Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Survival [WL] [1.2.3] - Tu liczy się dobra zabawa!

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Eder

Prosze o dodanie, mam na imie Tomek, cialbym tutaj grac, poniewaz jak narazie to pierwszy serwer 1.2 jaki zobaczylem, mysle ze bedzie fajny ;D

Minecrafta ogarniam, bo gram juz jakies 8 miesiecy, kultura zachowana ;p, jesli sie dostane to napewno polece ten serwer moim znajomym

i gdzie tu pisze ze mam staz 2 lata?

No dobrze, dodany...

siemka jestem nowy na minecraft i mam pytanie czy tzeba miec premium zeby grac na twoim serwerze

Nick: bylemtu

Od kiedy gram: beta 1.3

GG: 6510883

Coś ode mnie: Od jakiegoś czasu szukam ogarniętego serwera z miłą atmosferą. Pamiętam taki serwer, ale niestety się rozpadł. Chętnie pograłbym jak kiedyś. Widząc, że wymagasz większej wypowiedzi mam nadzieję, że serwer będzie ogarnięty oraz znajdę tu miejsce dla siebie, a ty dla mnie. Mam dużo czasu na grę. Na pewno wniosę coś od siebie do społeczności serwera. Interesuje się telefonami, głównie z Androidem. Słucham muzyki reggae.

Dodany

OOooO Ludzie!

A mozesz mi wytlumaczyc czemu?

tylko o to cie prosze Chyba nie trudno

Słabe, krótkie podania, brak ortografii = odrzucone

Smigollord

proszę o przyjęcie !!!

Odrzucone.

Ponownie Speedee On cie nieprzyjmie :D

za krótko opisane :D

To prawda.

Login : Bajzell

Dlaczego ten serwer: Na serwerach, w których nie ma white list, pojawiają się osoby poniżej 12 roku życia, które utrudniają grę i psuje całą przyjemność z grania na multiplayer. Szukam jakiegoś porządnego serwera i myślę, że znalazłem :-) .

Od kiedy grasz w Minecrafta: rok

Kilka zdań od siebie: Interesuję się różnymi grami, od przeglądarkowych, przez MMO RPG, ale teraz mój czas zajmuje tylko Minecraft! Poza tym moją pasją jest rysunek i malarstwo, także architektura (jestem w 2 gimnazjum ), także interesuje mnie matematyka, informatyka i grafika, muzyka i fotografia. I mam nadzieję, że znajdę dobrych znajomych na tym serwerze i się nie zawiodę ;-) .

Posiadasz Premium?: Tak

Nawet fajne podanie. Dodany.

a ja to co ominęliście mnie ???

Nie. Pisałem, że odrzucone.

piszę jeszcze raz bo mnie pominecie i będzie problem

powiem krótko i na temat zależy mi na na spokojnym graniu na porządnych serwerach i nie jestem typem [łaź w kółko i nic nie rób] i szukam serwera na stałe

Nick;czarekkacper

Doświadczenie:gram od wersji 1.3 a więc sporo

[lubie budować proste budowle z drewna ale za to w środku mają styl]

Tak, tak... Dodany już.

Witam. Ostatnim czasy, gdy dowiedziałem się, że wyszedł minecraft 1.2.3 chce w niego pograć ale nie mam gdzie i z kim. Szukam ekipy, mam nadzieje, że ten serwer bedzie tym, którego zapamiętam.

Mój nick: DonMuha, pozdrawiam. ;)

Napiszę troche więcej o sobie: Mam naimię Kamil, mam 15 lat i jestem z Wielkopolski (okolice Krotoszyna). Uwielbiam piłkę nożną, nie przepadam za siatkówką, czasami lubie pogrzebać w moim motorze (Derbi Senda Drd Pro). Na codzień zajmuje się programowaniem stron internetowych, w przyszłości chciałbym zostać albo piłkarzem albo informatykiem ;)

Dodany.

Proszę o dodanie Muffi i Shane :D Z góry dzięki

Proszę o dodanie Muffi i Shane :) Z góry dzięki

O D R Z U C O N E

Prosze o przyjecie na white liste /

13lat

nick: rob99ert

szukam porzadnych ludzi do wspolnej gry

dlaczego ten serwer? Bo nie ma zadnych dzieci NEO z tego co widze.

