grzebciO Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam, jest to miniporadnik o szybkim poruszaniu się w górę na platformach. Potrzebujecie: Grappling Hook lub Ivy Whip. Idea jest taka, że skaczecie na platformach w górę i w tym samym czasie strzelacie hakiem w górę i tak przez cały czas.(Strzał, spacja, strzał spacja) Możemy zaoszczędzić trochę czasu:P http://www.youtube.com/watch?v=d-D8vW7mfvc *Edit - Dodałem filmik *Edit2 - Ludzie za co minusujecie? Moje poradniki. Szybkie wchodzenie na platformach w górę - Terraria. Klonowanie serduszek - Terraria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieMiód Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tut strasznie krótki - napisany na odwal się. Ale może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebciO Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 LubieMiód A niby jak inaczej miałem to napisać? Moje poradniki. Szybkie wchodzenie na platformach w górę - Terraria. Klonowanie serduszek - Terraria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krashu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nawet się przyda, ale mogłeś jeszcze bardziej rozpisać. Masz + na zachętę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1252 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak miał rozpisać ? Może miał napisać, że żeby skoczyć trzeba nacisnąć spacje? Nie jest źle. Przydatna informacja ;p EDIT: Jak ktoś mi daje minusa to może niech napisze za co? . <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianez122 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Na pewno się przyda :> masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qps666 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przecież to jest oczywiste, to tak, jak napisać poradnik o otwieraniu drzwi :< Mi się wydaje, że wcale nie jest przydatne. //Zakaz gifów-Dektored Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 przejrzyste, i mi się to podoba według mnie, dobry poradnik, plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bary223 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dobre to jest Oczywiście ode mnie + leci. Pomogłem? Kliknij " Lubię to! " http://www.mpcforum....repack-by-bary/ <--- Mój pierwszy TexturePack do Minecraft'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxWisniaPLxx Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Leci + :P Super ludzie czego chcecie więcej...?? Zbieram + Jak coś Kiedyś zbierałem ten drugi szit ale się nawróciłem [EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !! Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 @refresh ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mi się podoba, może się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.