grzebciO Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Grając sobie w Terrarię odkryłem bardzo pomocnego buga. W którym możemy z jednego serca zrobić wiele serduszek.. hmm zaczynamy:D 1.Znajdź serduszke etc. 2.Użyj je a następnie szybko kliknij ESC. 3.W ekwipunku kliknij prawym na to miejsce w którym znajdowało się serduszko. 4. Wyrzuć serduszko przed siebie. 5. Podnieś ję. 6.Powtórz pkt 1-5. Powtarzam, że tą akcje wykonywać trzeba szybko i sprawnie, ponieważ często serduszko znika tak jak w moim przypadku na filmie. Dzięki, proszę o plusy jeżeli pomogłem. http://www.youtube.com/watch?v=OLYMlvXUq08& Moje poradniki. Szybkie wchodzenie na platformach w górę - Terraria. Klonowanie serduszek - Terraria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SopherPRO Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super To działa ;p Polecam, lecz nie będę tego używał, wolę grać uczciwie (bez żadnych bugów, cheatów itp. ) ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migliori Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A czy musi być włączona pauza przy wciśnięciu 'Esc'?? Zbieram minusy Gola Laska Terraria i Minecraft rządzi °∟° DAJ MI '-' , NIE BĄDŹ LAMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebciO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @Migliori Tak. Moje poradniki. Szybkie wchodzenie na platformach w górę - Terraria. Klonowanie serduszek - Terraria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LabaxPL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Działa! Gz. Majonez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.