Lubie surwiwal.

Odrzucone.

;}}}

Witam, bardzo proszę o dodanie dwóch uprzejmych i pracowitych graczy na w-liste.

Nicki tych osób: sweyzy2 , Kubelek

Odrzucone.

Nick: arkadiusz1117

Dlaczego: Szukam ogarniętego serwera i miłej atmosfery wśród graczy.

Proszę rozważyć moją propozycję.

Krótkie.

tez bym zagrał na jakimś dobrym serwie no-premium ale o takiego ciężko..

nick: her0es

lat 16

zaczynałem grac w minecraft gdy pojawil się na MPC

nick: Soul2305

cos o sobie: Mam na imie Jacek mam 14 lat i lubie grac w minecraft. Gram w siatkowke :]

od kiedy gram w mine: od kilku dobrych lat

Szukam serwa na 1.2.3 ktory nie padnie po 2 dniach :]

Od kilku dobrych lat... Odrzucone.

Nick : DayanZhanChi

Dlaczego my : Serwer mnie zaciekawił od pierwszego wejrzenia ;) Jak na razie mało jest serwerów pod MC 1.2.3 dlatego mam ochotę zagrać właśnie u was .

Krótko, ale dodany.

Nick w grze : PivotJr

Lat : 14

Dlaczego chce grać : szukasz serwera na 1.2 3 wersje żeby pograć z kumplami , posiadam premium , więc myśle że to powiększy moją szanse dostania sie na WL

Imię : Mateusz

Nick : vipvip7

Zainteresowania : Kulinaria, muzyka a dokładnie rock, metal, post hardcore, punk, nintendocore i inne rodzaje tego typu (co nie oznacza że gardze innymi gatunkami muzyki) ;p

Historia z MineCraft'em : Zaczołem grać od wersji alpha 1.0.4, przyglądałem się zmianą nadchodzącym przy każdym update'cie...moja kreatywność się rozwijała.

Dlaczego wasz serwer ? : Dość mam szukania idiotycznych serwerów na których możemy spotkać nie zliczoną hordę dzieci NeO, lub graczy typu "Bo oni tam będom".Poszukuję serwer godny mojej uwagi na którym są sprawiedliwi i pomocni admini/gracze.

To teraz finał : Bardzo bym prosił o dodanie na serwer i pozdrawiam.

Błędy ortograficzne... Ogarnij, a teraz - dodany.

Siemka chce sie zapisac na wl 2 raz

nik: Demon1358

Minecrafta gram około od 1.4_01

Jestem dosyc ogarnienty i nierozwalam co popadnie lub nie spamuje np "Admin daj cos admin daj op"

Chce grac na tym serwie dlatego że poprostu niema jeszcze innego takiego i tu są pluginy i wl i nie wejdzie jakies dziecko neo co wszystko rozwala.

I szukam jeszcze jakiegos fajnego surwa gdzie poprostu bym pograł z kims.

A zreko co tam napisałem to ten serwer mi pasuje :)

PS.

Pewnie nieprzyjmniesz *****

ALE I TAK PROSZE PRZYJMNIJ BO CHCIAŁBYM TROCHE POGRAC :P

Odrzucone...

Podanie do WL

Witam chciałbym prości o dodanie do WL jestem ogarniętym graczem gram od wersji 1.6.0, mam 15 lat i lubię grać na surwiwalu

nick; xMas

Odrzucone.

Nick: Semillas

Powód: Chciałbym zagrać na serwerze 1.2.3 [ malo narazie takich serwów ] jest WL wiec mam nadzieje ze nie bd dzieci i non stop osob które klną [ to dziecinne ] Serwer "wygląda" na fajny i duzo pluginów jest ; ]

Odrzucone.

Nick : Old71

Staż : Plus minus pół roku

Dlaczego : Sądzę, iż będzie to ciekawy server na którym spędzę dużo czasu :)

Odrzucone. Za krótko.

