Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Survival [WL] [1.2.3] - Tu liczy się dobra zabawa!

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda mi tego nooba co przyjmuje (Uniq)

Pytanie do niego

JAK DŁUGIE MAJOM BYC TE PODANIA I JAKIE

NP.

DAJ JAKIS PRZYKŁAD

CIOTO

Ogarnij się człowieku , sięgnij po słownik ortograficzny . Dziecko napisało pewnie "cześć nazywam siem Chubert i mam czynaście lat" i już wyzywa Uniq'a od ciot.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnij się człowieku , sięgnij po słownik ortograficzny . Dziecko napisało pewnie "cześć nazywam siem Chubert i mam czynaście lat" i już wyzywa Uniq'a od ciot.

to podenie demon1358 spr ........ :angry:

Opublikowano

Szkoda mi tego nooba co przyjmuje (Uniq)

Pytanie do niego

JAK DŁUGIE MAJOM BYC TE PODANIA I JAKIE

NP.

DAJ JAKIS PRZYKŁAD

CIOTO

Brawo! Nauczyłeś się używać dużej czcionki! Jeżeli chcesz, to nadal pokazuj swój poziom publicznie.

Pozdrawiam.

PS.

Teraz ViruS podania sprawdza ^^

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick : Bohurt

Dlaczego chcę zagrać? : Gustuję tylko i wyłącznie w serwerach survivalowych. Do gry na tym serwerze zachęciło mnie zainteresowanie nim oraz ilość podań na white list.

Z tego co widać administratorzy prowadzą staranną selekcje graczy których wpisują na white list, co w połączeniu z dużym zainteresowaniem rodzi serwer na którym jest dużo obeznanych osób, na czym mi zależy. Dużo ludzi, ogarniętych ludzi.

W Minecraft gram od wersji 1.8 więc nie jest to sporo czasu co oznacza, że nie jestem jakimś tam wyjadaczem, ale na pewno nie będę stwarzał problemów na serwerze, wręcz przeciwnie, będę próbował utrzymać miłą atmosferę.

Wybaczcie za wypracowanie, jestem na humanie. :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: kalfat

Chciałbym grać na tym serwerze ponieważ szukam ciekawego serwera survival z dosyć zgranym i ciekawym community. Na szczęście administracja prowadzi odpowiedni przesiew przez white liste. No cóż gram w minecrafta od wersji 1.4 więc coś tam wiem i nie lamię aż tak strasznie. Dodam jeszcze że lubię Jazz.

Po nadto zapowiada się że na serwerze znajdę miłą atmosferę i sporo zabawy w fajnym towarzystwie.

Opublikowano

nick:Sapo

Jak większość użytkowników poszukuje serwera na dłuższy okres czasu. Na tym forum jest wiele serwerów i wiele z nich zostało przeze mnie odrzucone po pierwszym wejściu. Myśle że potrafię się zachować na tyle dobrze bym mógł grać na waszym serwerze.

-18 lat

-posiadam teamspeak3

-gram kilka godzin dziennie

Opublikowano

Siema

NICK:shadowPL

CZAS GRANIA W MINECRAFT:Od wersji 1.7.3 (troche krótko)

DLACZEGO CHCEM GRAĆ NA TYM SERVERZE:Ponieważ szukam dobrego servera z miłą administracją.

Skypa posiadam

Ts3 posiadam

Opublikowano

Nick : ziutekziutkowski

Dlaczego chcę zagrać? : W minecrafta gram od wersji 1.3, więc myślę, że wiem z czym to się je. Grałem na wielu serwerach więc mam wprawę w 'survivalu'. Chciałem pograć razem z kolegami, a ten serwer wydaje się być odpowiedni na nasze oczekiwania. Jestem spokojnym, nie stwarzającym problemów graczem, liczę na zawarcie wielu nowych znajomości. Mam nadzieje ze z tym serwerem bedzie inaczej niż z resztą tj. nie padnie po kilku dniach lub bedzie okupowany ,,graczy'' niszczących serwer czerpiących rozrywke tylko z griefowania czyichś budowli.

Opublikowano

Nick : Xanter98

Staź w MC : pół roku

Dlaczego ten serwer : Bardzo lubię survivale i wojny gildi :) Ten serwer wydaje się być zajebisty ! Napewno zostanę na dłużej.

Mam ts3, mikro oraz premium :D

Opublikowano

dobra moge warna dostać, chuj z tym, pierdolisz z tymi zgłoszeniami, co ja mam pisać na cala kartke A4?..... omg

Opublikowano

Wow... Super.. Zajebiście... Mój dom jest na prezentacji!? JPRD SUPER !

Hmm. Przepraszam.. ;p

Ps: MÓJ DOM TAM JEST ! przepraszam :D

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano
dobra moge warna dostać, chuj z tym, pierdolisz z tymi zgłoszeniami, co ja mam pisać na cala kartke A4?..... omg

I tak jestem bardziej wyrozumiały niż Uniq. Wystarczy, że w kilka zdań napiszesz. To jest survival bez cuboidow, nie chcemy na serwerze grieferow ;).

Opublikowano

Nick: rychuPL

Premium: Nie [ukradli gram tylko na swoim nicku]

Mikro: Tak

Komunikatory Głosowe które posiadasz: Mumble,TS3,Skype

Staż Gry: Od infdeva

Dlaczego Nasz Serwer: Lubie serwery survival na których nie ma noobów które griefują,wyzywają itp. :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...