Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Survival [WL] [1.2.3] - Tu liczy się dobra zabawa!

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, ale ile jeszcze postów tutaj napiszesz?...

Dodany.

Pisałem nie poddam się ^^ Dzięki Ogromne

1feo74.jpg

By Labqin[*]

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej nazywam się Patryk . Lat mam wystarczająco :D . Ile gram w minecrafta ? Oj już długo , około 1.5 roku . Nick w grze PatrQ od mojego imienia ;d . Czemu chce grac na waszym serwie ? Ponieważ szukam ogarniętego serwa bez pseudo skk'fa i CTSG i chce mile spędzić czas w towarzystwie innych ludzi

Opublikowano

Hej nazywam się Patryk . Lat mam wystarczająco :D . Ile gram w minecrafta ? Oj już długo , około 1.5 roku . Nick w grze PatrQ od mojego imienia ;d . Czemu chce grac na waszym serwie ? Ponieważ szukam ogarniętego serwa bez pseudo skk'fa i CTSG i chce mile spędzić czas w towarzystwie innych ludzi

Niech będzie próbnie.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick: Yazgoth

Premium: Naturalnie

O mnie: Jestem graczem lubiącym grać survival z innymi ale bez niszczenia i okradania. Nie lubię dzieci które spamują,niszczą,zabijają i okradają. Lubię fair play.

BTW: Do admina bez netheru survival jest moim zdaniem kiczowy, bo nie można zrobić statywu na miksty a gra bez Fire resist jest teraz nie modna :] Pozdro

Uczeń
Opublikowano

Imie: Piotr

Nick w grze: NMF1

Dlaczego ten serwer?: Szukam servera na którym będzie się dało grać dłużej niż tydzień (oczywiście fajnego servera ;))

Komunikacja: Skype, Ts3 (podaje na PW)

Premium: Tak

Opublikowano

Nick w grze : bialy334

Dlaczego ten serwer ? : Chciałbym pograć na jakimś serwerze ,gdzie jest w miarę ogarnięta administracja.(Oczywiście na wersje 1.2.3)

Premium : Oczywiście

Opublikowano

Ja nie moge!!! to czego ty oczekujesz że napisze tu all o sobie co robie gdzie kiedy jak po co ?! to Spier<>alaj

Nie. Parę osób przyjąłem, a tak wiele nie napisali, jednakże szukam ludzi o ilorazie inteligencji powyżej kuchenki mikrofalowej jak to już kiedyś wspomniałem ;)

Czesc ,

W minecrafta gram niedlugo. Szukam fajnego serwera z mila atmosfera. Nick: Fresh

Za krótko. Przykro mi.

Dodaj : Craven

Dziękujemy, ale nie :)

Nick: Yazgoth

Premium: Naturalnie

O mnie: Jestem graczem lubiącym grać survival z innymi ale bez niszczenia i okradania. Nie lubię dzieci które spamują,niszczą,zabijają i okradają. Lubię fair play.

BTW: Do admina bez netheru survival jest moim zdaniem kiczowy, bo nie można zrobić statywu na miksty a gra bez Fire resist jest teraz nie modna :] Pozdro

Dodany. Swoją drogą, pamiętam Cię skądś ^^

Nick w grze : bialy334

Dlaczego ten serwer ? : Chciałbym pograć na jakimś serwerze ,gdzie jest w miarę ogarnięta administracja.(Oczywiście na wersje 1.2.3)

Premium : Oczywiście

Lekko troszkę z tym podaniem...

dodasz NeroNex

bardzo zaciekawił mnie serwer jak by co mam 14lat.

Nie przyjęty.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Witam, ja i kolega, chcielibyśmy zagrać na Twoim serwerze, ponieważ uważamy, że jest godny uwagi. Widać, że jesteś ogarnięty w prowadzeniu serwera.

