL

Coś od siebie : Czekałem na taki serwer.... Z WL.... Bez dzieci..... . Gdy przeczytałem opis Oniemiałem ! Oczywiście WL - Rozumiem Ochorna Ludzi , Serwera Przed Dziećmi i to jest super ! Mam nadzieje Że serwer nie padnie jutro bo szukam takiego serwera który jest na długo.... . Jeśli bedzie Super / a taki po opisie jest Kupie vip'a Wspomogę Serwer itp .

Prosiłbym o Pozytywne Rozpatrzenie sprawy

Pzdr. IceLaysPL

Przepraszam, ale ile jeszcze postów tutaj napiszesz?...

Dodany.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...