Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie wygląda na to że sam go podbijasz, podejmując rozpaczliwą próbę ratowania padającego serwera

Piszesz o liczniku ? porównaj go sobie ze stanem z przed miesiąca, nie trzeba być matematykiem żeby zobaczyć że serwer stoczył się na dno.

Jak oglądasz licznik o 10 w poniedziałek to się nie dziw :O

Fifolski nie przechwalaj tego tak serwera bo po

MINUSY -

1. Serwer zrobiony pod IS

2. Bronie i zbroje IS (tylko)

3. Zamawianie SM (płatność online 15min?? chyba 2dni lub dłużej!!)

Chcesz więcej graczy?? zmień serwer nie pod IS, wszyscy powinni mieć równe szanse zaistnienia na nim i dobrze się bawić a nie że jeden jest lepszy od drugiego bo jest zmuszony ładować do kieszeni twojej. Rozumiem że nie jesteś w stanie utrzymać serwera bez IS bo ktoś musi dać ci ale po pacz z drugiej strony ludzie przestaną ładować i co wtedy THE END?? to oczywiście czarny scenariusz ale może tak być. chciałbym jeszcze raz podkreślić że instalowanie wszystkiego co najlepsze tylko IS a gra nic tak nie zachęcisz graczy tylko ich STRACISZ!!!

Jakie 2 dni 15 minut po kwocie wyżej rób równej 11.07

A co do zaistnienia na serwie na dobrze dobranych 1-5 też spokojnie dasz radę -,0 a co do bonów wszystko macie na wiki imetin lub poradniki na naszym forum wystarczy oglądnąć pograć tydzień lub dwa tygodnie i wtedy ocenić czy serwer głupi czy nie

PS:Najlepsze tylko w is jesteś pewien to się teraz mylisz najlepsze zbrojki nie są w is i najlepsze bronie też nie są zbrojki w is są gorsze od zrobionych hw bardzo łatwo zrobić a perły to już nie powiem bo jak ktoś zacznie grać to spokojnie powoli wystartuję jak każdy

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra. zaczynam grę od nowa, tzn mam 4 postacie po 100 lvl ale na nich nie mam kompletnie nic. czy da się od 0 tutaj zacząć grę "dobrze" to zobaczymy, napisze informacje po jakimś czasie co i jak, będę brał udział w eventach, bo właśnie one są po to aby nowi gracze mieli szanse się wybić.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Rozkład eventów jest na forum imetina w dziale Eventy i konkursy (odnośnik do forum jest na głównej stronie). Więc do boju !

PS. Niedługo powinien się pojawić nowy raid i boss dla graczy z niższym poziomem.

f.png

Opublikowano

Napisz co ci się nie podoba bo nie napisałeś za dużo, na pisz coś więcej ile czasu grałeś? xD

Nie wydaje mi się żeby coś odpisał bo to taki typ hejta który napisze a nawet nie wie co napisał xD xD xD xD xD

Opublikowano

To spambot innego serwera :)

Takie akcje to już tutaj norma. Nie każdy umie uczciwie rywalizować.

Jeżeli macie jakieś sugestie co do "niskich lvli" piszcie śmiało.

Chcemy ułatwić start nowego gracza, sprawić żeby "było łatwiej się wybić", bo dużo osób pisze ze jest to u nas problemem.

Dodamy nowy raid, na poziom powiedzmy 100/110, który pozwoli Wam jeszcze szybciej wejść do świata gry i w pełni cieszyć się urokami iMetina.

Wprowadzone jest małe usprawnienie serwera, polega ono na:

- wprowadzeniu marmurów błogosławieństwa do sprzedaży zamiast sakiewek

- większa ilość flag do kupienia

- zlikwidowana potrójna cena

- od dnia jutrzejszego zniesiony podatek w sklepach

- podział Lochu Pustki na publiczny i prywatny

- drop z czerwonego smoka do eq!

PS. Niedługo pojawi się kolejna niespodzianka i quest do wykanania ;)

Wystartuje też konkurs dla kogoś komu znudziła się gra. Nagroda ? Postać z 200 poziomem, ubrana w Togę :P

Do usłyszenia. 5

f.png

Opublikowano

Wszystko "fajnie"... Słowo "fajnie" przekierujemy na słowo "dwuznaczność". Pamiętam jak grałem na tym serwerze, świeżo po starcie. Chciałbym się teraz zapytać Ciebie o jedną jedyną rzecz. Cały czas piszesz, że chcecie "uczciwie" dostać się na szczyt, a początek z atakami DDOS raczej nie był za "fajny"... Co jakiś privek wyszedł, szedł od was atak DDOS na niego. Raczej to nie jest "uczciwe"... Nie wiem jaka jest obecna sytuacja, ale mnie odstrasza po prostu przeszłość tego serwera. Pamiętajmy... Ten serwer nie trwa 1(jeden) dzień. Odpowiesz mi na czym polega wasza "uczciwość", czy puścisz na mnie DDOS? Przecież ewidentnie skrytykowałem "wasz fajny serwer".