2 podania

Imie: Michał, Mikołaj

Nick w grze: jaszczurkadrako, YoMadaFaka

Dlaczego ten serwer?: Gramy razem na każdym serwie uwielbiamy survivale. Chcielibyśmy zostać na dłużej, zobaczymy jak serwer się rozwinie. Szukamy serwerów, które długo pociągną. ;]

Skype obydwaj posiadamy, tak samo jak ts i muble

Za krótko.

nick: karkand

gram już 2 lata

lubie grać to dla mnie dobra zabawa

Odrzucone.

nick : lordzik1212

dlaczego : bo chce sobie pograc na tym serwerze :D

Odrzucone.

Filip, 17 lat, nick w4rr10ck

Odrzucone.

Nick:wojto1122

Coś i sobie mam 16 lat i lubie grać w minecraft'a :)

Odrzucone.

Nick: LoockerPL

Dlaczego ja ?: Bo sądze że ten serwer jest jednym z najlepszych a pozatym wkurzaja mnie dzieci neo i jakieś inne pedaly.

Gram od wersji mc 1.5

Krótko.

Tayski dodaj

Nie dodam.

Proszę o dodanie do White-List

Nick: Diamond_Gold

Dlaczego ja?: Lubię serwery survival jestem ogarnięty i chciałbym znaleść serwer na którym da się grać :D

Odrzucone.

Dodaj : GGuMis

Tak wiem że zwalony nick ale mam go od dzieciństwa chyba nawet widać. xD

Odrzucone.

nick: Zgraja

lat:12 jestem ogarnienty

od kiedy gram: od wersji 1.3

czemu chce zagrac na servie: bo chcialbym sobie pograć

Odrzucone.

Survival z LWC ? pojebalo Ciebie chlopie?

Nie pojebało. Pozdrawiam.

Dwa Podania:

Nick:NieznanyPL

Nick:KacperPL

Prosze O dodanie podobno fajny serwerek!

Odrzucone.

UWAGA

PROSZĘ WAS O NIE MARNOWANIE MOJEGO CZASU, BO JEŻELI WIECIE, ŻE NAPISALIŚCIE JEDNO ZDANIE, TO POWINNIŚCIE WIEDZIEĆ, ŻE NIE ZOSTANIECIE PRZYJĘCI. MARNUJECIE TYLKO MÓJ CZAS. PROSZĘ O WYSYŁANIE TYLKO NORMALNYCH PODAŃ.

Pozdrawiam

:)

Nick : Bambus3k

Staż : 1 rok

Premiun : Nie

Prosze o przyjecie nick : Adrian

Odrzucone oba.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick:Dunczyk

Od siebie: Cześć :) Szukam serwera na którym miło spędzę czas, mam ochotę pograć bez dzieci neo, hackerów czy też jakichkolwiek oszustw. Inspiruje się grą Fair. Myślę że wasz serwer będzie dla mnie serwerem odpowiednim. Pozdrawiam, Dunczyk

beztytuurpe.jpg

Opublikowano

Nick: CrayPL

Coś o sobie: W Minecraft'a gram około 2 lat. Często grywam na kompie, piszę poprawnie po Polsku (jak się mylę to szybko poprawiam). Szukam jakiegoś fajnego survivalu po tym jak znudził mi się single z modami ^^. Na żadnym serwie jeszcze nie dostałem bana za złe zachowanie. Tu mam nadzieję będzie tak samo.

Opublikowano

Nick:Dunczyk

Od siebie: Cześć :) Szukam serwera na którym miło spędzę czas, mam ochotę pograć bez dzieci neo, hackerów czy też jakichkolwiek oszustw. Inspiruje się grą Fair. Myślę że wasz serwer będzie dla mnie serwerem odpowiednim. Pozdrawiam, Dunczyk

Widziałem takie samo podanie...

Pozdrawiam, Under

Nick: CrayPL

Coś o sobie: W Minecraft'a gram około 2 lat. Często grywam na kompie, piszę poprawnie po Polsku (jak się mylę to szybko poprawiam). Szukam jakiegoś fajnego survivalu po tym jak znudził mi się single z modami ^^. Na żadnym serwie jeszcze nie dostałem bana za złe zachowanie. Tu mam nadzieję będzie tak samo.