Ja mam 16lat, a kolega 15lat. Mixer to ja, a kolega Orzech9000. Jesteśmy graczami, którzy najpierw myślą, potem robią. Gramy od wersji Beta 1.4. Mam nadzieję, że nasze podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Pozdrawiamy Mixer i Orzech9000.

Opublikowano

Prosze o Dodanie

Haze13

Madzia96

skazanyPL

Mamy po 15 Lat

Jestesmy Ludzmi Ktorzy Poszukuja Bardzo Ciekawych Serwerow ;)

Opublikowano

1) nick - bagger

wiek - 14

staż - 1 rok.

dlaczego ten serwer - ponieważ nudzi mi się, a szukam jakiegoś surwiwalu na 1.2.3...(all serwery 1.1 -_-), szukam serwera z WL ponieważ tam admini, mają większą kontrolę nad tym co się dzieje.Nie lubię greiferów, założę się że są na tym serwerze ogarnięte osoby.Które nie będą się nadmiernie bluzgać.

2) nick - Cycu

wiek - 13,5

staż - 1 rok

dlaczego ten serwer - (UP)

Obaj jesteśmy z 1 (jednej.) klasy, oraz nam się nudzi.A serwerem 1.2.3 nie pogardzimy.

Opublikowano

Nick: Lukasz

Co by tu pisać, w mc gram dość długo, mam swój serwer gdzie w małym gronie z przyjaciolmi gramy , ale nabrała mnie ochota zagrać z zupełnie innymi obcymi ludźmi. Dla mnie w mc najważniejsza jest dobra zabawa i kreatywnosc. Nie toleruje glupoty i chamstwa a widze po sposobie dodawania na wl ze tutaj to nie wystepuje, wiec jestem bardzo chetny grac na waszym serwerze

Opublikowano

Nick: najbo

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcę sprawdzić wasz serwer, jeśli to prawda, że nie ma na nim dzieci neo będzie mi bardzo miło . need serwer z 1.2.3

Opublikowano

mam się wykazać ? proszę bardzo :)

Imię: Damian

Nick:NeroNex

Dlaczego Ten Serwer: Spodobał mi się i jest na 1.2

Coś o sobie: Mam na imię Damian mam 14lat gram w minecrafta od wersji Alpha mieszkam koło Warszawy

Kontakt: GG (41349974)

mam nadzieję że mnie dodacie dziękuje i pozdrawiam.

Uczeń
Opublikowano

Imie: Piotr

Nick w grze: NMF1

Dlaczego ten serwer?: Szukam servera na którym będzie się dało grać dłużej niż tydzień (oczywiście fajnego servera ;))

Komunikacja: Skype, Ts3 (podaje na PW)

żeby było łatwiej znaleźć

Opublikowano

Nick-bilu124

Wiek-14Lat;]

Coś o sobie-Mam na imię Bartosz ale mówią mi Bartek, obecnie mam złamaną rękę ale to i tak mnie nie powstrzymuje od grania w Minecraft'a.Gram w Minecrafta od 1,5lat i jeszcze ani razu mi się nie znudziła. Co jeszcze mam mikrofon i Ts3:) Szukam serwera z miłą atmosferą.

Opublikowano

mam się wykazać ? proszę bardzo :)

Imię: Damian

Nick:NeroNex

Dlaczego Ten Serwer: Spodobał mi się i jest na 1.2

Coś o sobie: Mam na imię Damian mam 14lat gram w minecrafta od wersji Alpha mieszkam koło Warszawy

Kontakt: GG (41349974)

mam nadzieję że mnie dodacie dziękuje i pozdrawiam.

i mógłbyś dodać mojego brata?

Imię:Marcin

Nick:cytrus224

Premium:Tak

Coś o sobie: to samo co ja :) tylko ze inne imię.

Opublikowano

Imie: Maksymilian

Nick w grze: aks519

Dlaczego ten serwer?: Poszukuję serwera bo lubie sobie grac i jestwm ogarniety

Doswiadczenie : gram w minecraft od wersi 1.2 beta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...