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Przeszłość nie dotyczy mnie i obecnego składu :)

Stanowisko GMa objąłem w styczniu, reszta obecnego składu weszła na pozycje w podobnych terminach. Przeszłość serwera znam.

Jeżeli takie sytuacje miałyby znowu miejsce to nie pisałbym tego posta i nie był już częścią iMetina.

Sytuacja stała się wręcz odwrotna bo ostatnio to my byliśmy ofiarami ataków, ale sytuacja już jest opanowana.

Mnie prawie każdy tutaj zna, wie jakie mam podejście do pewnych spraw. Nowy iMetin gra czysto i czysto grać będzie :)

f.png

Opublikowano

Serwer godny uwagi, jak to się mówi "stary ale jary".

W tej chwili Administracja z najwyższej półki.

Mam nadzieję,że DAWNE CZASY [administracyjne] NIGDY NIE POWRÓCĄ.

Przez ponad półtory roku gry :

nie było niezapowiedzianych resetów/wyłączeń,

administracja kontaktowała się z graczami [nawet za bardzo],

regularnie wchodziły nowości,

regularnie były sprawdzane zgłoszenia.

Pozdrawiam.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Nie, ale po jednym dniu gry spokojnie możesz wbić 130/150 poziom a na mapkach dedykowanych pod właśnie te poziomy możesz dropić Yangi jak szalony ! Czyli jeżeli przeliczysz drop na czas to w 24 godziny zarobisz więcej niż cześniej :)

Eq dostaniesz z raidu albo z questów, czyli po 1 dniu gry masz około 150 poziom, dobre EQ na start i questy które podnoszą Twoj atak, obronę.

PS. Grupa hadrcorowych testerów wbijła 250 poziom w 27 godzin gry :P Można :)

f.png

Opublikowano

Nie, ale po jednym dniu gry spokojnie możesz wbić 130/150 poziom a na mapkach dedykowanych pod właśnie te poziomy możesz dropić Yangi jak szalony ! Czyli jeżeli przeliczysz drop na czas to w 24 godziny zarobisz więcej niż cześniej :)

Eq dostaniesz z raidu albo z questów, czyli po 1 dniu gry masz około 150 poziom, dobre EQ na start i questy które podnoszą Twoj atak, obronę.

PS. Grupa hadrcorowych testerów wbijła 250 poziom w 27 godzin gry :P Można :)

Że co? 130-150 w dzień, tak od zera? Bo ja właśnie zamierzam grać od zera, ale aż mi się wierzyć nie chcę. o:

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dokładnie :) Spokojnie nabijesz taki poziom. Tak jak pisałem eq dostaniesz z questów i raidu na 70 poziom. Polecam poczytać forum gry, tam są poradniki co jak gdzie i z kim :) Do tego spokojnie zrobisz biologa.

Takie rzeczy tylko na iMetin.

f.png

Opublikowano

Dokładnie :) Spokojnie nabijesz taki poziom. Tak jak pisałem eq dostaniesz z questów i raidu na 70 poziom. Polecam poczytać forum gry, tam są poradniki co jak gdzie i z kim :) Do tego spokojnie zrobisz biologa.

Takie rzeczy tylko na iMetin.

Rzeczywiście, ja się bawiłem a już mam prawie 100kk i 80lvl - teraz dropie perły na syrka.

POLECAM! :)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Serwer stary ale dobry, POLECAM

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Kiedyś był lepszy za czasów jak leciało bardzo dużo yang teraz jakoś dziwnie jest do tego robiąc bony jak w poradnikach na zombie nie daje rady wojem body ubić 2 zombie naraz :( a kiedyś surą z takimi bonami brałem spoty duży plus serwera to taki że naprawdę mało dzieciarni.

A mam pytanko usuwacie nieaktywne forum bo mi mój surka nie chce działać coś.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Fifi mam pytanie a raczej propozycje :D

Moglibyście dodać 30 lvl konia jako takiego smoka czy coś byłoby bardzo fajnie by inni misje konia robili ^^ a tak to lwa bardziej używają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...