Dodany.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Imie-Adam

Nick w grze-AmD

Wiek-16

Doświdaczenie-W mc gram juz ok. poltora roku

Dlaczego ten serwer-Wydaje sie byc fajny , Admin , ktory dodal tego posta widac ze ma jakis poziom i ze nie jest dzieckiem , mysle ze ten serwer ma przyszlosc . I strasznie lubie trudne gry typu survival ^^ .

Licze na szybkie rozpatrzenie podania .

Opublikowano

Siemka

Nick-bilu124

Wiek-14Lat

Coś o mnie-Szukam serwera z miłą atmosferą, i z fajnymi graczami.Nie spamuje na czacie, nie bawię się TNT, nie dedam za bardzo graczy.Gram w minecrafta od 1,5 roku i mam trochę doświadczenia.

Polecam się:)

Opublikowano

Imie: Andrzej

Nick w grze: CJN

Dlaczego ten serwer?: Bo szukam serwera z miła admosferą i na którym nie będzię tzw. Dzieci Neo. Gram w minecrafta od poczatku tzn. od wersji Alpha :) :)

. .

Opublikowano

Nick w grze:xevoss

Imię:Kamil

Dlaczego ten serwer:Bo lubie serwery tego typu gdzie najważniejsze to fajna zabawa i tylko walka,gralem na takich serwerach i bylem na nich online z 3 dni a grałem w realu z 10 dni.Minecrafta gram od miesiąca po jego premierze i nie będę wołał do adma że jak ktoś ma ulpeszony miecz że to killaura.Widzialem tu wiele podań krótkich myślę że nie ma się więcej co rozpisywać.Pozdro!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nick:zielin

nie posiadam:TS3,Skype

Posiadam:hamachi,GG

Dlaczego wasz serwer:Ponieważ szukam fajnych serwerów MC ten sie zapwiada fajnie

Gram w minecraft od alphy

Opublikowano

Nick:borys321

Posiadam: Skype, GG, Hamachi, ts3.

Od siebie: Gram w MC od około alpha 1.2. Hmm... trudno pisać o sobie ; D Ale myślę, że jestem przyzwoitym graczem i można mnie dodać do WL.

Piona!

Opublikowano

Witam

Od wejścia 1.2.3 poszukuje serwera z pluginami i muszę przyznać że ten mi odpowiada. Tak więc proszę o wpisanie na Whitelist'e.

Oto dane:

Nick: Szykan

Staż w minecraft'a: Od wersji 1.6.6

Coś od siebie: Opisane wyżej.

Opublikowano

Nick Lekarz

staż : 1.7.3

Posiadam wszystkie komunikator

Gram bez wspomagaczy

Szukam dobrego servera bez cupboidow czysty surv

Opublikowano

Imie : Damian

^^

Dlaczego Ja ? : Siema! Nazywam się Damian , Szukam serwera bez dzieci neo i pieprzonych x rejowców i tam innych hackerów !

Mikro : Nie - ale kupie jak trzeba

Ts3 : Yes Sir !

Mumble : Noo ...

d3002d7a.png

Opublikowano

Nick - Simsonovsky

Wiek- 14

Staż gry-wersja 1.2_01

Premium - Nie :/

Dlaczego na ten serwer ?:otóż grałem to wielu serwerach i większość była po prostu nie ogarnięta,ten wydaje mi się na dobry :)

Opublikowano

To teraz napiszę dłużej :)

Nick- PanBk

Wiek- 16

Imienia nie podaje bo jest nieznaczne :P

Staż kilka miesięcy

Gram od wersji 1.0.0

Do tego czasu najczęściej prowadziłem tryb osiadły zakładałem gdzieś domek który często przeradzał się w jednoosobową kolonię :D. Każdy z domków zawiera w sobie to co bricki i red stone mogą dać od siebie najlepszego, min. Automatyczne farmy które są bardzo proste w użyciu. bardzo dobrze poluje, jeśli chodzi o walkę w nocy przeciwko creepom, szkieletom, zombiakom i enderom, często poluje bez eq więc mam opracowane dobre taktyki jak walczyć żeby nie zginąć :P. Daj radę jeśli chodzi o szybkie zarabianie kasy ''Jeśli owe istnieje'' i jestem w stanie poradzić sobie nawet w najgorszych warunkach (domek nad jeziorem lawy). Dobrze wiem jak łatwo wbić na moob spawner nie tracąc najczęsciej ani grama HP. Bardzo lubię kopać w podziemiach i znajdować ukryte korytarze, jeśli chodzi o nie, to zawsze udaje mi się z nich wyjść przeważnie zabierając ze sobą szerokie łupy ^^. A po za tym lubię budować wielkie budowle które potem każdy może zobaczyć i nie mam nic przeciwko żeby został i zbudował coś co mu się spodoba (nie tyczy się wielkich kutasów).

Premium nie mam,

Liczę na to że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i, że dostanę się na ten server.

Pozdrawiam

Bkjvk czyli PanBk B)

Opublikowano

Nick: krisszschtoff

Staż: Z rok już chyba będzie..

Dlaczego ja? Bo lubię kopać.. lubię kopalnie.. lubię budować domki z drabinkami.. lubię zbierać węgiel, zawsze ścinam całe drzewa a nie jak jakiś umysłowy kaleka zostawiam j***** liście. Zawsze gdy to widzę to mnie szlag trafia. Mam mikrofon i przeszedłem już mutacje... to też jest nawet dobry powód. Moje IQ jest wyższe od większości internetowego planktonu jakiego pełno w meincrafcie. Uwielbiam posługiwać się sarkazmem i znam różnice między ironią a sarkazmem. Szukam serwera na którym admini/moderzy ogarniają coś więcej niż "/time set .. " i gdzie ludzie nie budują domków na poziomie mojego 2 letniego siostrzeńca. Serwera na którym ktoś nie podpali mi kilku dni pracy. No i to chyba tyle..

#EDIT

Dodam jeszcze, że NIE UŻYWAM SKYPE.

Skype jest dla planktonu.

Ventrilo/Teamspeak. Z tego mogę skorzystać.

Opublikowano

Witam

Nick: Ultor_Andronikus

Podobnie jak inni, proszę o dodanie nicka :) Coby prośba poparta była jakimiś faktami, wypadałoby coś więcej powiedzieć o sobie ;)

Gram w minecrafta od, hmm... o ile pamięć mnie nie myli, to były to wersje z przed 1.0. Zazwyczaj grałem sam, nie bawiłem się w serwery, jednakże rozgrywka w pojedynkę niezbyt jest satysfakcjonująca, podobnie jak gra(lub raczej współistnienie) na jakimś serwerze z nieodpowiednimi osobami ;) Właśnie od tego serwera oczekuje porządnej filtracji takich nieodpowiednich osób, które skutecznie zniechęcają do gry innych ;) Oczywiście w zamian trzeba dać coś od siebie ;) Podzielić się mogę swoją pracą (która zostanie doceniona w MP) i zabawą. Sądzę że również że moje kilkunastoletnie doświadczenie na najstarszym polskim serwerze pewnej gry rpg (nie będę reklamował ;) ) znacząco wpłynie na poziom i jakość rozgrywki również i tutaj, co zaowocuje świetną zabawą z innymi graczami :)

Pozdrawiam

Ps. Pozwolę sobie nie wspominać o moim wieku ;) Jakby co to podstawówkę mam za sobą ;)

Opublikowano

Imie-Adam

Nick w grze-AmD

Wiek-16

Doświdaczenie-W mc gram juz ok. poltora roku

Dlaczego ten serwer-Wydaje sie byc fajny , Admin , ktory dodal tego posta widac ze ma jakis poziom i ze nie jest dzieckiem , mysle ze ten serwer ma przyszlosc . I strasznie lubie trudne gry typu survival ^^ .

Licze na szybkie rozpatrzenie podania .

Dodany

Siemka

Nick-bilu124

Wiek-14Lat

Coś o mnie-Szukam serwera z miłą atmosferą, i z fajnymi graczami.Nie spamuje na czacie, nie bawię się TNT, nie dedam za bardzo graczy.Gram w minecrafta od 1,5 roku i mam trochę doświadczenia.

Polecam się :)

Krótko, jednak przyjęty.

Imie: Andrzej

Nick w grze: CJN

Dlaczego ten serwer?: Bo szukam serwera z miła admosferą i na którym nie będzię tzw. Dzieci Neo. Gram w minecrafta od poczatku tzn. od wersji Alpha :) :)

Za krótko.

Nick:Razzer

Dlaczego:Bo nie mam aktualnie nigdzie grac

Gra w mc: 2 lata

Odrzucone.

Nick w grze:xevoss

Imię:Kamil

Dlaczego ten serwer:Bo lubie serwery tego typu gdzie najważniejsze to fajna zabawa i tylko walka,gralem na takich serwerach i bylem na nich online z 3 dni a grałem w realu z 10 dni.Minecrafta gram od miesiąca po jego premierze i nie będę wołał do adma że jak ktoś ma ulpeszony miecz że to killaura.Widzialem tu wiele podań krótkich myślę że nie ma się więcej co rozpisywać.Pozdro!

Odrzucone ;/

nick:zielin

nie posiadam:TS3,Skype

Posiadam:hamachi,GG

Dlaczego wasz serwer:Ponieważ szukam fajnych serwerów MC ten sie zapwiada fajnie

Gram w minecraft od alphy

Odrzucone.

Nick:borys321

Posiadam: Skype, GG, Hamachi, ts3.

Od siebie: Gram w MC od około alpha 1.2. Hmm... trudno pisać o sobie ; D Ale myślę, że jestem przyzwoitym graczem i można mnie dodać do WL.

Piona!

Krótko, postaraj się a zostaniesz przyjęty :)

Nick: Direns

Dlaczego chcesz zagrać?: Szukam servera 1.2.3

Odrzucone.

Witam

Od wejścia 1.2.3 poszukuje serwera z pluginami i muszę przyznać że ten mi odpowiada. Tak więc proszę o wpisanie na Whitelist'e.

Oto dane:

Nick: Szykan

Staż w minecraft'a: Od wersji 1.6.6

Coś od siebie: Opisane wyżej.

Odrzucone.

Nick Lekarz

staż : 1.7.3

Posiadam wszystkie komunikator

Gram bez wspomagaczy

Szukam dobrego servera bez cupboidow czysty surv

Odrzucone.

Imie : Damian

^^

Dlaczego Ja ? : Siema! Nazywam się Damian , Szukam serwera bez dzieci neo i pieprzonych x rejowców i tam innych hackerów !

Mikro : Nie - ale kupie jak trzeba

Ts3 : Yes Sir !

Mumble : Noo ...

Odrzucone.

Nick - Simsonovsky

Wiek- 14

Staż gry-wersja 1.2_01

Premium - Nie :/

Dlaczego na ten serwer ?:otóż grałem to wielu serwerach i większość była po prostu nie ogarnięta,ten wydaje mi się na dobry :)

Odrzucone.

To teraz napiszę dłużej :)

Nick- PanBk

Wiek- 16

Imienia nie podaje bo jest nieznaczne :P

Staż kilka miesięcy

Gram od wersji 1.0.0

Do tego czasu najczęściej prowadziłem tryb osiadły zakładałem gdzieś domek który często przeradzał się w jednoosobową kolonię :D. Każdy z domków zawiera w sobie to co bricki i red stone mogą dać od siebie najlepszego, min. Automatyczne farmy które są bardzo proste w użyciu. bardzo dobrze poluje, jeśli chodzi o walkę w nocy przeciwko creepom, szkieletom, zombiakom i enderom, często poluje bez eq więc mam opracowane dobre taktyki jak walczyć żeby nie zginąć :P. Daj radę jeśli chodzi o szybkie zarabianie kasy ''Jeśli owe istnieje'' i jestem w stanie poradzić sobie nawet w najgorszych warunkach (domek nad jeziorem lawy). Dobrze wiem jak łatwo wbić na moob spawner nie tracąc najczęsciej ani grama HP. Bardzo lubię kopać w podziemiach i znajdować ukryte korytarze, jeśli chodzi o nie, to zawsze udaje mi się z nich wyjść przeważnie zabierając ze sobą szerokie łupy ^^. A po za tym lubię budować wielkie budowle które potem każdy może zobaczyć i nie mam nic przeciwko żeby został i zbudował coś co mu się spodoba (nie tyczy się wielkich kutasów).

Premium nie mam,

Liczę na to że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i, że dostanę się na ten server.

Pozdrawiam

Bkjvk czyli PanBk B)

Troszkę niezbyt tematycznie, ale widać, że się postarałeś więc przyjęty.

Nick: krisszschtoff

Staż: Z rok już chyba będzie..

Dlaczego ja? Bo lubię kopać.. lubię kopalnie.. lubię budować domki z drabinkami.. lubię zbierać węgiel, zawsze ścinam całe drzewa a nie jak jakiś umysłowy kaleka zostawiam j***** liście. Zawsze gdy to widzę to mnie szlag trafia. Mam mikrofon i przeszedłem już mutacje... to też jest nawet dobry powód. Moje IQ jest wyższe od większości internetowego planktonu jakiego pełno w meincrafcie. Uwielbiam posługiwać się sarkazmem i znam różnice między ironią a sarkazmem. Szukam serwera na którym admini/moderzy ogarniają coś więcej niż "/time set .. " i gdzie ludzie nie budują domków na poziomie mojego 2 letniego siostrzeńca. Serwera na którym ktoś nie podpali mi kilku dni pracy. No i to chyba tyle..

#EDIT

Dodam jeszcze, że NIE UŻYWAM SKYPE.

Skype jest dla planktonu.

Ventrilo/Teamspeak. Z tego mogę skorzystać.

Może być ^^ - Przyjęty.

Witam

Nick: Ultor_Andronikus

Podobnie jak inni, proszę o dodanie nicka :) Coby prośba poparta była jakimiś faktami, wypadałoby coś więcej powiedzieć o sobie ;)

Gram w minecrafta od, hmm... o ile pamięć mnie nie myli, to były to wersje z przed 1.0. Zazwyczaj grałem sam, nie bawiłem się w serwery, jednakże rozgrywka w pojedynkę niezbyt jest satysfakcjonująca, podobnie jak gra(lub raczej współistnienie) na jakimś serwerze z nieodpowiednimi osobami ;) Właśnie od tego serwera oczekuje porządnej filtracji takich nieodpowiednich osób, które skutecznie zniechęcają do gry innych ;) Oczywiście w zamian trzeba dać coś od siebie ;) Podzielić się mogę swoją pracą (która zostanie doceniona w MP) i zabawą. Sądzę że również że moje kilkunastoletnie doświadczenie na najstarszym polskim serwerze pewnej gry rpg (nie będę reklamował ;) ) znacząco wpłynie na poziom i jakość rozgrywki również i tutaj, co zaowocuje świetną zabawą z innymi graczami :)

Pozdrawiam

Ps. Pozwolę sobie nie wspominać o moim wieku ;) Jakby co to podstawówkę mam za sobą ;)

Zaakceptowany.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

No to jazda :D

więc mój nick to Hipek , w minecrafta pogrywam już od + - roku :D

Dlaczego wy? Właściwie to sam nie wiem, szukam jakiegoś porządnego serwera z miłym i aktywnym teamem oraz graczami oczywiscie. Będzie ok to może się wtajemniczę na dłużej :)

10410.png

21363.jpg

20840.jpg

29688.png

13980.jpg

` Pokaż mi sens, a popełnię każde głupstwo.

Opublikowano

Nick: Rede

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubie serwery które są survivalami nie lubię grać na serwerach freebuild na których od razu masz diaxy itp a tutaj trzeba się pomęczyć by coś osiągnąć. Chcę tu grać bo widzę że nie bierzecie na serwer każdego tylko wybrane osoby i moim zdaniem to dobrze nie będzie ludzi którzy będa pisać daj mi to daj mi tamto. Szkoda ze lwc jest z nim można się bawić ale jak by go nie było było by o wiele ciekawiej.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...